Gabi, a gdzie będziesz wciskała swoje palbiny? mam dwa do wciśnięcia i wędrują po ogrodzie, nie mogę się zdecydować. Dzisiaj stoją przed różami, pasują?
Ohhh wow, ale lista chciejstw! no ale wierze że jak małe to łatwo wsadzić, dobrze że trzymacie w ryzach od zawsze to będzie gicior. Super móc sobie nawstawiać drzew do ogrodu, ja niestety nie mogemmmm Zapodaj więcej fociszy tegoż Waszego cuda
Wianek jedzie do Ciebie Jutro papuguję hortensje. Przepięknie!!!
Gabi strasznie mnie zainspirowałaś wisterią. A możesz napisać, jaką masz odmianę, nazwę i czy ona długo kwitnie i szybko przyrasta, bo może zrezygnowałabym z róży pnącej na jej korzyść? A Twój ogród zachwyca! ale to wiesz...
Moja wisteria ma 3 rok. Pieknie rosnie, ja grzecznie przycinam a ona nie kwitnie ((
Gabisiu wiesz ze twój ogród jest moją inspiracją ale powiem ci jak zobaczyłam ile drzew miescisz na działce to jestes dla mnie ,,Himenka,,Hihih szok jak ty to zrobiłas?(chodzi mi o to ze szeregowce raczej maja mała metrażówke)mój mąż mówi niemozliwe jak mu pokazałam zdiecia powieziałam jak ona to zrobiła?bo ja wkoło wykłócam sie o nowe drzewa a on twierdzi ze niema miejscai jeszcze jego tekst mało ci drzew!!?
Lista drzew imponująca! A ogród jak zwykle zachwyca!!! Żadne szkodniki nie dadzą mu rady - trzymam kciuki
Kurna, to ja po drzewa jadę w takim razie Gabi, dałaś mi drzewnego kopa Cmoki
A mój Żon się martwi że ja za dużo drzewek wsadzam ....... jak widzę to stanowczo ich mam za mało