Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Magda70 22:01, 16 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
lawenda szaleje jeszcze trochę słońca potrzebuje tak jak werbena - mniejsza niż w niejednym z Waszych ogrodów, ale to moje siewki więc i tak jestem dumna.szałwia w pełni

pięknie Pani kochana...pięknie
nawigatorka 22:08, 16 cze 2015

Dzięki Madziu. ale wiesz u mnie to tylko miejscowo moge pokazywać - nie konkursowo jak u Ciebie A mi rekawiczki M odklada na miejsce.
Madzenka 22:28, 16 cze 2015

Chyba najpiekniejsza odsłonę Novalis u Ciebie w ogrodzie widziałam. Jeszcze trochea sie na nia skusze. Byłaby idealna do mojej kostrzewy i Lavender ice

Jaką ona ma wysokosć?
inag 22:29, 16 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Nie będę miała już sumienia prosić choćbym chciała. Ta paczka wazyla prawie 8kg! Aż boję się myśleć ile płaciłaś. To będzie rabata Ilonkowa a myślę intensywnie nad drugą bo rozchodniki kupione zanim umówiłem się z Tobą są w drodze

Nie proś tylko mów prosto z mostu! Ważyła ile ważyła, najważniejsze, że i mi miło było pomóc
inag 22:31, 16 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Wygląda to bosko!
Jak sztuczne takie idealne... Bardzo mi się podoba
Magda70 22:32, 16 cze 2015

nawigatorka napisał(a)
Dzięki Madziu. ale wiesz u mnie to tylko miejscowo moge pokazywać - nie konkursowo jak u Ciebie A mi rekawiczki M odklada na miejsce.

Przy Twoim areale to i tak masz już co pokazywac.
eM mi pilnuje sekatorów - mam ich kilka w stałym użytkowaniu i ciągle jakiegoś szukam...
nawigatorka 22:36, 16 cze 2015

Madzenka napisał(a)
Chyba najpiekniejsza odsłonę Novalis u Ciebie w ogrodzie widziałam. Jeszcze trochea sie na nia skusze. Byłaby idealna do mojej kostrzewy i Lavender ice

Jaką ona ma wysokosć?

U mnie ona własnie w towarzystwie kostrzewy, lawendy i wydmuszycy rosnie - mam ją od późnego lata ubiegłego roku - teraz ma z 70/80 cm. Az zarumieniłam się czytając pochwałę z ust Królowej róż
nawigatorka 22:37, 16 cze 2015

inag napisał(a)

Nie proś tylko mów prosto z mostu! Ważyła ile ważyła, najważniejsze, że i mi miło było pomóc

Tak napisałam. Spokojnie już Cie nie ograbię bo co bym podziwiuała u Ciebie. A właśnie cały Twój wątek przejrzałam - nie dość, ze piękny ogród to i zdjęcia i Syn
nawigatorka 22:41, 16 cze 2015

inag napisał(a)

Wygląda to bosko!
Jak sztuczne takie idealne... Bardzo mi się podoba

W ubiegłym roku stały w bukiecie. Teraz tez nie miałabym sumienia ich wyrzucić. A wianek tez z ocicnanych na wiosnę wierzb - wisiał soute teraz ma dekorację.
nawigatorka 22:41, 16 cze 2015

Magda70 napisał(a)

Przy Twoim areale to i tak masz już co pokazywac.
eM mi pilnuje sekatorów - mam ich kilka w stałym użytkowaniu i ciągle jakiegoś szukam...

Dzięki. Dobrze, że Mowie czuwają