Enya73
21:32, 23 maj 2015

Ten tydzień należał mimo złej pogody do bardzo udanych, a to z powodu odwiedzin dwóch Katarzyn
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe odwiedziny i cieszę się, że Wasze wrażenia po wizycie są tak pozytywne. Bardzo mi miło
Gabrysiu, Tobie też dziękuję
Kochane jesteście
Anitko imienniczko, też bardzo lubię to połączenie. Obie rośliny nigdy mnie nie zawiodły.
A dziś taka pogoda barowa raczej, więc z nudów zrobiłam sobie nowy wianek na drzwi

Jutro, jak nie będzie lało, to może wybiorę się z ciekawości na wiosenną wystawę kwiatów do Chorzowskiego Parku Kultury i Wypoczynku.
Może kogoś z Was tam spotkam

Pozdrawiam serdecznie

Gabrysiu, Tobie też dziękuję

Kochane jesteście

Anitko imienniczko, też bardzo lubię to połączenie. Obie rośliny nigdy mnie nie zawiodły.
A dziś taka pogoda barowa raczej, więc z nudów zrobiłam sobie nowy wianek na drzwi

Jutro, jak nie będzie lało, to może wybiorę się z ciekawości na wiosenną wystawę kwiatów do Chorzowskiego Parku Kultury i Wypoczynku.
Może kogoś z Was tam spotkam

Pozdrawiam serdecznie