Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nad Rozlewiskiem 21:14, 29 cze 2015

Do góry
Miniony weekend to oczywiście obchody i świętowanie kupalnocki, czyli Nocy Kupały.

Był oczywiście festyn gminny, a w programie m,in.: konkurs smakołyk nadbużański, na najładniejszy wianek, puszczanie wianków na wodę, i śmiechu i radości też było wiele.

Norweski ogródek... 08:02, 25 cze 2015

Do góry
kurcze...a jak spływa to nie narusza tych dolnych nasadzeń?

piękny jest ten obelisk przy rózy...a donice przed domem wyglądają obłędnie...i jeszcze ten wianek
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 12:33, 22 cze 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Uwij sobie wianek i wrzuć do Wisły.

Do Wisły za daleko, Noteć wystarczy ? Zresztą kto by się na wianek połaszczył, już nie te czasy
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 02:03, 22 cze 2015

Do góry
babka napisał(a)

Właśnie zastanawiam się co zrobić z Krzyśkami jak przekwitną, masz już coś na myśli ?

Uwij sobie wianek i wrzuć do Wisły.
Typografia ogrodu 14:52, 17 cze 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
śliczne te czosnki na wianku
szkoda że nie umiem
bo mam czosnki do ścięcia

Moja córka ma 4 lata i zrobiła swój pierwszy wianek z gałęzi i wyszedl jej super spróbuj i Ty to nic trudnego.mnie to relaksuje
Typografia ogrodu 12:44, 17 cze 2015

Do góry
beta napisał(a)
śliczne zdjęcia ...tylko mało...mogłabym się gapić w nieskończoność...super pomysłowe etykietki na zioła...a wianek mega...dziś tnę swoje czosnki i kopiować będę...informuje lojalnie

pozdr
bo u mnie jeszcze mało do fotografowania.a poza tym bateria mi wczoraj siadła. Wszystko handmade i robione z tego co pod ręką.kopiować do woli to komplement
Typografia ogrodu 11:49, 17 cze 2015

Do góry
śliczne zdjęcia ...tylko mało...mogłabym się gapić w nieskończoność...super pomysłowe etykietki na zioła...a wianek mega...dziś tnę swoje czosnki i kopiować będę...informuje lojalnie

pozdr
Typografia ogrodu 22:41, 16 cze 2015

Do góry
inag napisał(a)

Wygląda to bosko!
Jak sztuczne takie idealne... Bardzo mi się podoba

W ubiegłym roku stały w bukiecie. Teraz tez nie miałabym sumienia ich wyrzucić. A wianek tez z ocicnanych na wiosnę wierzb - wisiał soute teraz ma dekorację.
Ranczo Edy 15:11, 11 cze 2015

Do góry
Irenka Hania piękny dzień dziś robiłam wianek mamusia moja zaczęła a ja dokończyłam taki efekt wyszedł dziś sypiemy kwiatki nazbierałyśmy z Lenką co się dało taka dla niej była dawniej uciecha że znów się zebrałyśmy zaraz będziemy się stroić fotek nie będę robić ale jak się ustroi malucha może się uda Buziaki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:11, 10 cze 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Sebek trzymaj się znam ten ból, sesja potrafi wycisnąć wszystkie soki. Po ostatniej sesji zimowej dochodziłem do siebie przez połowę semestru, ale chyba nadal nie jestem sobą, a tutaj zbliża się kolejna sesja
Ja się pytam kto wymyślił te egzaminy?

A wracając do twojego ogrodu, no to stara śpiewka, bo znowu wszystko bardzo ładnie
wianek i nasadzenia w doniczkach fajnie sie prezentuja no i truskaweczki niedługo będą. Ja ze swoich już miałem placek nawet

Ja jestem na półmetku sesji i nie narzekam tylko po prostu ryję. I choć w niektórych przypadkach wiem, że wkuwanie i tak nie pomoże to mam taką złudną nadzieję, że jednak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 09 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Przepraszam, że Was tak ostanio zaniedbuję, ale mam ostatnio inne życiowe priorytety pod hasłem ZZZ - zakuć, zdać, zapomnieć (niektórzy dodają jeszcze jedno Z - zapić, ale ja tam wolę być blisko ziemi z własnej woli ). Dziś jestem po egzaminie z statystyki , więc nic więcej nie napiszę, bo mam tak zrytą banię, że nic nie wymodzę sensownego Zatem fotki sprzed 5 dni

Sebek trzymaj się znam ten ból, sesja potrafi wycisnąć wszystkie soki. Po ostatniej sesji zimowej dochodziłem do siebie przez połowę semestru, ale chyba nadal nie jestem sobą, a tutaj zbliża się kolejna sesja
Ja się pytam kto wymyślił te egzaminy?

A wracając do twojego ogrodu, no to stara śpiewka, bo znowu wszystko bardzo ładnie
wianek i nasadzenia w doniczkach fajnie sie prezentuja no i truskaweczki niedługo będą. Ja ze swoich już miałem placek nawet
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:40, 09 cze 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)

Oh to kupny wianek- tym bardziej podrobię go kiedyś
Ostatnio maluję coś niecoś do nowych domów koleżanek...

pokazałabyś zdjęcia ogrodu jakieś, czekamy

Kasiu, pokaż co malujesz!!! Zdjęcia są, ale czasu brak. Wrzucę kilka z niwymi zdobyczami
Typografia ogrodu 11:08, 09 cze 2015

Do góry
beta napisał(a)
nadrobiłam...cudne te grujeczniki...mam i ja

domeczek ekstra...a ten niebieski to dobry kolor dla owadów?...pytam...nie wiem...słyszałam tylko o czerwonym...ja mam domek bez koloru...nic w nim nie mieszka...może też dodam niebieskości?

pozdr

a wianek mega

znalazłam fotki Twojego z 2013. a masz atualne? i dziękuję za pochwały
Typografia ogrodu 11:03, 09 cze 2015

Do góry
beta napisał(a)

domeczek ekstra...a ten niebieski to dobry kolor dla owadów?...pytam...nie wiem...słyszałam tylko o czerwonym...ja mam domek bez koloru...nic w nim nie mieszka...może też dodam niebieskości?

pozdr

a wianek mega

niebieski dla motyli - czytałam, że lubią fiolet, niebieski, purpurę. Zobaczymy jak skończe i zawisnie. a gdzie znajde Twoje grujeczniki?
Typografia ogrodu 08:50, 09 cze 2015

Do góry

pozdr

a wianek mega
Ogród z perspektywą na przyszłość 16:04, 08 cze 2015

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Nie robilam, tozskup dla Gabi
Obraz duzzzzo kosztuje.... Wiec zobaczymy po wakacjach

Oh to kupny wianek- tym bardziej podrobię go kiedyś
Ostatnio maluję coś niecoś do nowych domów koleżanek...

pokazałabyś zdjęcia ogrodu jakieś, czekamy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 13:04, 07 cze 2015

Do góry
Wszystko piękne u Ciebie Danuś I jak tu nie sadzić róż, patrząc na Twoje okazy?! Wianki bardzo mnie się podobają Nabrałam chęci na taki letni wianek na drzwi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:13, 06 cze 2015

Do góry
Bardzo energetyczne zdjęcia pelerynkowo-wiankowe
Zmobilizowałaś mnie, poczynię dzisiaj wianek letni, bo wstyd sie na Ogrodowisku przyznać, że po wielkanocnym nic aktualnie na drzwiach nie wisi...

Ps. Chciałam Ci podziekować za Munstead Wood- piekneiejszej rozy nie znam. Zdjecia nie oddają jej aksamitu ani rzeczywistego koloru
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:41, 04 cze 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Teraz już wiem, ze pora upleść letni wianek, ubrać się w modną pelerynę i latać radośnie po ogrodzie,
Zainspirować się nowymi trendami a w wolnym czasie podziwiać dzieła sztuki…
Danusiu, motywujesz, zachwycasz!

A propos dzieł sztuki to teraz w Werandzie będzie Klimt i jego słoneczniki. Problem w tym, że ja nie przepadam za słonecznikami Mam problem z napisaniem tekstu, jeszcze nie zaczęłam A powinien być na jutro.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:32, 04 cze 2015

Do góry
Teraz już wiem, ze pora upleść letni wianek, ubrać się w modną pelerynę i latać radośnie po ogrodzie,
Zainspirować się nowymi trendami a w wolnym czasie podziwiać dzieła sztuki…
Danusiu, motywujesz, zachwycasz!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies