To żeś się nanudziła
Synek to niezły rozrabiaka dopiero zasnął. Taki mały człowieczek a wykończyć potrafi jak nikt
Co do ogrodu to pamiętaj, że odpowiednie zdjęcia to podstawa Wszystko można tak pokazać, żeby ładnie wyglądało
Spokojnej nocy!!!
śliczne zdjęcia ...tylko mało...mogłabym się gapić w nieskończoność...super pomysłowe etykietki na zioła...a wianek mega...dziś tnę swoje czosnki i kopiować będę...informuje lojalnie
pozdr
U nas córki od zawsze o 20 juz śpią,najwyżej słuchają jeszcze bajki.kiedyś trzeba żyć przecież.ale byliśmy w tym bardzo stanowczy i ani wyjazd ani imprezy rodzinne nie zmieniały tego trybu.co prawda swoje życie musieliśmy do tego dostosować ale cieszymy się wiedząc że wieczór jest święty.może chociaż rano śpi dłużej?
Tylko u mnie ten kolorek słaby będzie bo mam odmianę -niebpamietam nazwy ale mam zapisana w ziemi szycie- o bardzo błahych kwiatach-nie bylanopiasana jak kupiłam i nie byłam tego świadoma.ale za to zimą i wiosną krzaczki wyglądają super
bo u mnie jeszcze mało do fotografowania.a poza tym bateria mi wczoraj siadła. Wszystko handmade i robione z tego co pod ręką.kopiować do woli to komplement