AgnieszkaW
dziękuję za odwiedziny i komplement

to prawda, że Danusia mi doradza, jak wszystkim na forum

na początku bazowałam na realizacjach Gardenarium, potem "przeniosłam się" za namową Danusi na forum - to ogrom wiedzy i cała masa zdjeć, że o ludziach nie wspomnę

A jak Danusia jest u mnie zawsze coś podpowie ! a rabata pod domem jest cała Jej projektu i jest najpiękniejsza !!!
Juzia
mów mi tak, mów
Irenko
dziękuję ! jak sie pojawi tarasik , to będzie kropka nad "i"
AniaK
ja mam wiele hortensji w róznych miejscach (m.in. na tyłach garażu gdzie kompostownik i śmietnik, więc nie pokazuję...) i część w zeszłym roku nie kwitła wcale

no one delikatne na mróz są .... a w tym kolorzec chcę dokupić jeszcze 2 pod schody (mieli tylko 1 szt.) - ot i nauka nie poszła w las, że nie jedna , a szpaler cały !
Filp,
dziękuję ! też mi się podoba to zestawienie ! niezapominjaeczki są takie delikatne i fajnie kontrastują z RH
Łukasz,
bo RH dopiero został wystawiony ! zimował w garażu
ten RH "wyleciał" kiedyś z rabaty i tak zamieszkał w donicy (na zimę chowam do garażu). A chciałam pod niego bratki, nie mieli już mojego koloru , ale jak zobaczyłam te niezapominajki.....zwariowałam ! śliczne są

a donic nie chcę za wiele , bo jak wyjeżdżam boję się o nie, że za sucho mają..... ale róże na tarasie musiałm mieć ! no i lawendę......