Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Kindzia 19:08, 24 sie 2015

Aż zzieleniałam z zazdrości jak ten Twój trawnik zobaczyłam!!! To teraz??? W nocy Ci krasnoludki podlewają??? Nie mam pytań, taki trawnik...aż nieprzyzwoity przy moim!!!
Luki 21:24, 24 sie 2015

Sebek to nie jest śmieszne moje Veritigo wychodzą z donicy i to dosłownie Od pierwotnego poziomu posadzenia wypchały ziemię już 10cm wyżej i obecnie wystaje ponad doniczkę... teraz to dopiero trudno je zadowolić odpowiednią ilością wody
margaretka3 22:18, 24 sie 2015

Sebku, melduję, że roślinki już posadzone Mam nadzieję, że nie zagadałam Cię za bardzo, a dzieci nie stratowały ogrodu.
Fajnie było Cię poznać
O patyczku hortensji zapomnieliśmy, ale - jak ja to mówię - zawsze trzeba mieć po co wracać Jeszcze raz dziękuję!
Sebek 09:24, 25 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Aż zzieleniałam z zazdrości jak ten Twój trawnik zobaczyłam!!! To teraz??? W nocy Ci krasnoludki podlewają??? Nie mam pytań, taki trawnik...aż nieprzyzwoity przy moim!!!

Kasiu - dwa dni go nie podałem i znów zmarnial... Jednak chmury wiszą nad ogrodem, może ciut kapnie z nieba?
Sebek 09:26, 25 sie 2015

Luki napisał(a)
Sebek to nie jest śmieszne moje Veritigo wychodzą z donicy i to dosłownie Od pierwotnego poziomu posadzenia wypchały ziemię już 10cm wyżej i obecnie wystaje ponad doniczkę... teraz to dopiero trudno je zadowolić odpowiednią ilością wody

Zawsze jak ktoś pisze "to nie jest śmieszne" od razu zaczynam się śmiać Może wkładaj je do basenu i namaczaj od dołu?
Sebek 09:28, 25 sie 2015

margaretka3 napisał(a)
Sebku, melduję, że roślinki już posadzone Mam nadzieję, że nie zagadałam Cię za bardzo, a dzieci nie stratowały ogrodu.
Fajnie było Cię poznać
O patyczku hortensji zapomnieliśmy, ale - jak ja to mówię - zawsze trzeba mieć po co wracać Jeszcze raz dziękuję!

Tez sobie o hortensjach potem przypomniałem...
To ja dziękuję

A spotkanie z Tobą dodało mi pozytywnej energii i wieczorem machnąłem wianek z hortensji i... jabłek Wyszedł smakowicie

AlKa 10:10, 25 sie 2015

niesamowity wieniec
lindsay80 10:58, 25 sie 2015

Będę musiała też spróbować z Vertigo - wczoraj właśnie Pan w szkółce zapewniał mnie, że można skutecznie przezimować te czerwonolistne trawy np. w piwnicy, najważniejsze to nie dopuścić, zeby zaczęły wegetację zbyt wcześnie.
mateuszmichn 11:04, 25 sie 2015

Sebek napisał(a)

Sebek, zdolniacha z Ciebie. Też lubię taką dłubaninę.
Jabłka prawdziwe? Nie popsują się za szybko?
jazzy 11:13, 25 sie 2015

No jeszcze ten z hortek poka