Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:18, 02 sie 2012

siaaska napisał(a)
Nadrabiałam zaległości bo wiedziałam że się wczasujesz i mam szansę być na bieżąco ale tyle stronek natrzaskanych że szok... Nawet teraz jak jestem przy końcówce to ciągle się przesuwa

Ogród wygląda już na dojrzały a nie zakładany tyle co... Szaleją te Twoje roślinki Hortensje śliczne Oj wstyd się przyznać ale ja Limelajtki jeszcze nie kupiłam ale obiecuję że będzie Już nawet miejsce dla niej mam I pierwsze kuleczki bukszpanowe się robią Tylko czasu potrzeba żeby kulistości nabrały

Wywczasowałaś się na całego... Meksyk... Mogę chyba tylko pomarzyć i pooglądać Twoje piękne fotki Pokaż więcej Narazie to ja mam Meksyk w domu z dzieciakami... Wystarczy mi Nie myślałam że dwójka potrafi tak dać w kość... O większej ilości już nie myśle

Siaska limlajtkę musisz mieć ogrodowiskową, to mus!!! I rzeczywiści jak oglądam u Danusi i Anuli Wn to miód cud malina Kuleczki się wykulkują z biegiem czasu
Co do wczasów to przyjdzie czas i na Meksyk, zobaczysz z biegiem lat Ja pamietam nasze piewsze wczasy (pierwszy raz nie na polu namiotowym ) nad Bałtykiem gdy Klaudia miala 3 lata Po wjeściu do pokoju zrobiła w tył wzrot i powiedziała "mama - nie - ja chcę do domu" A trzeba przyznać , że widok był powalający, jak to w postpeerelowskim ośrodku wczasowym z wersalką do spania ... Ale wczasy były i tak piekne bo pierwsze nasze wspólne
Madzenka 23:23, 02 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
żywopłociki zwłaszcza z buszującą w nich Madżenką robią wrażenia ... pan z oponkami pozbawia złudzeń - faceci też je mają co już prościutko prowadzi do wniosku - jest jakaś sprawiedliwość !!! ... za to nigdy nie ma trafienia to już o totku bo jakoś chaotyczna bywam za to wierna zeru ... dlatego jak tylko zdarza mi się skreślić kupon zaraz jest wzorcowym inaczej ... moje typy pozostają tylko moje - podobnie jak zero ...

migawki z ogrodu już pięknego piękne ...

i uprzejmie donoszę, że fascynacja mojito jest jak dla mnie baardzo zrozumiała ... ależ to pyszne ... a ja tępię miętę od lat dwóch - no idiot jeden ... to co zostało od weekendu jest pod ochroną ))

Iza z własną miętą mohito jest o niebo lepsze niź w knajpie
Mięte należy posadzić w doniczce zadołowanej, w przeciwnej razie pół ogrodu zarośnie i cholerstwo nie wymarza, wieloletnie jest, ale przynajmniej pięknie w ogrodzie pachnie. Materiał do mohito zawsze jest Ja uwielbiam również mineralną z cytryną i miętą latem (bez alkoholu) !! Dlatego u mnie mięta rośnie przy kuchni
Konstancja30 23:28, 02 sie 2012

bardzo grzecznie od poniedziałku raczę się limonką z miętą i toną lodu ... czasami zdradzę miętę na rzecz melisy - i nie wiem która mikstura lepsza ... alkoholu nie czułam nawet w prawdziwym drinku więc nie tęsknię ... za to za Krakowem i poświetlonym Wawlem tęsknię bardzo ...
Madzenka 23:30, 02 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
bardzo grzecznie od poniedziałku raczę się limonką z miętą i toną lodu ... czasami zdradzę miętę na rzecz melisy - i nie wiem która mikstura lepsza ... alkoholu nie czułam nawet w prawdziwym drinku więc nie tęsknię ... za to za Krakowem i poświetlonym Wawlem tęsknię bardzo ...

Nie dziwię się że tęskniesz za Krakowem!!! ..... I miętą
noemi 23:42, 02 sie 2012

Mięte mam w skrzyneczce rośnie szybko i obcinam , bo wyłazi poza ... a woda z mięta i cytryną smakuję wyśmienicie ... o mohito nie wspomnę
... Marzenka zdjęcia z urlopu super
kwiatholandii 07:27, 03 sie 2012

Ale sobie odpoczęłaś Super. Ciekawa jestem jak zareagowałaś w pierwszym momencie po powrocie, gdy zobaczyłaś ogród
Pszczelarnia 08:00, 03 sie 2012

Chciałam zobaczyć chwasty po urlopie Twoim - nie znalazłam. Za to lazur i to słoneczko na jego tle fajne.
Madżenko, ładną masz perowskię.
Trunkowo na O. - był też przepis na pimmsa u Gabrieli.
Evchen 09:06, 03 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

żywopłociki zwłaszcza z buszującą w nich Madżenką robią wrażenia ... pan z oponkami pozbawia złudzeń - faceci też je mają co już prościutko prowadzi do wniosku - jest jakaś sprawiedliwość !!! ... za to nigdy nie ma trafienia to już o totku bo jakoś chaotyczna bywam za to wierna zeru ... dlatego jak tylko zdarza mi się skreślić kupon zaraz jest wzorcowym inaczej ... moje typy pozostają tylko moje - podobnie jak zero ...

migawki z ogrodu już pięknego piękne ...

i uprzejmie donoszę, że fascynacja mojito jest jak dla mnie baardzo zrozumiała ... ależ to pyszne ... a ja tępię miętę od lat dwóch - no idiot jeden ... to co zostało od weekendu jest pod ochroną ))

Iza z własną miętą mohito jest o niebo lepsze niź w knajpie
Mięte należy posadzić w doniczce zadołowanej, w przeciwnej razie pół ogrodu zarośnie i cholerstwo nie wymarza, wieloletnie jest, ale przynajmniej pięknie w ogrodzie pachnie. Materiał do mohito zawsze jest Ja uwielbiam również mineralną z cytryną i miętą latem (bez alkoholu) !! Dlatego u mnie mięta rośnie przy kuchni

Madżenka,
po pierwsze Maj nie powienien nazywać się Maj, bo na myśl przywodzi miesiąc przecudnej urody, kiedy kwitną kasztany
po drugie - dobrze, że nie zniknęłaś w gąszczu!
po trzecie - nie zakopuj mięty w donicę, bo jak widzisz, grono znajomych CI się powiększa więc i materiału na mohito i napoje inne orzeźwiające będziesz potrzebować więcej
po czwarte - .i przede wszystkim ------------------------------------- B U Z I A K I
GabiK 09:29, 03 sie 2012

Madżenko, nazwę hortensjowej porażki powinnaś zapamiętać, żeby jej nie powtórzyć.

Z tymi chwastami to przesadzasz.

Szkoda, że Cię jutro nie będzie u Ani.
GabiK 09:39, 03 sie 2012

Marzenko, co robisz z perowskią, że rośnie? podobno lubi bardzo przepuszczalne podłoże. W czym ją posadziłaś? I ile ma tam słońca? Cały dzień?