U mnie miskanty juz z 15 cm mają Ale one przy ścianie i chyba ciepeło im służy. Za to rozplenica udaje nieżywą. Mam nadzieję,że jak u Ciebie Iwonko - tylko udaje
Czyli to ze zasycha na końcach to nic takiego? Dzisiaj jest już o wiele wiecej nowych źdźbel ale każde suche na końcu, niektóre nawet do połowy uschniete.
i wygląda mi, że tu na tą rabatkę to jedynie te 3 trzmielny by weszły i coś na dole, choć po prawej faktycznie mogłoby być coś większego, ale nie mam pomysłu co, może ta rozplenica?, ona jest szeroka
Trawki to Morningh light, gracimilusy, rozplenica hameln i jakieś proso
Ciekawe, czy jutro przyjdą
Pan na brak zamówień nie narzeka, a wręcz chwilowo nawet troszkę nie wyrabia. Nie miałam śmiałości go poganiać
Juziu całkiem w dobrym stanie dotarły trawki ,cieszę sie i niech Ci rosną
Ta z szerszymi listkami to jest ta czarna -Rozplenica perłowa
Ta druga nie wiem
Kupuj, ma po kilka kwiatów na jednej łodydze i pachnie teraz widać puste place, dlatego dosadzam i to samo z pierwiosnkami, bo ta mini rozplenica Little Buny późno rusza, już zaczęła, to jak te przekwitną, nie będzie widać ich liści, a wiosna będzie czadowo, a nie łyso
róże z patyków idą, ciekawe czy zakwitną
a ślimaki zżerają mi z góry lilie i kicha, a poskrzypka drugie szkody czyni!!
tys pawie sobie fundnęła, a ja insekta
Kasiu psy tam nie wchodzą bo zagrodzony cały ogród, kocury o kotki walczą między sobą im łatwo przeskoczyć przez siatkę, nad ranem słyszałam miauczenie ale nie pomyślałam, że to u mnie na ogrodzie ta piwonia chyba nie do uratowania, muszę Mariuszowi pokazać, bo to od niego prezent, wczoraj mi załatwiły jedna sangwinarię była wydrapana i narobione w jej miejscu a dzisiaj jeszcze wsadziłam rękę w ich odchody było narobione w środku carexa na szczęście w rękawicy, bo moszczą się w moich trawach załatwiły mi kłoski w Ice Dance i cały jej środek rozplenica też chyba jedna nie odbije
Z tylu za kulkami bukszpanowymi rosną jeszcze rozplenica Little Bunny i wiosna kwitną czosnki. Bardzo jestem zadowolona z efektu a to wszystko dzięki pomocy ludzi z Ogrodowiska
Cisy to na 90% hicksii. A pierwsza cześć skarpy ma wyglądać tak