Justyna, Judith nie zrobię tego teraz jeszcze nie widać ale po obu stronach rosną katalpy i nie pasuje ŚŚ, poza tym mam już 3 szt. tylko jeszcze nie posadzone. Pewnie nie pamiętacie ale ścianka będzie drewniana zasłaniająca mur, jakaś woda, oświetlenie. Dodatkowo tutaj jest okno lustrzane, porobię fotki jak będzie dobre światło.
Jeżeli nie musisz wycinać tego po prawej to przycinaj mu końcówki zanim pędy zielone bo później zdrewnieja. A on ładnie wygląda w tym miejscu pod tą brzoza.
Jałowce lubią piaseczek i sucho. Brzoza mu nie zaszkodzi.
Nie sprawdziła że już wyciełaś, powyższe już nie aktualne.
Jednak kulki przy tarasie bym zostawiła jak ładnie rosną. Można je czymś okrasić i będzie dobrze. Iglaki dobrze rosną jak mają piaseczek lekka ziemię. Jakbyś się uparła że jednak musisz wykopać to z dużą bryła korzeniowa wcześniej podłej.
Zaglądam i nie widzę przyciętego klona.
Na drugiej focie to siewki jeżówki
Na ostatniej to siewki werbena.
U mnie dużo roślin przezimowało. Właśnie werbena też przezimowała i wyrastają młode siewki.
Mało tego już drugi sezon przezimowała szałwia omączona która u nas nie zimuje. Bardzo ładna niebieska, ale czy zachowa kolor.
Wyleciało mi trochę Jeżowek takich kupionych jesienią, trudno mam w zapasie inne.