A dlaczego i czym zabezpieczyłaś lizaczki?
Dokonałas niesamowitych zmian jestem mega ciekawa czy coś zaplanowałaś wewnątrz tego cudnego wgłębnika?
Zazdroszczę Ci tego cudnego ogrodu... jest moc
Witam
proszę o pomoc w doborze roślin na rabatę przy tarasie od strony południowo-wschodniej, osłoniętej od wiatru. Rośliny mogą być posadzone w miejscu zaznaczonym na zielono (wymiary ok. 4mx2m). Myślałam o trawie ozdobnej, jakimś drzewku i nie wiem co do tego. Tam gdzie jest czerwony X nic się nie zasadzi, ponieważ pod kamykami jest fundament (poprzednio tam były schody). W tym miejscu chciałabym zasadzić jakieś pnącze w dużej drewnianej donicy. Myślałam o clematisie, może różę pnącą. Najlepiej coś co długo kwitnie i jest niewymagające. Z góry dziękuję za pomoc
Marta - pozdrawiam również i cieszę się, że mnie odwiedziłaś
Wiola - Conica to ta druga szkółka jadąc drogą, w tej pierwszej mają droższe
Enya - nie na ślub, a na złote gody dla sąsiadki A za tydzień dekoracje na komunie.
Dla Ciebie jeszcze fotka. Tylko to nie jest dom (chociaż wszyscy tak myślą), a taka nowoczesna stodoła połączona z garażem
to dorzucę jeszcze tawlinę i poletko iryskowe - którego nie mogę się doczekać ale zakwitnie dopiero w przyszłym sezonie - ważne że wszystkie nabierają tempa
ps zignorujcie tego pytona co się zakrada pod tawilinę