no kobieto jestem pod wielkim, ba naewt bardzo wielkim wrazeniem - normalnie az mnie zatkało - fantastycznie ci to wyszło
a jezeli chodzi o klona czerwonego to ja mam Cromson Queen, ale jest jeszcze bardzo młodziutki, to była jego pierwsza zima - mam nadzieje, że przetrwał - klony ma też Irenka (Milka) albo Agatka (Agania) ona to ma różne drzewa
Mam tez róże na pniu z pierwszego avatara, bardzo żałuję, że nie znam nazwy chętnie kupiłabym taką nieszczepioną
Połamana przez wiatr w pełnym rozkwicie, kwiaty ogromne
W wielu wątkach temat róż też mam w planach małe zakupy
na stanie mam dwie sztuki takiej różyczki kupionej w Tesco z okazji jakiegoś święta, w donicy były małe po zadołowaniu rosną na ok 0,5m oczywiście nie wiem co to
Zaczęłam w lipcu 2014 (zły termin)
Zaraz po cięciu wyglądała tak. 12.07.2014
Można napisać że po roku wyglądała już lepiej 4.06.2015
Tu koniec lipca 2015
A tu koniec sierpnia 2015
Jak widać najwięcej masy przybrała na przełomie od czerwca do sierpnia 2015.
Na pytanie jaka to sosna nie odpowiem, bo tam gdzie rosła nie było etykiet znamionowych. To sosna która rośnie bardziej w szerz niż w górę.
Tu jest jej bliźniacza siostra (jeszcze przed cięciem).
Ja bym tu już nie robiła rabaty przy tujach tylko skupiła się na rabacie przy domu a przy tujach ścieżka.
Przy domu z opaską lub bez (ja mam opaski dookoła domu więc nie wiem jakie są minusy jej braku) zrobiłabym rabatę i dała na niej coś znacznie wyższego (może kolumnowego, żeby bardziej nie zacieniać), żeby ta ściana taka pusta nie była.
Kochani świętuję z własnej nieprzymuszonej woli.. z trójką najwspanialszych facetów Najmłodsi są najwspanialsi jak śpią.. ale to pominę milczeniem ..wszak milczenie jest złotem
Piesio niestety pojechało, a szkoda, bo dzieci miały ubaw z pieska wielki I ja też.. a piesio też wyglądał na zadowolonego.. Przez 3 dni mnie nie będzie na forum..wybaczcie.. ale dwoje małych dzieci to nie problem razy dwa..to problem do kwadratu
Ale teraz są moje i tylko moje
Niestety starszy wstaje o 5!!!! A młodszy w nocy wstaje.... więc spadam. Ale za 3 dni też jest dzień
Kochane dziewczyny najpierw wrzucę foto dla Oli rabatą
Bardzo Cię przepraszam,że tak długo mnie nie było.
zdjęcie baaardzo kiepskie bo robione po ciemku
e najwęższym miejscu ma 1,5m w najszerszym 2,7 . Oprócz róż w tej kolejności o której napisałam wyżej są jeszcze piórkówki, turzyce brązowe, i miskanty ML...
więcej pytań zapraszam.