Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

alis 09:54, 13 kwi 2016

mikami napisał(a)
Dziewczyny jak tam wasze psiny też już przynoszą kleszcze bo moja co spacer to kleszcz

Śliczności
Też używałam w ubiegłym roku foresto, Niko tylko 1 raz miał kleszcza podczas jej noszenia, o dziwo przy obroży właśnie, ale to był jednorazowy incydent. Muszę popytać o te tabletki u mojej Pani weterynarz, możesz na priv Toszka podać ich nazwę?
mikami 10:37, 13 kwi 2016

Dziewczyny ja także najpierw stosowałam krople ale po 3 latach moja psina się uczuliła na jeden ze składników i musiałam znaleźć coś innego wtedy Pani weterynarz dała nam tabletki Nex Gard tabletki są do zjedzenia i moja psina chętnie je zjada no i są skuteczne owszem kleszcze się na niej pojawiają ale bardzo rzadko znajduje jakiegoś wbitego jeśli jakiś się wbije to usycha ,co do kropli były fajne ale problem zaczynał się gdy moja psina po kroplach szła na dwór bo musiała się wytarzać więc wszystko wycierała , obroży nigdy nie stosowałam więc nie wypowiadam się czy jest dobra czy nie
mikami 10:40, 13 kwi 2016

A to jedno z ulubionych miejsc mojej Miki wszystko ma wtedy pod kontrolą -kto idzie kiedy wraca no i może się ustawić do głaskania a i drzemka nie za szkodzi

MirellaB 13:29, 13 kwi 2016

Moich psiaków ulubionym miejscem jest przedogródek. Z tego właśnie powodu część go wybrukowałam Problem z głowy z porytą i zadeptaną trawą
mikami 16:49, 13 kwi 2016

moje trawki zaczynają wystawać z ziemi

mikami 16:52, 13 kwi 2016

i trochę koloru w moim warzywniaku i nie tylko

iwka 17:35, 13 kwi 2016

fajne to coś na ostatnim zdjęciu wiesz jak się nazywa, koniczynka jakaś?

moj red baron nie rusza, chyba nic z niego nie będzie
mikami 18:25, 13 kwi 2016

iwka napisał(a)
fajne to coś na ostatnim zdjęciu wiesz jak się nazywa, koniczynka jakaś?

moj red baron nie rusza, chyba nic z niego nie będzie

to co na zdjęciach w zeszłym roku wszystko w warzywniaku wyrywałam w tym jeszcze nie zdążyłam i zastanawiam się czy tak dokładnie tam odchwaszczać może co nie co zostawić -niestety nie wiem co to za roślinka na ostatnim zdjęciu myślę tak jak Ty że to jakaś odmiana koniczyny
kasja83 08:09, 14 kwi 2016

Hej, hej

Wpadłam się przywitać na szybciutko z pracy-pogoda dziś brzydka-to będę miała czas na posiedzenie przy kompie i na spokojnie poczytam Twój wątek. To już Ci powiem, że ogrodzenie masz dokładnie w moim typie
Mira104 08:13, 14 kwi 2016

Mirela ile płaciłaś za tabletki na kleszcze?