Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

anabuko1 13:58, 07 kwi 2016

katel napisał(a)
KasiaWB - działam już trochę ale czasu na forum zostaje niewiele i ostatnio coś strasznie mi się powoli strony forum otwierają .
Louise i u mnie zagości chyba gdzieś przy tarasie, żeby nosek pocieszać

rozark - Koniecznie musimy się spotkać!!! Na święto róż się wybierasz? Mamy w lipcu plany wakacyjne ale jeszcze nic konkretnie nie ustalone więc mam nadzieję że się uda, zobaczę jak z urlopem u eMa
Do tej pory u mnie nie było za dużo róż ale w tym roku to się zmieni . Miałam obawy czy sobie z nimi poradzę - i nadal mam ale już przepadłam

Luise to cudna róża.Warto ją mieć.
Ja jestem z niej bardzo zadowolona
Ja nigdy na tym święcie róz nie byłam.
Może jak uda się jakiś wolny dzień, zobaczyć na żywo to wszystko
Milka 14:43, 07 kwi 2016

Mamy ten sam bez czarny Eva. Mam już Jolanthe, ale wielka, jutro sfocę, sa pąki ale nie wiem czy kwiaty czy liście
Milka 14:45, 07 kwi 2016

katel napisał(a)
Iwka, Iwcia, Warmia - bardzo dziękuję, nie wiedziałam, że czarny bez tak się spodoba to jeszcze fotki z czerwca 2015.

Uwielbiam go, super go prowadzisz, kiedy przycinasz???
amelia_b 21:57, 07 kwi 2016

O proszę do Końskowoli się dziewczyny wybierają super,jak Kasiu prace ogrodowe? Działasz coś?
katel 23:03, 07 kwi 2016

anabuko1 napisał(a)

Luise to cudna róża.Warto ją mieć.
Ja jestem z niej bardzo zadowolona
Ja nigdy na tym święcie róz nie byłam.
Może jak uda się jakiś wolny dzień, zobaczyć na żywo to wszystko

Aniu ja Luise Odier u Kasi widziałam i wąchałam oczywiście no i nie można się nie zakochać .
Na Święcie Róż też nigdy jeszcze nie byłam a bardzo chciałam ale może w tym roku się uda
Może kolejne spotkanie uda się zorganizować , taka impreza ściągnie chyba trochę ogrodomaniaczek . Ania postaraj się termin sobie zarezerwować i ja też nad tym popracuję - tylko kiedy to wypada?

Milka napisał(a)
Mamy ten sam bez czarny Eva. Mam już Jolanthe, ale wielka, jutro sfocę, sa pąki ale nie wiem czy kwiaty czy liście

Irenko u Iolanthe pąki kwiatowe są bardzo widoczne bo duże.

Milka napisał(a)

Uwielbiam go, super go prowadzisz, kiedy przycinasz???

Na dniach go ciachnę, teraz nie będzie dużo do wycinania bo w poprzednich latach cięłam wszystko co na dole poza kilkoma głównymi oczywiście , on potem kolejne wypuszcza to mu wyłamuje, bo te młode są mięciutkie.
Ja też go uwielbiam . Dzisiejsza fotka Evy:

amelia_b napisał(a)
O proszę do Końskowoli się dziewczyny wybierają super,jak Kasiu prace ogrodowe? Działasz coś?

Amelia nie wybierają się - tylko wybieramy się , nie chcesz mi chyba powiedzieć że Ty nie pojedziesz? Zaraz kolejny wątek spotkaniowy się zorganizuje .
Ogrodowo działam, tylko fotek nie mogłam wstawiać ale już eMuś wrócił i zreperował i zaraz coś wstawię .
Przerzuciłam dziś ok. tonę ziemi i ledwo chodzę ale pierwsza skrzynia na warzywka jest na miejscu .
katel 23:21, 07 kwi 2016

Dobra no to trochę działań ogrodowych .

amelia_b 00:48, 08 kwi 2016

Widzę że skrzynie już się robią,fajnie będzie a co do Końskowoli to nie wiem czy dam radę,wszystko zależy od małżonką,ja niestety strasznie jestem od niego uzależniona chociaż jak ostatnio latałam i wszystko przesadziłam to nawet nie mruknął,więc może przestanie się wtrącać jestem dobrej myśli
Kasya 06:50, 08 kwi 2016

katel napisał(a)

Na dniach go ciachnę, teraz nie będzie dużo do wycinania bo w poprzednich latach cięłam wszystko co na dole poza kilkoma głównymi oczywiście , on potem kolejne wypuszcza to mu wyłamuje, bo te młode są mięciutkie.
Ja też go uwielbiam . Dzisiejsza fotka Evy:

śliczny masz ten bez i slicznie wyprowadzony, moj maly ale jakos na boki sie rozlazi...wlasciwie nie ma takiej ladnej galezi zeby do gory zostawic...
agnieszka_m 06:56, 08 kwi 2016

piękna skrzynia
czym ją malowałaś???
mirkaka 07:53, 08 kwi 2016

Witaj, przyszłam z Doświadczalni bylinowej, piszesz tam o bzie Eva. Jeśli tniesz go silnie dołem, czyli starasz się prowadzić go kolumnowo, to czy on nie odbija ze zdwojoną siła od dołu? I czy pędy przycięte kwitną?