Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 15:08, 22 maj 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)
Piękny wianek od Kwiatuszka Holandii dojechał w końcu do mnie!

Gabi, fotki jsk zawsze, pierwsza klasa. Pięknie wyeksponowałaś wisnek i ławeczkę. Klimat wspaniały!!!!
Trawa bosko zidlona. Nasza dywanowa, ale trochę M poszalał z Yarą za mocno w pewnych miejscach i czekamy na deszcz.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 13:18, 22 maj 2015

Do góry

Gabi litości, moja ambicja tego nie wytrzymuje CUDOWNE ! ten klimat kocham, na ławkę ( tą właśnie) zbieram, wianek kiedyś zgapię, a drzwi moje, to chyba dziś wyważę po prostu !

Gabisia napisał(a)

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 12:47, 22 maj 2015

Do góry

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:15, 21 maj 2015

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Wianek jedzie do Ciebie Jutro papuguję hortensje. Przepięknie!!!

Dzięki Moniu kochana!
Wisi już na honorowym miejscu i zachwyca
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:14, 18 maj 2015

Do góry
Och! Trafiłam w sam środek retrospekcji! Dużo się działo, najważniejsze że już jest dobrze
Stokrotki wspaniale zaaranżowane, a wianek - masz być z czego dumna Dzięki męczeniu detalami mogę zgapić
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:26, 18 maj 2015

Do góry
to pierwszy wianek, z którego dumnam to zamęczę szczegółami ...

i zaczyna się moja przygoda z koktajlami

Ogród Magdalenka 07:43, 17 maj 2015

Do góry
noemi napisał(a)
Monia, hortensja dostanie dużo papu , żeby był materiał na wianek … no i wtedy nie dam Ci spokoju

Ja też moje karmię. tym razem zrobie kilka wersji. te we wnętrzu u teściowej cały czas mają piękny kolor.
Ogród Magdalenka 21:15, 16 maj 2015

Do góry
noemi napisał(a)
Monia, hortensja dostanie dużo papu , żeby był materiał na wianek … no i wtedy nie dam Ci spokoju

A TO jest mistrzostwo świata D Z I Ę K U J Ę

pokaż więcej
Ogród Magdalenka 23:38, 15 maj 2015

Do góry

A TO jest mistrzostwo świata D Z I Ę K U J Ę
Ogród z perspektywą na przyszłość 12:52, 15 maj 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)
Moniu, dziękuję za przepiękne zdjęcia! A ten artystyczny domek z warsztatów - cudowny!
Jestem pewna, że kiedyś stworzysz taką pracownię, dla siebie i dla nas, co to szybko przyjadą na lepienie i winko

Rowerek w NL jest Ci zdecydowanie niezbędny

Co do komentarza o kwitnących i niekwitnących, to rzeczywiście daje do zastanowienia…
Ale podobnie jak Wietrzyk uważam, że polskie "otujowane" ogrody z większością roślin iglastych też dotyczy ten problem.

Dziękuję, że pamiętałaś o mnie, buziaki

Gabi, mam nadzieję że wianek znajdzie honorowe miejsce

U mnie dzięki Madzi też bardziej kwitnąco.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:49, 13 maj 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)

Kwiatuszku, już jest spokojniej
Wyciepałam wszystkie tulipki, zostały tylko fiolety - czosnki.

Masz może coś dla mnie???

Buziaki!
Dla Ciebie postumenty z hortensjami (bardzo mi się te dwie rzeczy z Tobą kojarzą)

Wianek jedzie do Ciebie Jutro papuguję hortensje. Przepięknie!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:18, 04 maj 2015

Do góry
Boski jest ten wianek, ale to już wiesz
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:36, 04 maj 2015

Do góry
Chyba tak
A ogrod wielki, te 25 arow juz nie na moje sily, staram sie, ale po wczorajszej rewolucji padlam, chyba z czasem to bedzie ogrod ,, sobie rosnacy"
trwa remont ma zewnatrz, idzie wolno, ale juz cos tam lepiej, Danusiowy wianek nieustannie mnie raduje i inspiruje
kiedys bialy kamien sobie wybralam, dzis full pracy w odswiezenie trzeba wlozyc
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:27, 23 kwi 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, najbardziej urzekły mnie berberysy z różowymi tulipanami oraz genialne są Twoje tulipany pełne pomarańczowe. Ogólne wrażenie obłędne i jeszcze w dodatku zdjęcia coraz lepsze Szczególnie brązowe turzyce z tulipanami

Tak przypuszczałam, że ci się spodobaco do pełnych, no odlotowe, są tam gdzie mówiłaś aby eksmitować żurawki, do brązowych carexów i żółto daje tez trzmielina, ta japońska, co ci się u mnie podobała
Jednak Ty masz oko!! mnie też to zdjęcie się podoba, nawet ciut dumna z niego byłam powoli się uczę operować światłem
to dla ciebie ten kawałek
jest w takiej tonacji, jak wianek

i fajny narcyz Wilston Churchil z carexami
Mój ogród pod górkę... 21:36, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
No to mus się pokazać z jak najlepszej strony
Posadź koniecznie białe hortensje w donicach i zrób wianek na drzwi w bieli Mnie byś od razu tym kupiła jakbym był gościem

Obowiązkowo coś przygotuję

Mój ogród pod górkę... 21:25, 20 kwi 2015

Do góry
No to mus się pokazać z jak najlepszej strony
Posadź koniecznie białe hortensje w donicach i zrób wianek na drzwi w bieli Mnie byś od razu tym kupiła jakbym był gościem
Między pasjami 16:56, 16 kwi 2015

Do góry
Ja też się melduję. Nowych nasadzeń u mnie nie ma, nawet stare musiałam ograniczyć. Skorzystałam z przyjazdu gościa z piłą i nie mam już starej brzoskwini, która sama się połamała jesienią i mus było ją usunąć. i wysokie gałęzie gruszy wyciął pan do połowy. ale ja za to miałam mnóstwo roboty z gałęziami.
Teraz już jest porządek i pod gruszą i po brzoskwini. Ale wiosny jeszcze nie ma, szarawo co dzień, a słońce chyba na południu rządzi. U mnie tylko wiatry ze wszystkich stron dają się we znaki.
Cieszy mnie wiadomość o Twoim ogródku. Życzę wiele zadowolenia w jego cieniach. Wianek śliczniusi. Pozdrawiam.
Ogród w Puszczykowie 20:52, 14 kwi 2015

Do góry
Beata zaglądaj do woli Goście zawsze mile widziani

Waldku bardzo mi przykro, ale nie znam tej rzeczki. Choc jej nazwa podobna do miejscowości nieopodal, więc pewnie to gdzieś niedaleko?

Mirello wianek kupny, a jakże Nie wyrabiam się po prostu ze wszystkim...

Gosia, nie mam czym Was zaskoczyć mam za duuużo roboty, nie ogarniam, help... Nie wiem za co najpierw złapać.

Monia no nie wiem dokładnie co z tymi żurawkami? Dziewczyny piszą, żeby podzielić, ale jak...? Marta mówi, że wyłamuje te czubki i je ukorzenia. Ja osobiście tego jeszcze nie robiłam.

Ewelina ja już u Ciebie pobuszowałam Ostatnio nie mam się czym chwalić, wolę się powłóczyć w zaprzyjaźnionych wątkach
Mała Eleczka 08:20, 10 kwi 2015

Do góry
bleebla napisał(a)

żeby nie było, że taki idelany to się przyznam, że jajka nie były przyklejone i cały czas spadały

hahahaha
wszyscy wianek chwalą a tu taka wpadka!!!

hi hi hi
Mała Eleczka 21:27, 09 kwi 2015

Do góry
Loosiuu napisał(a)
Super wianek

żeby nie było, że taki idelany to się przyznam, że jajka nie były przyklejone i cały czas spadały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies