O matulu czy to żagwin, niezapominajki i co jeszcze ? Aniu jestem na początku 2 tygodni babciowania takiego na 100% bo i w nocy i w dzień. Franek śpi a ja nie mogę . Dzisiaj idę do piłkolandii bo obiecałam uściskaj ode mnie Muminki
Gdzie go można kupić PW? Carex Gold Fontaine? Piwonie drzewiastą szczepioną przykryć???? Przy sadzeniu miejsce szczepienia???? Kupiłam dziś z pąkiem Karla Rosenfielda - idę w czerwone. Poszło.
Dopiero Aganię o formowanie magnolii w staożek podejrzewałam, ale u Ciebie też w stożek rośnie (na zdjęciu z wnusiem na barana).
Mój tez na takim etapie, kocham te jego jasnozielone kwiatki, robi za gwiazde na ulicy bo mój stoi w przedogródku...potem brzydnie - cały czas walcze ze szpecielami wg m.in. twoich wskazówek, juz mam mniej porazonych liści ale jeszcze sa, zobaczymy jak bedzie w tym sezonie. Podziwiam twoje kolory, klony nad kałużai czerwśnie odbijające sie jak w lustrze....pieknie Widziałam że tez zabrałaś kawał trawnika - ja też...w mysl hasła "A po co komu trawnik ?" Bedzie pieknie pod tym grujecznikiem jak peonie zagoszczą Buziam !
Aniu, wiosna u Ciebie wspaniała. Pozdrawiam.
Przyszłam nadrobić zdjęcia i podziękować za wypasioną paczkę Kochana jesteś! Kiku piękna - co wejdę i zobaczę jej zdjęcia to się łamię, czy jednak nie posadzić
To na koniec kilka migawek z dzisiejszego dnia. A te zdjęcia nasuwają wspomnienie z Twojego ogrodu. Rodki w 3D cudnie
Cudne dzieciaki , ten młodszy jednak potrafi porozrabiac a wydawało sie ze powazny.U mnie dzis mróz zniszczył wszystko co kwitło.
Ależ masz obfitą lawende. Ja mam znów ok 10 szt do wymiany....