Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:02, 13 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Nadal oczami Tytusa
Co ta moja Pani tak gada o tej białej korze... Coś tam się bieli ale tak się zachwycać?

A te limlajtki jak mawia to takie cudo?

A ta zielona sałata to jak mawia mój Pan anwet niejadalna....

Przez te róże to nawet sąsiada przy płocie trudno obszczekać!!!

mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się jesteś w katalogu "piekny ogród" w bardzo dobrym i znanym ci i w ogóle towarzystwie (mój ogród jakby w innym katalogu - ciekawe dlaczego) ...

a teraz do Tytusa ... od tequlli ... "chłopie ty kopać nie umiesz" ... po zastanowieniu bo to entelegentna sunia "może i dobrze ... masz fart ... w raju mieszkasz ) ...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:59, 13 sie 2012

Do góry
Tytus: Przy tym stole nawet o zachodzie słońca nie jadam!!

Pole obserwacyjne na taras sąsiada mi obsadziła i jeszcze jakieś pnącze po drutach puściła. Psia kość ze szczekania nici!

Nuda, a terenu za płotem już prawie nie widać....

Nuda idę spać...

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:55, 13 sie 2012

Do góry
Dziewczyny jeszcze kilka fot i odpowiadam, ale się przesiądę na inny sprzęt, na którym wklejanie nie działa...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:54, 13 sie 2012

Do góry

Nadal oczami Tytusa
Co ta moja Pani tak gada o tej białej korze... Coś tam się bieli ale tak się zachwycać?

A te limlajtki jak mawia to takie cudo?

A ta zielona sałata to jak mawia mój Pan nawet niejadalna....

Przez te róże to nawet sąsiada przy płocie trudno obszczekać!!!

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:54, 13 sie 2012

Do góry
Madżenka skanowanie uważam za lubieżnie nieskromne ... jak tak rzucasz okiem każdego dnia to nie ma co się niepokoić destruktywnym wpływem czytanej makabry ... nie ma szans ... na "romans wszech czasów" nie trać kasy ...

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:49, 13 sie 2012

Do góry

Tytus zdobywca ogląda a M kosi (kabel)

W lewo (oj moja droga Pani trzeba te piwonie i liliowce przesadzić)

Po skosie

W prawo

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:45, 13 sie 2012

Do góry
I jeszcze raz w prawo
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:43, 13 sie 2012

Do góry
A teraz ja leżąc na kanapie oglądam ulicę...
Spoglądam z kanapy w lewo

Na wprost

A teraz z kanapy M'a
na wprost

na skos w prawo
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:40, 13 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Poszło na mozilli ..... sorki za zdjęcie pierwsze z brzegu....

bez wsparcia farmakologicznego chyba następnych nie udźwignę

Iza antydepresancik niewskazany
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:40, 13 sie 2012

Do góry
No to próbuję dalej....
Zdjęcie zza płotu ....
Zywopłocik sadzony wiosną nie ten teges....

Cisy małe to można podglądać dalej ....

Idziemy dalej
Zaglądamy co się dzieje przy tarasie kuchennym

Oglądamy taras południowy - wypoczynkowy

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:34, 13 sie 2012

Do góry
Poszło na mozilli ..... sorki za zdjęcie pierwsze z brzegu....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:34, 13 sie 2012

Do góry
Próba generalna
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:49, 13 sie 2012

Do góry
Irenko to co ile mam moja hakone posadzić ?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:07, 13 sie 2012

Do góry
Dziewczyny dziękuje za słowa otuchy
Ja mam odrębnego laptopa tylko dla zdjęć i Ogrodowiska i pitow
Oddzielny mam firmowy do pracy, M gra na innym, córka ma swojego , pól życia spędzam z ipadem
Dlatego nie ma opcji aby była wina kompa....

Od 20 lat pracuje na kompie, podobno jestem nietypowa jesli chodzi o nowinki techniczne, kilka lat pracy u operatorów telekomow i nawet usługi internetowe sprzedawalam. Nie pisze tego dlatego aby podważać kogokolwiek kompetencje, a ani sie przechwalac, tylko wgranie kolejnej przeglądarki nie wymaga niczyjej pomocy
A jednak nie działa.....
Ania Asc rownież mam Windows7 .... Zatem zostaje tylko opera
Po powrocie od fryzjera zainstaluje Opere, jesli pójdzie tzn ze pies pogrzebany w systemie operacyjnym...
I czekam na ios6 bo podobno wtedy będę mogła z ipada wklejac zdjęcia ...
Ps córka dzisiaj dostała nowego laptopa.... Sprawdze czy na jej starym windowsie pójdzie
Jestem uparta, baaaaardzo
Pozdrawiam od fryzjera
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:40, 13 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Acha, czyli rozwiewając wątpliwości Marzenki, Ani i moje również - rodzaj podłoża nie ma wpływu na kwiaty hortensji bukietowych .
Martuś, tylko u mnie to jest bardziej brązowienie niż różowienie, dlatego mi się nie podoba...

Z tym brązowieniem może być dokładnie tak jak pisze Madżenka. Aguś weź też pod uwagę to, że gdy my kupowałyśmy hortensje, to one miały już całkiem wyraźne pąki. Z tego co czytałam to Limelight zaczyna "normalnie" kwitnąć w sierpniu a nasze miały już pąki pod koniec czerwca, więc jakby nie patrzeć jeden miesiąc do przodu.
Ja stawiam na to, że to szybsze różowienie i brązowienie to raczej wina deszczu i tego, że one zwyczajnie dużo wcześniej zakwitły i tej wersji będę się trzymać Dzisiaj odkryłam że pachną lepiej późno niż wcale
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:33, 13 sie 2012

Do góry
Aga Horti brązowa chyba od nadmiaru deszczu, mi po opadach tez sie takie robią mimo ze wyglada jak limlajtka.
U Ani Asc grojecznik zgubił liście po posadzeniu w pełnym słońcu i podobno na pewno odbije. Tym bardziej widzę szanse dla twojego buka
Mój ogródek pod Gdańskiem 13:25, 13 sie 2012

Do góry
Monika352 napisał(a)

Monika w piątek kupiłam hakone 5 szt aureola ale po 9 zł ...
Już ustawiłam w słońcu, dobrze, że doczytałam, jutro przestawiam na zachodnią rabatę

Po 9zl??? Jak to możliwe za ja po 20 ??

A ja sie dziwilam dlaczego Ty tak drogo
Ogrodnik czyta nasze forum ???
U mnie były w tej samej cenie co rozplenice, tylko miskanty droższe
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:21, 13 sie 2012

Do góry
Pszczolko właśnie na taki uspokajający tekst czekalam
Lem już to przewidział
Dzisiaj po baaaardzo późnym powrocie do domu zainstaluje Opere
Jak nie ruszy będę u Was oglądać i tylko pisać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:50, 13 sie 2012

Do góry
Sebek, Aniu_studio, Aniu(monteverde), Karolina - jednak będę reklamować te hortensje. Tak jak radzicie - zrobię im fotki i wyślę mailowo. Zobaczymy jaka będzie reakcja...

Marta(Arcobaleno) nie usuwaj zdjęć hortensji - swoich takich pięknych nie mam, to chociaż na Twoje się napatrzę No i dzięki za wskazanie różnic w wyglądzie kwiatów - dopiero na Twoich zdjęciach z bliska je widać. Ja wcześniej zwracałam uwagę głównie na kolor kwiatów... Ile się jeszcze muszę nauczyć...

Ana-art, Madżenka, GabiK macie rację, że podłoże ma wpływ na kolor kwiatów (przecież tak jest w przypadku hortensji ogrodowej - jak chce się mieć niebieską z różowej, to trzeba zasilać specjalnym kwaśnym nawozem). Tylko co trzeba zrobić, żeby biała nie różowiała? Najlepiej mieć takie, z którymi nic nie trzeba robić, bo są dokładnie tymi, za które się podają na etykiecie Zresztą, żeby one tak delikatnie, ładniutko różowiały jak Vanille Fraise na zdjęciach od Danusi - to pikuś, ale one są bardziej buro-brązowe niż różowe. Dlatego się wkurzyłam i zareklamuję!

Dziekuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia, ale chyba nie będzie za różowo - dyskopatia połowy kręgosłupa... No i zalecenie - oszczędzający tryb życia... Chyba musiałabym sprzedać dom z ogrodem, żeby się zastosować
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:05, 13 sie 2012

Do góry
Nic nie dziala Lena ale pisać mogę No cóż zdjęć przez kilka dni nie będzie, bo będę późno w domu a z ipada też zdjęć wklejać nie można !!! zatem jestem jakaś ograniczona technicznie skoro na czerech przeglądarkarch nie działa.....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies