Super, że M ma takie pomysły!!! A wiśnie ze skarpetami przed biurem będą piekne!!! Pokazuj kochana, pokazuj bo mnie skęca z ciekawości
ja posadziłam przed płotem 5 grabów i zostały juź tylko 3, pozostałe coś trafilo.. Więc lepiej posadź więcej...
Iza z własną miętą mohito jest o niebo lepsze niź w knajpie
Mięte należy posadzić w doniczce zadołowanej, w przeciwnej razie pół ogrodu zarośnie i cholerstwo nie wymarza, wieloletnie jest, ale przynajmniej pięknie w ogrodzie pachnie. Materiał do mohito zawsze jest Ja uwielbiam również mineralną z cytryną i miętą latem (bez alkoholu) !! Dlatego u mnie mięta rośnie przy kuchni
Siaska limlajtkę musisz mieć ogrodowiskową, to mus!!! I rzeczywiści jak oglądam u Danusi i Anuli Wn to miód cud malina Kuleczki się wykulkują z biegiem czasu
Co do wczasów to przyjdzie czas i na Meksyk, zobaczysz z biegiem lat Ja pamietam nasze piewsze wczasy (pierwszy raz nie na polu namiotowym ) nad Bałtykiem gdy Klaudia miala 3 lata Po wjeściu do pokoju zrobiła w tył wzrot i powiedziała "mama - nie - ja chcę do domu" A trzeba przyznać , że widok był powalający, jak to w postpeerelowskim ośrodku wczasowym z wersalką do spania ... Ale wczasy były i tak piekne bo pierwsze nasze wspólne
Nei Bogda nie próbowałam bo mi nie zaoferowano a jak są podobne do owoców morza i nie doczytałam to teź nie tykam profilaktycznie
Wystarczy ze myśłalm że zamówiłam rybę w restauracji sea food a dostałam podobno przegrzebki św Jakuba (tak twierdzi M ) ja do tej pory nie wiem co zjadłam... Ale nic w skorupkach nie jadam !!! Be , fe!
Od dzisiaj uczę się nazw wszystkich ryb po angielsku nie masz jakiejś ściągi?
Marzenka podtsawowe pytanie, a grasz? mój syneczek (8lat) napalił się ostatnio na dużego lotka bo nasłuchał się o milionowych wygranych w reklamach, wytlumaczyłam mu na czym to polega zdecydował zagrać, wzioł kieszonkowe, wypełnił i przed chwilą sprawdzaliśmy wyniki...jedno trafienie... jestem ciekawa czy jeszcze zaryzykuje kieszonkwe
M gra systematycznie...... tylko czy wygrana będzie do podziału czy wczesniej spisze ze mną intercyzę?????
Wieloszka takich mało atrakcyjnych golasów wszędzie było mnóstwo!! I tak w kadr mi wszedł tylko jeden a przeważnie było przy tm ciurkadełku wielu....
A co do przystojnych to tylko Hiszpanie i Portugalczycy.... Jak na Euro A już uwielbiałam merykanów ok 60 lat w koszulach hawajskich....
witaj ...
piękny meksyk w Twoich fotkach
i piękne hortensje
Marzenko na tych fotkach inny niż na pozsotałych Ale ten bardziej typowy jutro obiecuję
Dzisiejsze fotki to to moje marzenie o takim ogrodzie,gdy wygram w totka i kupię sobie dom w Meksyku za 335 tys USD na Yucatanie