Piotrze, przy okazji zobacz czy ktoś nie grasuje w święta Bo ja dopiero po świętach tam zajrzę. To znaczy do mego ogródka, bo w wątku pewnie coś zmaluję, nie usiedzę przecież dwóch dni przy stole, jakiś spacer trzeba będzie zaliczyć dla zdrowotności!
proszę o pomoc, głosowanko oglaszam. chodzi o obsadzenie skarp po lewej i na dole rysunku. szare to biale swany różowe the fairy
wersja 1
wersja 2
po prawo rabata którą wczesniej szczegołowo pokazywałam, teraz chodzi mi o plamy kolorystyczne, czy to pasuje jakoś..
nie tylko mlecz masz gigantyczny
ale słuchaj one strasznie wyskie sa, przecież hortki prawie zasłaniają? jak wysokie Ci rosną?bo ja przyjełam w projekcie że do 60cm
za nimi mają być metrowe róże..
za gratki wszystkim dziękuję i za życzenia zdrowia też, na szczęście popiłam witaminy C, wygrzałam się w łóżeczku przez niedziele i mi przeszło
w poniedziałek wybrałam się w delegację i odwiedziłam ogród, a właścicielka potrzebuje naszej pomocy. Chce obsadzić narożnik działki tak aby zasłonić się od drogi, najlepiej jakby to było drzewo wysokości ok. 4 m . Macie jakieś propozycje?
Kto Ty jesteś? jajeczko
jaki znak Twój? żółteczko
Gdzie Ty mieszkasz? w skorupce
w jakim kraju? w kurzej pupce.
Smacznego jajka by Święta były jak bajka.
Wesołych Świat dla całego Ogrodowiska
Słodko wyglądają takie różowe w zestawieniu z białym płotkiem . W ogóle mocno wiosenny się zrobił Twój ogród z ciemiernikami i pierwiosnkami. Kocham takie obrazki