Paulinko, dziękuję Jak j...jeszcze ciepła to jest ok. ale my ogrodnicy wiemy, że to dłuuuga zima po niej nadchodzi i jak ogólnie lubię mrożną, śnieżną zimę to najbardziej denerwuje mnie zimna wiosna. Ale nie ma co jeszcze o tym myśleć, można powiedzieć, że dopiero lato się rozpoczeło
Życze chłodnej nocy!
Zazdroszczę ci tych traw, tak pozytywnie... mój eM nie do końca do traw przekonany... hakone nie lubi!!!! Wstyd mi jakiego chłopa znalazłam co to hakone nie lubi Jeszcze rozwodu nie wzięłam, bo jedno co go ratuje to to, że lubi Silvery i ciemierniki.
Iwonka,niestety u mnie z cierpliwością problem
Od dzisiaj leje tam hektolitry wody i może za miesiąc będzie już coś godnego do pokazania Ale powiem Ci, że koncepcja chyba nam wyjdzie...
Zrobił się to prawda ale wcale nie trzeba potykać się o tłumy ludzi i wysłuchiwać płaczących dzieci. Nie mam takich wspomnień z dawnych lat więc łatwej mi dostosować tę nową rzeczywistość do moich oczekiwań Udaje się
Pozdrawiam
Patagońska. Ona jeszcze mała-ma może 30-40 cm.O szczegóły trzeba się pytać Iwonki-Żabki
A trawy dziękują, choć mam nadzieję, że jeszcze podrosną trochę
He, he, a jabym na to pytanie napisała
"podpytaj Polinki"
Odpowiedź już jest.
Prędzej z miskantów bym dała Morning Light - ładnie będą kontrastować z ciemną zielenią miskantów. Niżej łan jezówek albo coś innego (nie wiem jakie plany i strzelam w ciemno)