Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:42, 02 sie 2012

Do góry
Piękne sukulenty!
Rajski ogród Ani 23:41, 02 sie 2012

Do góry
Kanciki iście angielskie! uprasza się o więcej zdjęć zieleni wokół domu z takiej perspektywy
Ogrodnik mimo woli 23:37, 02 sie 2012

Do góry
Ojej ale będzie fajna impreza!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:35, 02 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko wiśnie już posadzone niestety nie u mnie ... a wlasciwie może i u mnie bo rzed naszym nowym biurem jak widać naostatniej focie jeszcze trwa tam budowa ale wisnie posadzone, w przyszłym tygodniu będę sadzić skarpety bukszpanowe.
Zapadła tez decyzja ze posadzimy na wiosnę też takie wisnie u siebie przed domem za płotem jak u Danusi. Ja chciałam delikatnie 3 sztuki a mój M mówi nie co przesło do bramki jest 5 przeseł

Super, że M ma takie pomysły!!! A wiśnie ze skarpetami przed biurem będą piekne!!! Pokazuj kochana, pokazuj bo mnie skęca z ciekawości
ja posadziłam przed płotem 5 grabów i zostały juź tylko 3, pozostałe coś trafilo.. Więc lepiej posadź więcej...
Zielony galimatias 23:33, 02 sie 2012

Do góry
Evchen chyba tymi kredkami po asfalcie malowałaś bo szkiców nie widać ???
A bezkrólewie lepsze niż zarząd bez finansów
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:30, 02 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
bardzo grzecznie od poniedziałku raczę się limonką z miętą i toną lodu ... czasami zdradzę miętę na rzecz melisy - i nie wiem która mikstura lepsza ... alkoholu nie czułam nawet w prawdziwym drinku więc nie tęsknię ... za to za Krakowem i poświetlonym Wawlem tęsknię bardzo ...

Nie dziwię się że tęskniesz za Krakowem!!! ..... I miętą
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:28, 02 sie 2012

Do góry
Cudowne umbry! Kiedy będziesz sadzić??
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:23, 02 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
żywopłociki zwłaszcza z buszującą w nich Madżenką robią wrażenia ... pan z oponkami pozbawia złudzeń - faceci też je mają co już prościutko prowadzi do wniosku - jest jakaś sprawiedliwość !!! ... za to nigdy nie ma trafienia to już o totku bo jakoś chaotyczna bywam za to wierna zeru ... dlatego jak tylko zdarza mi się skreślić kupon zaraz jest wzorcowym inaczej ... moje typy pozostają tylko moje - podobnie jak zero ...

migawki z ogrodu już pięknego piękne ...

i uprzejmie donoszę, że fascynacja mojito jest jak dla mnie baardzo zrozumiała ... ależ to pyszne ... a ja tępię miętę od lat dwóch - no idiot jeden ... to co zostało od weekendu jest pod ochroną ))

Iza z własną miętą mohito jest o niebo lepsze niź w knajpie
Mięte należy posadzić w doniczce zadołowanej, w przeciwnej razie pół ogrodu zarośnie i cholerstwo nie wymarza, wieloletnie jest, ale przynajmniej pięknie w ogrodzie pachnie. Materiał do mohito zawsze jest Ja uwielbiam również mineralną z cytryną i miętą latem (bez alkoholu) !! Dlatego u mnie mięta rośnie przy kuchni
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:18, 02 sie 2012

Do góry
siaaska napisał(a)
Nadrabiałam zaległości bo wiedziałam że się wczasujesz i mam szansę być na bieżąco ale tyle stronek natrzaskanych że szok... Nawet teraz jak jestem przy końcówce to ciągle się przesuwa

Ogród wygląda już na dojrzały a nie zakładany tyle co... Szaleją te Twoje roślinki Hortensje śliczne Oj wstyd się przyznać ale ja Limelajtki jeszcze nie kupiłam ale obiecuję że będzie Już nawet miejsce dla niej mam I pierwsze kuleczki bukszpanowe się robią Tylko czasu potrzeba żeby kulistości nabrały

Wywczasowałaś się na całego... Meksyk... Mogę chyba tylko pomarzyć i pooglądać Twoje piękne fotki Pokaż więcej Narazie to ja mam Meksyk w domu z dzieciakami... Wystarczy mi Nie myślałam że dwójka potrafi tak dać w kość... O większej ilości już nie myśle

Siaska limlajtkę musisz mieć ogrodowiskową, to mus!!! I rzeczywiści jak oglądam u Danusi i Anuli Wn to miód cud malina Kuleczki się wykulkują z biegiem czasu
Co do wczasów to przyjdzie czas i na Meksyk, zobaczysz z biegiem lat Ja pamietam nasze piewsze wczasy (pierwszy raz nie na polu namiotowym ) nad Bałtykiem gdy Klaudia miala 3 lata Po wjeściu do pokoju zrobiła w tył wzrot i powiedziała "mama - nie - ja chcę do domu" A trzeba przyznać , że widok był powalający, jak to w postpeerelowskim ośrodku wczasowym z wersalką do spania ... Ale wczasy były i tak piekne bo pierwsze nasze wspólne
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:12, 02 sie 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
a jak tam pasikonie?próbowałaś?

Nei Bogda nie próbowałam bo mi nie zaoferowano a jak są podobne do owoców morza i nie doczytałam to teź nie tykam profilaktycznie
Wystarczy ze myśłalm że zamówiłam rybę w restauracji sea food a dostałam podobno przegrzebki św Jakuba (tak twierdzi M ) ja do tej pory nie wiem co zjadłam... Ale nic w skorupkach nie jadam !!! Be , fe!
Od dzisiaj uczę się nazw wszystkich ryb po angielsku nie masz jakiejś ściągi?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:09, 02 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

eeee to i tak nie źle, ja po swoim urloie nie wiem czy przez tydzien ogarne. Ostatnio zauważyłam ze tylko chwasdty rosna u mnie w tempie błyskawicznym

Oj tam, oj tam! Myślisz Aniu, że jesteś taka wyjątkowa i tylko u Ciebie chwasty ładnie rosną ? Moje też są niezłe

Aga ale u Ciebie chwasty eleganko rosną - jak carexy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:08, 02 sie 2012

Do góry
an_tre napisał(a)
Marzenko wpadłam z pozdrowieniami a tu wielka gra w totka ja nie gram i w swoim życiu zagrałam tylko kilka razy za namową rodzinki, nigdy nie trafiłam

Aniu to jak chesz wygrać??? zmobilizuj zatem rodzinkę do grania
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:07, 02 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

a tak wogóle to jeśli przez dwe godzinki wypieliłaś ogród to tam wcale chwastów nie było...

Aniu pełno abyło chwastów ale ja bym umarła gdybym na te chwasty dłużej patrzyła a pieliłam od 14 do 19....
eeee to i tak nie źle, ja po swoim urloie nie wiem czy przez tydzien ogarne. Ostatnio zauważyłam ze tylko chwasdty rosna u mnie w tempie błyskawicznym

Aniu jeszcze ze dwa lata i będzie tych chwastów mniej..... Ja już widzę ogromy postęp w ciągu roku!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:51, 02 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenka podtsawowe pytanie, a grasz? mój syneczek (8lat) napalił się ostatnio na dużego lotka bo nasłuchał się o milionowych wygranych w reklamach, wytlumaczyłam mu na czym to polega zdecydował zagrać, wzioł kieszonkowe, wypełnił i przed chwilą sprawdzaliśmy wyniki...jedno trafienie... jestem ciekawa czy jeszcze zaryzykuje kieszonkwe

M gra systematycznie...... tylko czy wygrana będzie do podziału czy wczesniej spisze ze mną intercyzę?????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:50, 02 sie 2012

Do góry
Wieloszka takich mało atrakcyjnych golasów wszędzie było mnóstwo!! I tak w kadr mi wszedł tylko jeden a przeważnie było przy tm ciurkadełku wielu....
A co do przystojnych to tylko Hiszpanie i Portugalczycy.... Jak na Euro A już uwielbiałam merykanów ok 60 lat w koszulach hawajskich....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:47, 02 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
fajnie poogladać takie egzotyczne widoczki. Na ostatnich fotkach chyba celowo dałaś piekną i bestię

Aniu Bestię i Pięknego
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:47, 02 sie 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Na dzisiaj dobranoc lazurem
i kolorowych snów, oby się Maj nikomu nie przyśnił...

No jakiś trochę przystojniejszy może się śnić, nie fotografowałaś ładniejszych?

Agnieszka ładnych nie było, Meksykanie sięgali mi przeważnie do pachy mimo, ze bardzo wysoka nie jestem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:45, 02 sie 2012

Do góry
marzena napisał(a)
witaj ...
piękny meksyk w Twoich fotkach
i piękne hortensje

Marzenko na tych fotkach inny niż na pozsotałych Ale ten bardziej typowy jutro obiecuję
Dzisiejsze fotki to to moje marzenie o takim ogrodzie,gdy wygram w totka i kupię sobie dom w Meksyku za 335 tys USD na Yucatanie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:43, 02 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a tak wogóle to jeśli przez dwe godzinki wypieliłaś ogród to tam wcale chwastów nie było...

Aniu pełno abyło chwastów ale ja bym umarła gdybym na te chwasty dłużej patrzyła a pieliłam od 14 do 19....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:42, 02 sie 2012

Do góry
A tę starą lubię za liście variegata i bladofioletowe płaskie kwiaty. Myślałam, że przemarzła

I porażki hortensjowe - zapomniałam nawet nawy...

a te me & you też pójda na tyły bo na tle bergenii i perowski wyglądają jak jakieś zabiedzone. Chyba stanie tu szpaler pinki winky
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies