Makowo na Kociewiu
19:23, 16 kwi 2016
W Makowie po przeglądzie mam kilka odkryć - wysiała mi się werbena, a oprócz tego przynajmniej jedna pozostawiona w gruncie przezimowała i puszcza
Mam chyba znowu siewki jarzmianki. Ucięta u samej ziemi hortensja Anabell wypuszcza kilka nowych kiełków. Wszystkie jezówki oprócz southern belle przezimowały i są już bardziej lub mniej rozwinięte sb na razie śpi 
Od czwartku robię rewolucję na wierzbowej. Usunęłam trzy 15 - letnie jałowce, i wszystkie inne rośliny oprócz świerka, wierzby i kwitnących narcyzów. Zdażyłam przesadzić stożki bukszpanowe i zaczęło lać
Rano było pięknie słonecznie i cieplutko zdążyłam zrobić zdjęcie rabaty, której w takiej postaci juz nie ma bo stożki zostały wykopane.

Od czwartku robię rewolucję na wierzbowej. Usunęłam trzy 15 - letnie jałowce, i wszystkie inne rośliny oprócz świerka, wierzby i kwitnących narcyzów. Zdażyłam przesadzić stożki bukszpanowe i zaczęło lać
Rano było pięknie słonecznie i cieplutko zdążyłam zrobić zdjęcie rabaty, której w takiej postaci juz nie ma bo stożki zostały wykopane.
Zaczynają się tulipki ☺