Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Gardenarium 16:33, 13 sie 2012

asc napisał(a)
Mi nie działa na Explorer, na Firefox i na Chrome.. na Operze poszło.... mam nadzieję, że i Tobie pójdzie....
I wszyscy Ci dobrze radzą bo u nich działa... i nie mogą zrozumieć ze u innych nie działa.... a my idiotki nie jesteśmy, które nie potrafią zrobic prostego wklejenia fotki i nawet umiemy je zmniejszyć

Wiem, ja rozumiem że to wkurza czasem, ostatnio Ronin napisał że samo wgranie Chrome nic nie da, trzeba go jeszcze używać do innych rzeczy niż tylko Ogrodowisko.

Mnie kiedyś nie działało też, mieliło i nic, ale kompa miałam zapchanego i miałam Mozillę.
Teraz mam odepchanego i Chrome i bezproblemowo

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 17:39, 13 sie 2012

Gardenarium napisał(a)

Mi nie działa na Explorer, na Firefox i na Chrome.. na Operze poszło.... mam nadzieję, że i Tobie pójdzie....
I wszyscy Ci dobrze radzą bo u nich działa... i nie mogą zrozumieć ze u innych nie działa.... a my idiotki nie jesteśmy, które nie potrafią zrobic prostego wklejenia fotki i nawet umiemy je zmniejszyć

Wiem, ja rozumiem że to wkurza czasem, ostatnio Ronin napisał że samo wgranie Chrome nic nie da, trzeba go jeszcze używać do innych rzeczy niż tylko Ogrodowisko.

Mnie kiedyś nie działało też, mieliło i nic, ale kompa miałam zapchanego i miałam Mozillę.
Teraz mam odepchanego i Chrome i bezproblemowo

Ronin Danuś działa..... ale naprawde coś się pokręciło..... i trzeba cierpliwości..... naprawi, ale musimy mu dać czas...... By się już nie pieklić przetestowałam wszystkie przeglądarki i już jestem hapy..... Marzenka też w końcu trafi na jakąś co będzie działać....... Ogrodomaniacy..... zrobią wszytko aby istnieć na tym forum...... pilnuję by w komputerze mieć tyle co do pracy.....ale dla Ogrodowiska..... nawet troche go pośmieciłam Ja nawet nie oglądam żadnych śmiesznych emaili.... nie mam żadnej muzyki, filmów i ani jednej gry....... Wyjątek to Ogrodowisko... a komputer mój uciągnie duuuuużo.... musi do pracy być wydajny i sprawny Ale awarie się zdażają..... będą zdażać..... a język programowania to jest niby tylko 1-0...ale w ilu kombinacjach

Poczekamy, aż nasz Ronin znajdzie awarię....... jak nie Opera to jeszcze jest kupa innych... Mi Chrome na innych aplikacjach działa bez zarzutu.... nawet bez zarzutu przglądam zawartość sklepu Ogrodowiskowego........
Madzenka 18:07, 13 sie 2012

Dziewczyny dziękuje za słowa otuchy
Ja mam odrębnego laptopa tylko dla zdjęć i Ogrodowiska i pitow
Oddzielny mam firmowy do pracy, M gra na innym, córka ma swojego , pól życia spędzam z ipadem
Dlatego nie ma opcji aby była wina kompa....

Od 20 lat pracuje na kompie, podobno jestem nietypowa jesli chodzi o nowinki techniczne, kilka lat pracy u operatorów telekomow i nawet usługi internetowe sprzedawalam. Nie pisze tego dlatego aby podważać kogokolwiek kompetencje, a ani sie przechwalac, tylko wgranie kolejnej przeglądarki nie wymaga niczyjej pomocy
A jednak nie działa.....
Ania Asc rownież mam Windows7 .... Zatem zostaje tylko opera
Po powrocie od fryzjera zainstaluje Opere, jesli pójdzie tzn ze pies pogrzebany w systemie operacyjnym...
I czekam na ios6 bo podobno wtedy będę mogła z ipada wklejac zdjęcia ...
Ps córka dzisiaj dostała nowego laptopa.... Sprawdze czy na jej starym windowsie pójdzie
Jestem uparta, baaaaardzo
Pozdrawiam od fryzjera
Mala_Mi 18:36, 13 sie 2012

Madżenko... na kompie z Windows XP - działa na Explorer, Chrome ...ale przecież nie siądę na starego kompa....... bo wtedy w pracy mnie trafi jak bedzie 10 godzin liczył zamiast 2 minut.....
Wiec nie ciesz się z nowego, bo własnie nowe krzaczą.... hi, hi, hi....
Syla 20:10, 13 sie 2012

asc napisał(a)

A dlaczego bez zrozumienia ..... no właśnie odwrotnie ..... z chęcią pomocy aby było wszysto dobrze sugeruję kolejną alternatywę .... Jak się nie uda to będziemy dalej kombinować
Madzenka 20:34, 13 sie 2012

Próba generalna
Madzenka 20:34, 13 sie 2012

Poszło na mozilli ..... sorki za zdjęcie pierwsze z brzegu....
Konstancja30 20:37, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Próba generalna

nosz ... warto było czekać ))
Konstancja30 20:38, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Poszło na mozilli ..... sorki za zdjęcie pierwsze z brzegu....

bez wsparcia farmakologicznego chyba następnych nie udźwignę
Madzenka 20:40, 13 sie 2012

No to próbuję dalej....
Zdjęcie zza płotu ....
Zywopłocik sadzony wiosną nie ten teges....

Cisy małe to można podglądać dalej ....

Idziemy dalej
Zaglądamy co się dzieje przy tarasie kuchennym

Oglądamy taras południowy - wypoczynkowy