Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 23:00, 02 sie 2012

ana_art napisał(a)
eeee to i tak nie źle, ja po swoim urloie nie wiem czy przez tydzien ogarne. Ostatnio zauważyłam ze tylko chwasdty rosna u mnie w tempie błyskawicznym

Oj tam, oj tam! Myślisz Aniu, że jesteś taka wyjątkowa i tylko u Ciebie chwasty ładnie rosną ? Moje też są niezłe
Matka 23:00, 02 sie 2012

a jak tam pasikonie?próbowałaś?
ana_art 23:03, 02 sie 2012

Wieloszka napisał(a)

eeee to i tak nie źle, ja po swoim urloie nie wiem czy przez tydzien ogarne. Ostatnio zauważyłam ze tylko chwasdty rosna u mnie w tempie błyskawicznym

Oj tam, oj tam! Myślisz Aniu, że jesteś taka wyjątkowa i tylko u Ciebie chwasty ładnie rosną ? Moje też są niezłe

w wiesz nie rozpatrywałam tego pod katem wyjatkowości ale dobrze że to zauwazyłaś bo cghyba faktycznie jestem WYJATKOWA nie nadąrzam z tymi cholerami
Madzenka 23:07, 02 sie 2012

ana_art napisał(a)

a tak wogóle to jeśli przez dwe godzinki wypieliłaś ogród to tam wcale chwastów nie było...

Aniu pełno abyło chwastów ale ja bym umarła gdybym na te chwasty dłużej patrzyła a pieliłam od 14 do 19....

Aniu jeszcze ze dwa lata i będzie tych chwastów mniej..... Ja już widzę ogromy postęp w ciągu roku!!!
Madzenka 23:08, 02 sie 2012

an_tre napisał(a)
Marzenko wpadłam z pozdrowieniami a tu wielka gra w totka ja nie gram i w swoim życiu zagrałam tylko kilka razy za namową rodzinki, nigdy nie trafiłam

Aniu to jak chesz wygrać??? zmobilizuj zatem rodzinkę do grania
Madzenka 23:09, 02 sie 2012

Wieloszka napisał(a)

Aga ale u Ciebie chwasty eleganko rosną - jak carexy
siaaska 23:09, 02 sie 2012

Nadrabiałam zaległości bo wiedziałam że się wczasujesz i mam szansę być na bieżąco ale tyle stronek natrzaskanych że szok... Nawet teraz jak jestem przy końcówce to ciągle się przesuwa

Ogród wygląda już na dojrzały a nie zakładany tyle co... Szaleją te Twoje roślinki Hortensje śliczne Oj wstyd się przyznać ale ja Limelajtki jeszcze nie kupiłam ale obiecuję że będzie Już nawet miejsce dla niej mam I pierwsze kuleczki bukszpanowe się robią Tylko czasu potrzeba żeby kulistości nabrały

Wywczasowałaś się na całego... Meksyk... Mogę chyba tylko pomarzyć i pooglądać Twoje piękne fotki Pokaż więcej Narazie to ja mam Meksyk w domu z dzieciakami... Wystarczy mi Nie myślałam że dwójka potrafi tak dać w kość... O większej ilości już nie myśle
an_tre 23:10, 02 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko wpadłam z pozdrowieniami a tu wielka gra w totka ja nie gram i w swoim życiu zagrałam tylko kilka razy za namową rodzinki, nigdy nie trafiłam

Aniu to jak chesz wygrać??? zmobilizuj zatem rodzinkę do grania
...właśnie ja nie chcę grać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 23:12, 02 sie 2012

Bogda napisał(a)
a jak tam pasikonie?próbowałaś?

Nei Bogda nie próbowałam bo mi nie zaoferowano a jak są podobne do owoców morza i nie doczytałam to teź nie tykam profilaktycznie
Wystarczy ze myśłalm że zamówiłam rybę w restauracji sea food a dostałam podobno przegrzebki św Jakuba (tak twierdzi M ) ja do tej pory nie wiem co zjadłam... Ale nic w skorupkach nie jadam !!! Be , fe!
Od dzisiaj uczę się nazw wszystkich ryb po angielsku nie masz jakiejś ściągi?
Konstancja30 23:13, 02 sie 2012

żywopłociki zwłaszcza z buszującą w nich Madżenką robią wrażenia ... pan z oponkami pozbawia złudzeń - faceci też je mają co już prościutko prowadzi do wniosku - jest jakaś sprawiedliwość !!! ... za to nigdy nie ma trafienia to już o totku bo jakoś chaotyczna bywam za to wierna zeru ... dlatego jak tylko zdarza mi się skreślić kupon zaraz jest wzorcowym inaczej ... moje typy pozostają tylko moje - podobnie jak zero ...

migawki z ogrodu już pięknego piękne ...

i uprzejmie donoszę, że fascynacja mojito jest jak dla mnie baardzo zrozumiała ... ależ to pyszne ... a ja tępię miętę od lat dwóch - no idiot jeden ... to co zostało od weekendu jest pod ochroną ))