Kontonaogrod Miejsce jeszcze torche posiadam
Kasiu, jesien w sumie dobra na sadzenie, moze za 2 tygodnie wszystko pokoncze i pora odpoczac. Zakopac sie w kocyku i ponapawac spokojem.
Aniu mam na tyle rzeczy alergie, ze olsza w te czy we wte nie robi mi juz zadnej roznicy
olciamanolcia mam juz dwa ambrowce, przeflancowane z poprzedniego ogrodu a kupione jako małe patyki, pomimo ze dosc pozno ruszaja to bardzo je lubie za wyglad, jesienne przebarwienia i długie trzymanie lisci. świetne drzewa, moim chyba dobrze, bo jako jedyne nie grymasza. Ten w w bardziej mokrym miejscu zaczal powoli sie przebarwiac.
Aga Cos w tym jest, ostatnie zakupy

Ale jak to bywa, zmienila mi sie troche filozofia. Pierwotnie chcialam ogrod - te rabaty przy domu podzielic na 3 lub 4 sezony, jednak potem stwierdzilam ze chce w tym sezonie obsadzic jak najwiecej, bym mogla miec potem czas na cieszenie sie tym co zrobione, poswiecic chce tez troche na pielegnacje, bo teraz nie mam na to czasu. A na przyszly sezon i tak mam jeszcze sporo do obsadzenia.
Ice Dragon jest absolutnie piekny. Miejsc do obasadzania jeszcze sporo zostalo.
I jeszcze taka refleksja, chyba nie umiem stosowac tego hydrozelu, pomimo ze daje umiarkowane jego dawki, mieszam taki napęcznialy z ziemią to roslinom nie jest w nim dobrze. Trzeba bedzie kolejne tetrisy pokombinowac.
Czy ktos moze mi polecic nasiona traw do mokrego polcienia i cienia, musze moj trawnik od strony bajora wspomoc, bo za duzo mam tam wilgoci i uniwersalny nie wyrabia