Sebku tak robię. Trafia mnie. Po ostatnich czerwcowych zmianach na picassę się przerzuciłam, bo mi szybko i fajnie pomniejsza zdjęcia do tego formatu, ale dzisiaj mnie trafia. Od tylu dni czytałam, ze wszyscy mają problemy ale ja luzik nie doczytałam, bo prowadziłyśmy dyskusje wielopoziomowe. A dzisiaj zong.... 3 przeglarki sobie nie radzą, kolejnej dla ogrodowiska nie zainstaluję.
Moi drodzy straciłam właśnie godzinę na idiotyczne wgrywanie nie wiadomo czego. Opery sobie nie wgram gdyż była skonstruowana dla urządzeń mobilnych a nie komputerów. Z urządzeń mobilnych czyli ipad i iphone które pracują na safari tez nie można wgrywać zdjęć.... A w tym przypadku to jakoś z duchem czasu nie idziemy...
Wgrywanie zdjęć na Internet exp, Google chrome oraz Firefox u mnie nie działają. Zatem dobranoc wszystkim i dzisiaj zdjęć nie wgram. Poczytam sobie książkę, wyjdzie mi to na zdrowie.
Jeśli forum jest bezpłatne i nie radzi sobie z ilością użytkowników a przede wszystkim archiwizowaniem zdjęć może czas wprowadzić zmiany???? Ale takie które spowodują, że nie będę zmuszona instalować kolejnej przeglądarki.....
Nic nie dziala Lena ale pisać mogę No cóż zdjęć przez kilka dni nie będzie, bo będę późno w domu a z ipada też zdjęć wklejać nie można !!! zatem jestem jakaś ograniczona technicznie skoro na czerech przeglądarkarch nie działa.....