Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

beta 12:46, 17 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

U nas córki od zawsze o 20 juz śpią,najwyżej słuchają jeszcze bajki.kiedyś trzeba żyć przecież.ale byliśmy w tym bardzo stanowczy i ani wyjazd ani imprezy rodzinne nie zmieniały tego trybu.co prawda swoje życie musieliśmy do tego dostosować ale cieszymy się wiedząc że wieczór jest święty.może chociaż rano śpi dłużej?

u nas to samo...o 20 -21 dziecię buja w obłokach w czasie imprezek jest trochę inaczej
inag 12:57, 17 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

U nas córki od zawsze o 20 juz śpią,najwyżej słuchają jeszcze bajki.kiedyś trzeba żyć przecież.ale byliśmy w tym bardzo stanowczy i ani wyjazd ani imprezy rodzinne nie zmieniały tego trybu.co prawda swoje życie musieliśmy do tego dostosować ale cieszymy się wiedząc że wieczór jest święty.może chociaż rano śpi dłużej?

Zazdroszczę My raczej imprezowi nie jesteśmy, bardziej spokojni domatorzy Wręcz nudni Ja również ustaliłam rytm dnia i się go trzymam. O jednych porach są śniadania, obiady, kolacje, popołudniowa drzemka, kąpiel, spacery itd. Ale wieczorami mój mały jest pełen energii. Już nie raz próbowałam go położyć spać nawet po 20 i nic z tego
Myślę, że wszystkiemu są winne te poobiednie drzemki. Może powinnam z nich zrezygnować...ale jest mi naprawdę potrzebny czas kiedy mały śpi. Mogę wtedy spokojnie posprzątać, przygotować obiad, popracować w ogrodzie... trudno coś zs coś
A rano śpi tak do 8-8.30
beta 13:06, 17 cze 2015

inag napisał(a)

Zazdroszczę My raczej imprezowi nie jesteśmy, bardziej spokojni domatorzy Wręcz nudni Ja również ustaliłam rytm dnia i się go trzymam. O jednych porach są śniadania, obiady, kolacje, popołudniowa drzemka, kąpiel, spacery itd. Ale wieczorami mój mały jest pełen energii. Już nie raz próbowałam go położyć spać nawet po 20 i nic z tego
Myślę, że wszystkiemu są winne te poobiednie drzemki. Może powinnam z nich zrezygnować...ale jest mi naprawdę potrzebny czas kiedy mały śpi. Mogę wtedy spokojnie posprzątać, przygotować obiad, popracować w ogrodzie... trudno coś zs coś
A rano śpi tak do 8-8.30

boszszs...moja najdłużej to do 7.30 śpi w dzień wolny od szkoły...i potrafi o 6 rano wstawać....w tygodniu nie przeszkadza mi to ..ale w wekend...ale co zrobić
inag 13:15, 17 cze 2015

Ale pewnie za to wieczory masz dla siebie?
beta 13:24, 17 cze 2015

inag napisał(a)
Ale pewnie za to wieczory masz dla siebie?

w sezonie to różnie z tym bywa...ale jesienią i zimą wieczory są cieplutkie i milutkie
Malgosik 14:20, 17 cze 2015

śliczne te czosnki na wianku
szkoda że nie umiem
bo mam czosnki do ścięcia
inag 14:28, 17 cze 2015

beta napisał(a)

w sezonie to różnie z tym bywa...ale jesienią i zimą wieczory są cieplutkie i milutkie

zaraz dostaniemy burę od gospodyni!
Właśnie u Ciebie spacerowałam. Wieczorem dokończę bo ciągnie mnie do tych Twoich kolorów!
nawigatorka 14:48, 17 cze 2015

Tez pomyslalam ze to przez te drzemkę.ale sama wiesz najlepiej.my tez z tych nudnych.imprezy to najwyżej u nas i to max do 23 ziewamy i goście wiedzą że pora spać

Moja starsza wstała dziś o 5:45.

Bury się nie boję juz jedna przeżyłam

nawigatorka 14:52, 17 cze 2015

Malgosik napisał(a)
śliczne te czosnki na wianku
szkoda że nie umiem
bo mam czosnki do ścięcia

Moja córka ma 4 lata i zrobiła swój pierwszy wianek z gałęzi i wyszedl jej super spróbuj i Ty to nic trudnego.mnie to relaksuje
Malgosik 15:10, 17 cze 2015

zawstydzasz mnie.....

ale mam już i ja biało-zieloną trzmielinę w ogrodzie