Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 22:17, 25 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
natchniona wczorajszym jesiennym wiankiem Zety, uwilam dzis własny- a właściwie uwilam Ju na wiosnę a jedynie udekorowali teraz. Juz nie wiem który to... Na razie wisi nad kominkiem bo zastanawiam sie jeszcze czy to juz jego czas...? Wyszedł troche Eko/rustykalne-jak nie u mnie, ale co tam czapeczki w szafie czekały od ubiegłego roku na ten moment

Dzis moja Czterolatka powiedziała: Mamo masz juz za duzo wieńców, nie możesz robić więcej. Teraz ja bede robiła wieńce i trzeba przyznać ma racje

Wianek super skandynawskie klimaty się kłaniająsuper
gdzie masz zdjęcia tej długiej wąskiej rabaty? cofnęłam się do 303 strony i padam?spis treści by się przydałdługaśna ta przygoda nawigatorki w ogrodzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:13, 25 sie 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Piękna w deszczu. Jeśli ona tak pachnie, jak wygląda, to ja Ci wierzę, że jest co wąchać
Ech, jaka szkoda, że tych wianków to dzień wcześniej nie zrobiłeś, miałbyś mniej do wieszania...
U mnie też popadało, ślicznie wszystko podlało na 10 cm w głąb

Mogłaś też nazbierać materiał na wianek... Nie pomyślałem o tym, gapa ze mnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:13, 25 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Prawdziwe, z własnego drzewa Nie wiem jak będzie z tym psuciem, ale chyba dam ten wianek na stół pod altankę, może na zewnątrz wytrzyma chwilę?

No na dworze napewno dłużej, bo chłodniej.
Te hortkowe super i jeszcze dynia do tego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:04, 25 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

.... i wieczorem machnąłem wianek z hortensji i... jabłek Wyszedł smakowicie

ja nie widze tu hortensji
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:02, 25 sie 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Sebek, zdolniacha z Ciebie. Też lubię taką dłubaninę.
Jabłka prawdziwe? Nie popsują się za szybko?

Prawdziwe, z własnego drzewa Nie wiem jak będzie z tym psuciem, ale chyba dam ten wianek na stół pod altankę, może na zewnątrz wytrzyma chwilę?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:28, 25 sie 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)
Sebku, melduję, że roślinki już posadzone Mam nadzieję, że nie zagadałam Cię za bardzo, a dzieci nie stratowały ogrodu.
Fajnie było Cię poznać
O patyczku hortensji zapomnieliśmy, ale - jak ja to mówię - zawsze trzeba mieć po co wracać Jeszcze raz dziękuję!

Tez sobie o hortensjach potem przypomniałem...
To ja dziękuję

A spotkanie z Tobą dodało mi pozytywnej energii i wieczorem machnąłem wianek z hortensji i... jabłek Wyszedł smakowicie

Roztoczańskie klimaty 07:59, 25 sie 2015

Do góry
...ale masz pięknie W ogrodzie Zetko...pełnia lata i te trawy! Super...
...wianek jesienny przypomina o upływie czasu
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:12, 23 sie 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Gdyby ogród miał inny charakter wycięłabym z tej tui spódnicę, korpus, i głowę, a na niej byłby wianek z Wisterii, ale do tego ogrodu mi nie pasuje bo tu wszystko naturalne
Chociaż w tytule wątku złudzeń i niespodzianek to może???...... ale chyba nie

Dobre
Kto wie, tyle ze tu nawet z moim wzrostem będzie kiepsko na szczyt się dostać, może ze strażakiem trzeba się skumplować
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 15:32, 23 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
No to moich kilka fotek.. wisteria wyższa od ogromnej tujki.... zrobiło wrażnie.. tak jak i magnolia parasolowata..

Zaskoczenie, to to, że są 2 oczka, a nie jedno..

I duże oczko.. świetnie pasuje do tego miejsca..

Gdyby ogród miał inny charakter wycięłabym z tej tui spódnicę, korpus, i głowę, a na niej byłby wianek z Wisterii, ale do tego ogrodu mi nie pasuje bo tu wszystko naturalne
Chociaż w tytule wątku złudzeń i niespodzianek to może???...... ale chyba nie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:34, 20 sie 2015

Do góry
tak Ewciu- jest wspaniale tylko już chłodek neistety wieczorki i ranki

ps. Magnolia mnie wreszcie odwiedziła i mogła posłuchac swojego szumiącego dzieła, poprzez "szumiącą głowę"

Beatko- faktycznie aż niewiadrygone jak te łany porosły i musze potwierdzic że jednak sila w prostocie i masie

Wianek lawendowy - zawił na pare dni i mus go zmeinic bo jest blady jak blada dupa
Połowa działki - czyli mam powoli dość 21:04, 10 sie 2015

Do góry
Halinko ta obwódka z trzmieliny cudna, wygląda jak wianek i tak nawet w pierwszej chwili pomyślałam. A to mój hibiskus samosiejka, którego prowadzę na patyku i tnę na kulkę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:32, 06 sie 2015

Do góry
Piękny wianek zrobiłaś zdolniacho
"W kolorze blue" 09:14, 06 sie 2015

Do góry
Wariatki, jak na spotkaniu AA, "tez Cie lubie" zaczynam się o was martwić, to na bank przez te upały!!!

Babka, ja strazniczka moralnosci? LOL, uwierz mi jest absolutnie odwrotnie, uważam, że moralnosc wyznaczamy sobie sami i nikomu nic do tego. Ba, ocieram się czasami o wojujący feminizm, w kwestii, facet, może, bo lubi i tak ma, a kobieta ma mięc wianek do slubu OOOO, z boczyłam z tematow ogrodowych, hahahhaha

Kot nie moj, ale to ta rasa
Zielona, lubię Vitę i wyznam Ci, że mam i lubie gorsety
Pogadalam sobie z wami do kawy

Mam odciski po lawendzie, cożem sobie uczyniała, napychajac jej tyle do ogrodu. Ot, madra
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:34, 05 sie 2015

Do góry
Ja dzisiaj się wkurzyłam i odpaliłam podlewanie, ile można czekac na ten deszcz?

Wianek piekny, ja wywaliłam 3 wory 240l lawendy. Kokocha wiecej masz tych wianków? Duzo brzydsze pani u mnie na Jarmarku Jakubowym za 40 zeta sprzedawala
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:32, 05 sie 2015

Do góry
malkul napisał(a)

a tu

na rzie suszy się w cieniu w drewutni

Piękny wianek! Masz talent Kokoszko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:59, 05 sie 2015

Do góry
AgaeM napisał(a)
Tak, zanim "pączuszki" zakwitną, ale kto by tam chciał obcinać tak wcześnie.

właśnie ale wiadomo że wolę kwitnącą lawendę w donicach i rabatach niż piękny wianek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:29, 05 sie 2015

Do góry
Wianek zacny
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:35, 05 sie 2015

Do góry
piękny wianek ja swoja lawendę oddałam na kompost, zaglądam do Ciebie sobie czasem ale już nie chce się powtarzać że wszystko takie superowe więc tylko się gapię i ślinię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:01, 05 sie 2015

Do góry
wianek chwalę...rozwija się nasza Kokocha...też bym taki chciała...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 01:26, 05 sie 2015

Do góry
Gdybym taki wianek znalazła w sklepie na pewno bym się skusiła.. Bardzo ładny! Niczego innego się u Ciebie nie spodziewałam bo tu same cuda!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies