dzisiejszy dzień... mam i ja ...
Powinny, trzymam kciuki. Rozplenica perłowa dzisiaj wygląda już tak: A stipa tak: Myślicie że moglbym w weekend zacząć pikowac?
Dopiero teraz na tym zdjęciu,przy budowie oczka i o tej porze roku widać jak ogromne masz te kule bukszpanowe, te zdrugiego planu...Wow
Takie zimy jednodniowe mają swoje plusy, oczary dłużej kwitną..i przebiśniegi startują U mnie znowu dosypało
U nas też do południa wczoraj biało było , a potem już nie i działaliśmy
Witam ogrodowo. Mało się dzieje bo i pogoda nie rozpieszcza wiatr i przelotne opady. na parapecie coś się dzieje stipa ryż ozdobny a tu też cos do zmian w tym roku rodki posadzone w szpalerze czas je rozsadzić bo ciasno im się tam robi a i rabata tylko zdobi jak kwitną musze tam coś wykombinować
Świeże przed chwilą robione
Martwi mnie też świerk Nidiformis, któremu po zimie zbrązowiały młode przyrosty, będzie coś z niego?
jeżeli moje żyją i jesteś chętna to podeślę Tak wyglądały ... zdjęcie zara wywalę, popatrz sobie
Tak o otwartymi ramionami
Tak prezentuje się werbena i trawa "Purple Majesty" na dzień dzisiejszy.
Kasiu, jak wiosna w Twej okolicy? U mnie zima jeszcze muskuły pręży, u Zbyszko ostro śniegiem posypało, pytam się więc Ciebie czy masz tez na biało? Pozdrawiam ciepło.