Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:34, 10 sie 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Witam Wielce Szanowną Panią Vice-Prezeskę!
Jestem, macham ręcami i witam się ze wszystkimi to i Madżenki nie mogę pominąć!
Pozdrawiam!

A Grupa wróciłaś!!! Brakowało nam Ciebie macham do Ciebie "rencami " i nogami
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:32, 10 sie 2012

Do góry
Syla napisał(a)
a ja zaglądam nieustannie podziwiam i pozdrawiam .... w dialogi się wtrącać nie będę bo bym wszystko popsuła ale z przyjemnością podczytuję i poprawiam sobie tym nastruj
Jak mój M się dowiedział gdzie byliście na wakacjach to od razu mu się wyobraźnia uruchomiła i zaczął fantazjować ..... ja się na razie hartuję lotami na krótkich dystansach..... zdjęcia z ogrodu i urlopu fantastyczne ........buziolki

Sywlwia cieszę się, że zaglądasz i mam nadzieję że się z przemiłym konwersującym towarzystwem u Kapisaów spotkasz
Ja w ubiegłym roku byłam też tylko tydzień bo byl to rok inwestycji
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:30, 10 sie 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Dziewczyny mówię Wam dobranoc, gdyż sobie pedagogicznie limit dostępu do ogrodowiska ustaliłam i tak go o 32 min przekroczyłam, jutro się poprawię...

Naganne, oj naganne!
Ja jednak proponuję późniejszą godzinę.. o 22 ledwo co stado do łóżek zagonię,... .A strony tutaj tak lecą, ze nadążyć nie można. Madżenka, może skrócik jakiś jak w Teleexpresie?...
jako pierwszy punkt dnia - przegląd porannej prasy czyli co piszczy/ało wieczorem na Ogrodowisku?...

Naganne i niepedagogiczne
To w telegraficznym skrocie skrot wczorajszych prac:
1. Posadizłam dwie szt perowski i 1 powojnik
2. Pokulkowałam kilka bukszpanów
3. Przycięlam 10 szt pęcherznicy diabolo
4. Zrobiło się ciemno i podlalam z nawozem jednoroczne
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:21, 10 sie 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Dziewczyny mówię Wam dobranoc, gdyż sobie pedagogicznie limit dostępu do ogrodowiska ustaliłam i tak go o 32 min przekroczyłam, jutro się poprawię...

Dobranoc

p.s.
Marzenko bardzo dziękuję za powojnika Blue Light ... przesadziłam do większej doniczki i po urlopie coś muszę wykombinować , żeby przy tarasie posadzić i zrobić ramę z inspiracji Ewy w tym samym kolorze ... pięknie się prezentuje na tle elewacji ... jej jeszcze dokupię białe róże okrywowe do bukszpanów i lawendy ... Marzenko dzięki Tobie mam tyle smaczków w ogrodzie ... bardzo Ci dziękuję

Madziu z niecierpliwością czekam na Twój żywy braz z powojnikiem
A zapomnialam Ci powiedzieć, że w Psarach jest ekspozycja z kwietnej ściany

Oj z różami będzie cudnie!! Polecam do lawendy jednak bladoróżowe fairy, białe jakoś mi nie ten teges.... do lawendy....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:20, 10 sie 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

Marzenka, czy ja u Ciebie już zawsze będę mieć zaległości.... ?

Aniu aby nie mieć zaleglości z ogrodowiskiem należy się zwolnić z roboty, rozwieść, małoletnie oddać obcym w opiekę, przestać prać, sprzątać, zmywać. Co najwyżej można pracować w ogrodzie

i tak nie wiem czy to by wystarczyło......

Tak Anula... Dlatego pracuję w ogrodzie co drugi dzień a ogrodowisko starm się kończyć czytać ok 22:00, staram się .....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:28, 10 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Naganne, oj naganne!
Ja jednak proponuję późniejszą godzinę.. o 22 ledwo co stado do łóżek zagonię,... .A strony tutaj tak lecą, ze nadążyć nie można. Madżenka, może skrócik jakiś jak w Teleexpresie?...
jako pierwszy punkt dnia - przegląd porannej prasy czyli co piszczy/ało wieczorem na Ogrodowisku?...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:28, 10 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Naganne, oj naganne!
Ogród Sylwii od początku :) 22:39, 09 sie 2012

Do góry
Mialam już się siłą oderwać od ogrodowiska ale zobaczyłam, że wróciłaś!. Sama się na karnym jeżyku posadzę
Pokaż tę opaloną buźkę !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:32, 09 sie 2012

Do góry
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:31, 09 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Ha, ha, ha.. na monotonię zimowego ogrodu taki kapturek z reniferkiem...... boski.. też chciaąłm sobie takei zakupić.... przynajmniej wesoło byłoby w ogrodzie.......
Nie tylko Boćka podmienili w szpitalu..... mnie chyba tez.. chociaż dyskusji wielopoziomowych ie usuteczniam, to zachowanie jest czasami ponieżej poziomu .......

A ja przed Boźym Narodzeniem glupawki ozdobniczej dostaję i autentycznie te reniferki nabędę

Ania my na ogrodowisku tylko wysokie poziomy obstawiamy, anwet jeśli komuś z boku zupełnie coś innego się wydaje
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:29, 09 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Madżenko mam zamiar popełnić makabrę Kavy ... zaczynać od "Dotyku zła" ... czy kolejność dowolna ?

Od Dotyku Zła musisz zacząć, bo potem jest kontynuacja
Ae uważaj bo makabra w stylu Milczenia owiec
ja przez ogrodowisko po powrocie z urlopu znów nie czytam ... O matko jak sobie odciąć dostęp do netu???

bardzo zajmujące to ogrodowisko ... mam już dwie pierwsze ... "Milczenie owiec" czytałam ... oglądałam i tę grę pomiędzy dwoma głównymi postaciami obserwowałam ...

Miodzio rozmowy były książka nie byla arcydziełem, wiec nie jest warta czytania po raz drugi ale film dla Athonego mogę oglądać setki razy
kava słabsza.. I na trzeciej z powodzeniem możesz skończyć
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:25, 09 sie 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)

Marzenko, a jak Wasze spotkanie? A fotki z niego gdzie?

Julka my w czasie spotkania taaaaaaak gadamy, że nie mamy czasu na fotki
Buzie nam się nie zamykają i zawsze zabraknie czasu i kończymy gadać ok 21:30 i na fotki za późno.....

Kiedy do nas dołączysz? Spotykamy się po 20.08 u mnie na kawie

Pisałam u Irenki...do Was mam około 100 km, może kiedyś dzięki

To przyjedż 8.09 do Kapiasów
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:24, 09 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Iza, dobrze, ze uprzedzilas. M juz szykowal tobolek Z piecioraczkami

Oplułam ekran
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:23, 09 sie 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Marzenka, czy ja u Ciebie już zawsze będę mieć zaległości.... ?

Aniu aby nie mieć zaleglości z ogrodowiskiem należy się zwolnić z roboty, rozwieść, małoletnie oddać obcym w opiekę, przestać prać, sprzątać, zmywać. Co najwyżej można pracować w ogrodzie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:21, 09 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Ale nadal nie wiem co sprowokowało Boćka do tych wynurzeń! Bo chyba nie wielopoziomowość?

Alez jak najbardziej Jak trzeba byc innym, zeby opatrznie zrozumiec "biede" blizniego i od razu pedzic z pomoca w zakresie odbiegajacym znacznie od zapotrzebowania

Madzenko, wygon mnie bo znowu brne

Brnij brnij, uwielbiam to brnięcie. Inie zapomnę Ci, że nie chcesz być u Kapiasów!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:20, 09 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenko mam zamiar popełnić makabrę Kavy ... zaczynać od "Dotyku zła" ... czy kolejność dowolna ?

Od Dotyku Zła musisz zacząć, bo potem jest kontynuacja
Ae uważaj bo makabra w stylu Milczenia owiec
ja przez ogrodowisko po powrocie z urlopu znów nie czytam ... O matko jak sobie odciąć dostęp do netu???
Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 22:15, 09 sie 2012

Do góry
agata19762 napisał(a)
buuuuuuuuuuuuu
spózniłam się!!!!!!!!!!!!
pamiętałam to miejsce....wiosną o nim gadałyśmy, jak byłam u Ciebie Aniu

To tym bardziej jestem dumna że nie byłam a wiedziałam gdzie rosną tylko myślalam, ż miejsce parkingowe jest rzed domem zatem musisz mi mapkę otwojego ogordu wraz z dedykacja wysłać
Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012 22:06, 09 sie 2012

Do góry
Huuuuura czyli taka ślepa na starość nie jestem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:04, 09 sie 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Trochę poczytałam . Wszystkiego już niestety nie ogarniam Pozdrówka Marzenko.

Boźenko ja również.....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:03, 09 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

A ja doszlam do wniosku, ze zdecydowanie jestem fajna inaczej i na pewno mnie w szpitalu podmienili, bo rodzice calkiem normalni Tylko nikt sie nie przyznal

A to a propos czego było? Bo nie załapałam, jak zwykle

Kaśka ja spróbuję ... w moim przekładzie szanowni rodzice Boćka są ludźmi szacownymi i wyrażającymi swe emocje i opinie wprost i bez poziomów czyli zrozumiale dla większości entelegetnego społołeczeństwa ... córka ich Kasia natomiast wielobiegunowo postrzegająca otaczający świat wraz z tym wszystkim co potrafi sobie wyobrazić w swoim przekładzie dociera tylko do postrzegających inaczej ...

mniej więcej ???

Agatka nie czytaj bo możesz się zdenerwować

Izabello własnie o taką interpetacje chodzilo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies