Powiem Ci tak...dużo zalezy od płytek jak odbija sie fuga...ja mam jedna fuge przy jasnych i ciemnych płytkach i calkiem inaczej w odbiorze sie wydaje. Dodatkowo nie patrzyłbym na naklejkę ale troche lepiej te wzroniki koło fug pokazują kolor. Ja brałem płytke do sklepu i przymierzałem
Lodówka tymczasowo malutka z odzysku bo nową kupimy jak się będziemy kiedyś przeprowadzać
Malowanie z drugiego będzie dopiero jak wszystkie haczyki będą na swoich docelowych miejscach
Jak już kiedyś dojdą blaty, półki i drzwiczki to wrażenie bałaganu zostanie opanowane, wtedy wszystko trafi na docelowe miejsce, a na razie zalega na parapecie i podłodze
Emuś montował kontakty i gniazda
doklejona też deska maskująca pianę nad ościeżnicą i tak zostanie do czasu zakończenia budowy drugiej strony domu.....czyli długo
Remontowo
No jak to jest ten sam kolor to ja jestem święta
a zastanawiające, że między płytkami a ścianą jest taki jak na opakowaniu i tylko tam
a to jedna i ta sama fuga z tego samego mieszania.
Nie wiem o co chodzi.
po umyciu i wyschnięciu tak to wygląda, a chcieliśmy żeby jak najmniej było widać, że to są płytki.
deska przyklejona
Piękne Bergenie sterczące i zieloniutkie. U mnie też ładne ciekawe czy do wiosny takie będą czy ucierpią.
U mnie liście obgryzione pewnie przez opuchlaka. W przyszłym sezonie rozpoczynam walkę z tym szkodnikiem.