Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 17:26, 17 mar 2012

Do góry
Teraz wygląda to tak

W przyszłym tygodniu pojedziemy pewnie po kostkę (jednak daję granitową - taniej wyjdzie niż płyty) - i będziemy układać.
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 17:24, 17 mar 2012

Do góry
Na początek poszły po nóż rabaty z gazonami

W trakcie robót księżycowych

Po chwili było tak

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 17:22, 17 mar 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Gtratulacje....... ciekawe co będziesz miał jutro?

Ani nie chcę wiedzieć. Odciski w każdym możliwym miejscu dłoni już mam
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 16:53, 17 mar 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Koszyczek bardzo fajnie "posiwiał"

Po dzisiejszym dniu i chyba ja do niego dołączę. Nie wiedziałem, że mam tak słaby kręgosłup....Ale co tam - mam krokusa i przebiśniegi! Wczoraj ich jeszcze nie było
Bratki 15:43, 17 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękny - chyba drugi raz w życiu widzę pełne

Aktualnie są do nabycia w OBI
Przedogrodek wzywa pomocy!!!!!! 15:02, 17 mar 2012

Do góry
Aaaaaaaaaa..ja nie zawsze ekspresowo odpisze,bo..niestety przy dzieciakach gonie....A za godzinke ide do pracy, i dopiero po 22 odpisze...ok?
A w drodze do pracy wstapie do ogordnika....i spojrze na to co mi napisalas...,czy Sebek,czy Danusia,oki?Jakie sa rosliny,po ile..itd...
Róże pnące 10:38, 17 mar 2012

Do góry
W tym sklepie, do którego Sebek podał link rzeczywiście ta róża tania nie jest, do tego to centrum ogrodnicze a nie szkółka specjalizująca się w różach, więc pewności, że odmiana okaże się tą, za którą się sporo zapłaci niestety tak do końca to nie ma

Szkoda, że tak wiele róż pnących nie powtarza kwitnienia, będę dalej szukać odmiany zdrowej, której będzie pasowała wystawa mocno nasłoneczniona, południowo-zachodnia i która całe lato, do jesieni będzie obsypana kwiatami w kolorze kremowym. Taki mam plan, może jakąś znajdę.
Przedogrodek wzywa pomocy!!!!!! 09:21, 17 mar 2012

Do góry
Sebek,...a jak z tym zrodelkiem?..Co masz na mysli?...
P.S..
Wybacz,ze nie pisze z polskimi znakami..,ale nie mam polskiego windowsa,wiec klawiatura nie ma naszych znakow.
Ogród Sylwii od początku :) 07:55, 17 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Sylwia - potrzebujesz jeszcze bukszpany - jeśli tak to zajrzyj do Marzenki

Zaglądałam do Marzenki jak tylko pojawiła się informacja , że dziewczyny załatwiły pozytywnie sprawę .
Nie nastawiam się na kupno roślin w tym sezonie .... Muszę zadbać o to co mam posadzone ....
Dziękuję za informację , fajnie , że czuwasz
Iglaste rarytasy w naszych ogrodach 07:23, 17 mar 2012

Do góry
Sebek,nie mogę zgodzić się z Twoją wypowiedzią...zależy gdzie kupujesz.Handlarza roślinami można łatwo rozpoznać np.po wykorzystywanych przez niego zdjęciach z netu.My i inni szkółkarze wiemy co mamy i znamy się na odmianach,więc w szkółkach które działają ładnych parę lat można spokojnie robić zakupy.
Pozdrawiam Marzena
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 06:38, 17 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Weekend - jak to mówią mówią - spieszmy się go kochać tak szybko odchodzi Na jutro duuużo planów, mam nadzieję, że wszystko uda mi się zrobić - czyli zgrabić trawniki, zdjąć trawnik na przyszłe nasadzenia, oczyścić tuje, uformować żywopłot, może sprzątnąć żwirek - no i znaleźć wiosnę w końcu.

Ostro, powodzenia
Puste pole z wysepką kwiatową 23:59, 16 mar 2012

Do góry
Fajna ta prymulka - i mycie okien pozytywnie nastawia - widoki od razu lepsze
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:53, 16 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ogród nie tylko bukszpanowy znowu w prasie!
Kupiłam sobie wczoraj nowy "Kwietnik" a tam zapowiedź nowego miesięcznika wydawanego przez Agorę pt. "Magnolia". Na pierwszej stronie zapowiedzi numeru i tytuł "Lustro w ogrodzie niezwykły efekt małym kosztem " opatrzony zdjęciem... No właśnie, zgadnijcie jakim? Oczywiście na zdjęciu jest lustro z ogrodu bukszpanowego, oczywiście w ogrodzie.
Mam nadzieję Danusiu, że to legalne zdjęcia a może i Twój artykuł.
W każdym badź razie kupię sobie ten nowy miesięcznik, zapowiada się nieźle. Pozdrawiam.

No to powiem już w takim razie Będzie nowe pismo od maja - Magnolia. Otóż mam tam publikację ogrodu nie tylko bukszpanowego, to duże wyróżnienie znaleźć się w pierwszym numerze - moje zdjęcia, artykuł o ogrodzie - redakcja, potem moje rady odnośnie luster i zdjęcia, jeszcze nie wiem jakie i inne materiały. Dawałam też z ogrodu z lustrem o trawniku z rolki, Grzesio będzie na zdjęciach. Powiem Wam, że zanosi się na owocną współpracę i częste moje materiały w nowym piśmie

Świetnie !
szczerze gratuluję, faktycznie pierwszy numer i publikacja ogrodu to zaszczyt, będę kupowała

Danusiu - jestem ciekaw jak będą wyglądać hortensje latem - czy inaczej niż zawsze A Magnolię muszę koniecznie kupić
A z tym lodem w stawie to rzeczywiście nie był żart - skute lodem... Mam nadzieję, że roztopi się ten lód szybko...
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:46, 16 mar 2012

Do góry
Lampa Was zmyliła
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:42, 16 mar 2012

Do góry
Takie są

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:37, 16 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Marzenko - kule są z nierdzewki - u Danusi mnóstwo ich też )

A to super a wyglądają na brązowe/miedziane ???? Ja muszę tez kupić ale na razie ściana wodna.
Mój ogród w cieniu drzew 23:32, 16 mar 2012

Do góry
Skoro tak to posadź tą tuję - będzie niezłe połączenie
"Skalniak" i przedogródek na torfowisku 23:31, 16 mar 2012

Do góry
Cisom słońce nic nie zrobi
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 23:30, 16 mar 2012

Do góry
Dzieki Sebek - pewnie bym tego nie znalazła.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:29, 16 mar 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Agnieszko nie zaśmiecacie wątku chętnie pojedziemy wybrać bukszpany dlaAbiko i może Sebek się zdecyduje, to pewnie i Anula się dołączy

A co z transportem - gratis, we własnym zakresie, ich?

Niestety we wlasńym zakresie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies