Dziewczyny mówię Wam dobranoc, gdyż sobie pedagogicznie limit dostępu do ogrodowiska ustaliłam i tak go o 32 min przekroczyłam, jutro się poprawię...
Dobranoc
p.s.
Marzenko bardzo dziękuję za powojnika Blue Light ... przesadziłam do większej doniczki i po urlopie coś muszę wykombinować , żeby przy tarasie posadzić i zrobić ramę z inspiracji Ewy w tym samym kolorze ... pięknie się prezentuje na tle elewacji ... jej jeszcze dokupię białe róże okrywowe do bukszpanów i lawendy ... Marzenko dzięki Tobie mam tyle smaczków w ogrodzie ... bardzo Ci dziękuję
Dziewczyny mówię Wam dobranoc, gdyż sobie pedagogicznie limit dostępu do ogrodowiska ustaliłam i tak go o 32 min przekroczyłam, jutro się poprawię...
Naganne, oj naganne!
Ja jednak proponuję późniejszą godzinę.. o 22 ledwo co stado do łóżek zagonię,... .A strony tutaj tak lecą, ze nadążyć nie można. Madżenka, może skrócik jakiś jak w Teleexpresie?...
jako pierwszy punkt dnia - przegląd porannej prasy czyli co piszczy/ało wieczorem na Ogrodowisku?...
Naganne, oj naganne!
Ja jednak proponuję późniejszą godzinę.. o 22 ledwo co stado do łóżek zagonię,... .A strony tutaj tak lecą, ze nadążyć nie można. Madżenka, może skrócik jakiś jak w Teleexpresie?...
jako pierwszy punkt dnia - przegląd porannej prasy czyli co piszczy/ało wieczorem na Ogrodowisku?...
a ja zaglądam nieustannie podziwiam i pozdrawiam .... w dialogi się wtrącać nie będę bo bym wszystko popsuła ale z przyjemnością podczytuję i poprawiam sobie tym nastruj
Jak mój M się dowiedział gdzie byliście na wakacjach to od razu mu się wyobraźnia uruchomiła i zaczął fantazjować ..... ja się na razie hartuję lotami na krótkich dystansach..... zdjęcia z ogrodu i urlopu fantastyczne ........buziolki
Marzenka, czy ja u Ciebie już zawsze będę mieć zaległości.... ?
Aniu aby nie mieć zaleglości z ogrodowiskiem należy się zwolnić z roboty, rozwieść, małoletnie oddać obcym w opiekę, przestać prać, sprzątać, zmywać. Co najwyżej można pracować w ogrodzie
i tak nie wiem czy to by wystarczyło......
Tak Anula... Dlatego pracuję w ogrodzie co drugi dzień a ogrodowisko starm się kończyć czytać ok 22:00, staram się .....
Dobranoc
p.s.
Marzenko bardzo dziękuję za powojnika Blue Light ... przesadziłam do większej doniczki i po urlopie coś muszę wykombinować , żeby przy tarasie posadzić i zrobić ramę z inspiracji Ewy w tym samym kolorze ... pięknie się prezentuje na tle elewacji ... jej jeszcze dokupię białe róże okrywowe do bukszpanów i lawendy ... Marzenko dzięki Tobie mam tyle smaczków w ogrodzie ... bardzo Ci dziękuję
Madziu z niecierpliwością czekam na Twój żywy braz z powojnikiem
A zapomnialam Ci powiedzieć, że w Psarach jest ekspozycja z kwietnej ściany
Oj z różami będzie cudnie!! Polecam do lawendy jednak bladoróżowe fairy, białe jakoś mi nie ten teges.... do lawendy....
Naganne, oj naganne!
Naganne i niepedagogiczne
To w telegraficznym skrocie skrot wczorajszych prac:
1. Posadizłam dwie szt perowski i 1 powojnik
2. Pokulkowałam kilka bukszpanów
3. Przycięlam 10 szt pęcherznicy diabolo
4. Zrobiło się ciemno i podlalam z nawozem jednoroczne