Wpadłam odhaczyć wątek do ulubionych bo zjadło... już drugi raz......... grrrrrrrrr dzięki temu będę mieć więcej czasu, bo zostanie siemneij ulubionych wątków......... ale Twój mus mieć
Dziękuję wszystkim odwiedzającym Dopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła Pszczółka Myślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.
A to my w komplecie przed potworem
Od lewej:
Pszczółka, Irenka, Noemi, Madżenka i Wieloszka
Tak nam się świetnie gadało, ze Pszczółka, która nawet po ostrym żwirku biega boso, chciała bez butów pojechać do domu
Aniu widzę, że masz pIękne Me&You, co mnei wcale nie dziwi
Mam pięć tegorocznych i już chciałam się z nimi pożegnać, bo wylągdają makabrycznie......
Ale jak patrzę na Twoje to może dam im szansę???
Czy one są mniej wrażliwe na mróz niż pozostałe ogrodowe?? Czy wymagają innej pielęgnacji?
U Ani jak coś bujnie to już w mega rozmiarach!! Rozplenica mnie poraziła!!
Mnie też zawsze poraża.. jest CUDOWNA
I dla niej toleruję pustkę na rabacie przez długi okres czasu..a ja najbardziej nie lubię pustych rabat.....
A miskanty też są łądne.. i już się kłoszą
No właśnie tak myślę, bo moja rozplenica ma rosnąć w miejscu madżenkowego potwora oby się nie okazało, że zamienił stryjek siekierkę na kijek.... Tzn posadzi drugiego potwora
Witajcie! Fotek nie zrobiłam, bo pada. Jak trochę przestanie, wyskoczę
Zapraszam na ciasto - zaraz wystygnie i będzie jak znalazł do kawki Może mi M zaserwuje latte (wczoraj testował ekspres i pachniało, chociaż za kawą nie przepadam
Miłego!! i dzięki za odwiedziny
Karolina tylko latte lub maciatto pijam, więc się wpraszam na testowanie ekspresu. Biegne
czasu nie ma!! muszę to zrobic, aby w końcu z czymś być do przodu; zimą będę odpoczywać, chociaż nie, zaplanowałąm na zimę zmiany w domu, też robótka będzie; oj, zawsze coś sobie wymyślę pod górkę!
lało u ciebie?
Lało a teź pół wieczora podlewałam bo w sobotę mialo lać i nie podlewalam .....
Ale juź w bagaźniku rurki i zaworki na podlewanie, które się będzie nad ranem włączało Oby do 3 września
Bożenko a co będziesz w tym roku przesadzać ?
I mam jeszcze pytanie czy lilie wodne nadają się do mojej miniaturowej sadzawki przy ścianie wodnej? Czytałam, że nie lubią ruchu wody więc chyba nie. Czy Bożenko coś innego co by mialo dobry wpływ na wodę i urodę plamy wodnej mogłabym posadzić???
Chwasty spod cisowego-kiedyś-żywopłotu wyrwane.
Cisy przy furtce (3 szt) posadzone i podlane Niech rosną! I osłonią trochę mój przedogródek...
Jutro fotki bo nie mam siły
Dziewczyny ja teraz ważę tyle i ile ważyłąm w 9 m-cu ciąźy z moją córką i podobno nie jestem gruba nic z tego nie rozumię
A Kasia zazdroszczę Ci świadomego macierzyństwa, urodziłam córkę w wieku 24 lat i były teo plusy. Ae i minus brak dojrzałości Ale nadrobię zaległości przy wnukach