Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rododendronowy ogród II. 12:20, 29 lut 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Bożenko mam dwie piwonie i akurat jedną z Twoich zakupów to pozwolę sobie pokazać jak kwitnie
Raspberey Sundae

Kolor jak widać jaśniejszy niż na etykietce, a później mocno blednie, ale kwiat jest piękny tak jak i mocny zapach

Tak patrzę na te świerki i marzę o takie szczelnej osłonie z każdej strony ogrodu, bo ten mój prześwit jest irytujący, ale na tak wąskiej działce jak moja niestety to nie przejdzie... kiedyś

Piękna.Dzieki. A nie chcesz zamiast serbów graby albo cisy? Serby miejsca potrzebuja.
Rododendronowy ogród II. 12:17, 29 lut 2016

Do góry
Bożenko mam dwie piwonie i akurat jedną z Twoich zakupów to pozwolę sobie pokazać jak kwitnie
Raspberey Sundae

Kolor jak widać jaśniejszy niż na etykietce, a później mocno blednie, ale kwiat jest piękny tak jak i mocny zapach

Tak patrzę na te świerki i marzę o takie szczelnej osłonie z każdej strony ogrodu, bo ten mój prześwit jest irytujący, ale na tak wąskiej działce jak moja niestety to nie przejdzie... kiedyś
Moja działka. 12:16, 29 lut 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
fotek wiosny nie masz jeszcze? w tym tygodniu może być słabo z wiosnę ale po za tydzień nadaja 15st na plus a w ogrodzie wszystko chyba oszaleje

Dziś deszczowa pogoda,na działkę się nie wybieram
A fotki tylko takie

Ogród wśród pól i wiatrów 12:14, 29 lut 2016

Do góry
jolka napisał(a)

Hmm.. "katalogowa rabata"...to chyba nie u mnie
Ale typuję, że o chodzi o tę wschodnią z kulkami i hortensjami??
Z traw rośnie tam miskant Morning Light

Chodziło mi o tą rabatę ze zdjęcia Tam są dwa rodzaje traw ???

Ogród w cieniu brzozy 12:12, 29 lut 2016

Do góry
Wcześniej zakupione pierwiosnki biedronkowe.

W ogrodzie, kwiaty kaliny jakoś przetrzymały mrozy i kwitną.

Puszkinia pokazuje kolorek.

Debiut ciemierników u mnie.

Rododendronowy ogród II. 12:08, 29 lut 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)

No dobra częsc pokazę , tylko te którym zdjecia zrobiłam bo np róże juz posadzone i śnieg je przysypał.

rózowy ciemiernik

i piwonie

Wspaniałe zakupy
A gdzie relacja z Gardenii?
Zielonym od linijki - ogród Ivony 12:06, 29 lut 2016

Do góry
Coś takiego myślałam z tą ścieżką Reniu ale to już tak fajnie nie wygląda . Może zostawię bez ścieżki z takim luźnym wyjściem na trawnik? Do przemyślenia
Rododendronowy ogród II. 12:05, 29 lut 2016

Do góry
To jeszcze zdjecia serbow dla Ani

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:00, 29 lut 2016

Do góry
cosik kolejnego białego

i ruszyły carex Elata
Ogród w cieniu brzozy 12:00, 29 lut 2016

Do góry
Aga, czekam na Colette w twoim ogrodzie.
Mirko tam jest Mme Isaac Pererie, przekwita już, Perennial Blue i powojnik fioletowy, słabo widoczny.
Agato, czekam na namiary.

W ogrodzie powoli wszystko się budzi, troszkę zaczęłam robić porządki.
Pokażę moje pierwsze zakupy tegoroczne, ciemierniki.

Jeden trochę przywiędnięty ale uroczy.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:57, 29 lut 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko a gdzie zamawiasz? Pogoda nie nastraja ale łapki swędzą

Zamówiłam na e-clematis.
Mnie wczoraj tak łapki zaswędziały, że ścięłam róże, bo nijak nie mogłam się dostać aby rabaty wyczyścić, a tulipany coraz wyższe i potem bym nie wlazła, będzie co ma być, forsycje prawie

azalia Soir de Paris, po obu stronach po 1 szt, bo sa jeszcze inne
super pąki, och już niedługo i zobaczę jej urodę i zapach
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:52, 29 lut 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Śnieg u Ciebie?? Niemożliwa niemożliwość, u mnie zlazł cały i wczoraj słoneczko było. Do połowy marca prognozy jednak paskudne

Gosiu, u mnie wczoraj cudownie było, mnóstwo zrobiłam, a rano patrzę, śnieg! I te prognozy, na razie nieciekawe bardzo, ciągle deszcz i zachmurzenie.

Jesienią psy złamały gałązkę, wetknęłam do ziemi, o dziwo zawiązała pąki, chyba nawet zakwitnie, malutkie to, ale ma się doskonale
Hirutkowy raj:)) 11:49, 29 lut 2016

Do góry
Krys napisał(a)
Info dla Ani ogrod z pregola ,serba mam posadzoneco 1.4m ale nie zalezy mi aby byly zywoplotem,sadzone nalutkie w 2012 (9.0zl szt.) jak na zdjeciu,rosna szybko i nalezy pamietac ,ze to chyba jedyne iglaste nie lubiace kwasnej ziemi,u mnie maja chyba troche za duzo gliny

Po posadzeniu

Obecnie

Krysiu bardzo Ci dziękuje! wydaje mi sie ze sporo urosły w te 3 lata, maja pewnie okolo 2m? no to mam teraz zagwostkę czy swoje "ściaśnić" trochę...ciekawe kiedy się zejdą prawda?
Anna i Ogród 11:49, 29 lut 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
A to moje dzisiejsze zakupy.

Jeszcze muszę wysłać sms do szefowej Centrum Ogrodniczego z nazwami róż które mnie interesują bo dziś składa zamówienie. Wybrałam sobie Pastellę, Larisę i Artemis.

Zazdraszczam zakupów Ja niestety muszę się mocno powstrzymywać bo i tak nie wiem jeszcze co, gdzie i jak

PS. Wczoraj obciachałam jałowca

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 11:46, 29 lut 2016

Do góry
Obiadek juz zjedzony, okra oczywiscie i gulasz z ryzem. Jedyne dziesiec rodzajow do wyboru
Obok rybka na kolacje.

Rododendronowy ogród II. 11:38, 29 lut 2016

Do góry
chelll napisał(a)
Bogdziu, a do czego/ od czego ta mączka bazaltowa? Dziękuję też za info o rodka z serii królowie, będę na nie polować! Pozdrawiam!

Ja kupiłam zeby dodac do gnojówek bo podobno przestaną smierdziec i do kompostowania ale wkleje tu fragment ich ulotki.

Anna i Ogród 11:37, 29 lut 2016

Do góry
A to moje dzisiejsze zakupy.

Jeszcze muszę wysłać sms do szefowej Centrum Ogrodniczego z nazwami róż które mnie interesują bo dziś składa zamówienie. Wybrałam sobie Pastellę, Larisę i Artemis.
Kamienny ogród patykiem malowany 11:27, 29 lut 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)

fajne...moglabys tak wszystkie kielki skatalogowac
ja zawsze mam problem poza tymi podstawowymi
Kamienny ogród patykiem malowany 11:25, 29 lut 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)

U nas dzisiaj biało
Miło popatrzeć na twoją wiosnę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:24, 29 lut 2016

Do góry
agata19762 napisał(a)
Irenko jestem u Ciebie na bieżąco piszę komentarze i coś je zjada
ostatnio korzystam więcej z internetu na tel, i miałam problem ale zgłosiłam do ronina mam nadzieję, że teraz będzie lepiej

świetna impreza rodzinna za Wami,
wspomnienia obejrzałam super sprawa to NASZE FORUM !!!
zakupy też bardzo fajne poczyniłaś już mnie ciekawi widoczek, jak to wszystko posadzisz i zakwitnie będzie raj dla oczu

dobrze, że ciemierniki się wysiewają dopiero teraz kupiłam dwa

jestem ciekawa widoku Twoich kwitnących hiacyntów, co to w ubiegłym roku sadziłaś

miłego popołudnia Irenko

Ojej, czasami takie psoty są ze sprzętem, ale chyba już lepiej
Ciemierniki są fajne, bo tak wcześnie kwitną, dobrze, że kupiłaś Tez czekam na widok, jak w ubiegłym roku, wszystko wyłazi, na razie jeszcze rozplenice tu nie tnę, bo te niskie są bardzo wrażliwe.
Forum jest super i na drugiej na przeciwko tez wyłażą i na trzeciej w wersji różowo-białej, buziak i dzięki za kwiatuszki/quote]

jest teraz taki kwiat

mahonia prawie już, ale będzie pachnieć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies