Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

inag 23:56, 16 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Tak napisałam. Spokojnie już Cie nie ograbię bo co bym podziwiuała u Ciebie. A właśnie cały Twój wątek przejrzałam - nie dość, ze piękny ogród to i zdjęcia i Syn

To żeś się nanudziła
Synek to niezły rozrabiaka dopiero zasnął. Taki mały człowieczek a wykończyć potrafi jak nikt
Co do ogrodu to pamiętaj, że odpowiednie zdjęcia to podstawa Wszystko można tak pokazać, żeby ładnie wyglądało
Spokojnej nocy!!!
nawigatorka 07:22, 17 cze 2015

inag napisał(a)

To żeś się nanudziła
Synek to niezły rozrabiaka dopiero zasnął. Taki mały człowieczek a wykończyć potrafi jak nikt
Co do ogrodu to pamiętaj, że odpowiednie zdjęcia to podstawa Wszystko można tak pokazać, żeby ładnie wyglądało
Spokojnej nocy!!!

Wcale się nie nudzilam. A co do robienia zdjęć to u siebie mam dobre pole do ćwiczeń ukrywania tego co nie warte pokazania

Ja mama dwie córki wiec wiem o czym piszesz choć o takiej godzinie nigdy spać nie szły.pozdrwiam
inag 11:16, 17 cze 2015

Mój mały niestety nie chodzi spać wcześniej jak o 22.30 Położenie go o normalnej godzinie jest nierealne...
Konieczki 11:22, 17 cze 2015

Mam prośbę odnośnie wymiarów i poziomów donic i radę (wiecej u mnie w wątku - coby nie zaśmiecać)
MAD 11:31, 17 cze 2015

nawigatorka napisał(a)

Łał, łał! Super to wygląda! Jeszcze tylko kolorek na lawendzie...
beta 11:49, 17 cze 2015

śliczne zdjęcia ...tylko mało...mogłabym się gapić w nieskończoność...super pomysłowe etykietki na zioła...a wianek mega...dziś tnę swoje czosnki i kopiować będę...informuje lojalnie

pozdr
nawigatorka 12:39, 17 cze 2015

inag napisał(a)

Mój mały niestety nie chodzi spać wcześniej jak o 22.30 Położenie go o normalnej godzinie jest nierealne...

U nas córki od zawsze o 20 juz śpią,najwyżej słuchają jeszcze bajki.kiedyś trzeba żyć przecież.ale byliśmy w tym bardzo stanowczy i ani wyjazd ani imprezy rodzinne nie zmieniały tego trybu.co prawda swoje życie musieliśmy do tego dostosować ale cieszymy się wiedząc że wieczór jest święty.może chociaż rano śpi dłużej?
nawigatorka 12:40, 17 cze 2015

Konieczki napisał(a)
Mam prośbę odnośnie wymiarów i poziomów donic i radę (wiecej u mnie w wątku - coby nie zaśmiecać)

W wolniejszej chwili spojrzę.
nawigatorka 12:42, 17 cze 2015

MAD napisał(a)

Łał, łał! Super to wygląda! Jeszcze tylko kolorek na lawendzie...

Tylko u mnie ten kolorek słaby będzie bo mam odmianę -niebpamietam nazwy ale mam zapisana w ziemi szycie- o bardzo błahych kwiatach-nie bylanopiasana jak kupiłam i nie byłam tego świadoma.ale za to zimą i wiosną krzaczki wyglądają super
nawigatorka 12:44, 17 cze 2015

beta napisał(a)
śliczne zdjęcia ...tylko mało...mogłabym się gapić w nieskończoność...super pomysłowe etykietki na zioła...a wianek mega...dziś tnę swoje czosnki i kopiować będę...informuje lojalnie

pozdr
bo u mnie jeszcze mało do fotografowania.a poza tym bateria mi wczoraj siadła. Wszystko handmade i robione z tego co pod ręką.kopiować do woli to komplement