Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 22:45, 02 sie 2012

marzena napisał(a)
witaj ...
piękny meksyk w Twoich fotkach
i piękne hortensje

Marzenko na tych fotkach inny niż na pozsotałych Ale ten bardziej typowy jutro obiecuję
Dzisiejsze fotki to to moje marzenie o takim ogrodzie,gdy wygram w totka i kupię sobie dom w Meksyku za 335 tys USD na Yucatanie
Madzenka 22:47, 02 sie 2012

agniecha973 napisał(a)

Na dzisiaj dobranoc lazurem
i kolorowych snów, oby się Maj nikomu nie przyśnił...

No jakiś trochę przystojniejszy może się śnić, nie fotografowałaś ładniejszych?

Agnieszka ładnych nie było, Meksykanie sięgali mi przeważnie do pachy mimo, ze bardzo wysoka nie jestem
Madzenka 22:47, 02 sie 2012

ana_art napisał(a)
fajnie poogladać takie egzotyczne widoczki. Na ostatnich fotkach chyba celowo dałaś piekną i bestię

Aniu Bestię i Pięknego
ana_art 22:50, 02 sie 2012

Marzenka podtsawowe pytanie, a grasz? mój syneczek (8lat) napalił się ostatnio na dużego lotka bo nasłuchał się o milionowych wygranych w reklamach, wytlumaczyłam mu na czym to polega zdecydował zagrać, wzioł kieszonkowe, wypełnił i przed chwilą sprawdzaliśmy wyniki...jedno trafienie... jestem ciekawa czy jeszcze zaryzykuje kieszonkwe
Madzenka 22:50, 02 sie 2012

Wieloszka takich mało atrakcyjnych golasów wszędzie było mnóstwo!! I tak w kadr mi wszedł tylko jeden a przeważnie było przy tm ciurkadełku wielu....
A co do przystojnych to tylko Hiszpanie i Portugalczycy.... Jak na Euro A już uwielbiałam merykanów ok 60 lat w koszulach hawajskich....
Madzenka 22:51, 02 sie 2012

ana_art napisał(a)
Marzenka podtsawowe pytanie, a grasz? mój syneczek (8lat) napalił się ostatnio na dużego lotka bo nasłuchał się o milionowych wygranych w reklamach, wytlumaczyłam mu na czym to polega zdecydował zagrać, wzioł kieszonkowe, wypełnił i przed chwilą sprawdzaliśmy wyniki...jedno trafienie... jestem ciekawa czy jeszcze zaryzykuje kieszonkwe

M gra systematycznie...... tylko czy wygrana będzie do podziału czy wczesniej spisze ze mną intercyzę?????
ana_art 22:52, 02 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Wieloszka takich mało atrakcyjnych golasów wszędzie było mnóstwo!! I tak w kadr mi wszedł tylko jeden a przeważnie było przy tm ciurkadełku wielu....
A co do przystojnych to tylko Hiszpanie i Portugalczycy.... Jak na Euro A już uwielbiałam Amerykanów ok 60 lat w Koszutlach hawajskich....

uśmiałam się
ana_art 22:53, 02 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

fajnie poogladać takie egzotyczne widoczki. Na ostatnich fotkach chyba celowo dałaś piekną i bestię

Aniu Bestię i Pięknego

Madżenko Ty nie bądź taka skromna !!!!
ana_art 22:54, 02 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

a tak wogóle to jeśli przez dwe godzinki wypieliłaś ogród to tam wcale chwastów nie było...

Aniu pełno abyło chwastów ale ja bym umarła gdybym na te chwasty dłużej patrzyła a pieliłam od 14 do 19....
eeee to i tak nie źle, ja po swoim urloie nie wiem czy przez tydzien ogarne. Ostatnio zauważyłam ze tylko chwasdty rosna u mnie w tempie błyskawicznym
an_tre 22:58, 02 sie 2012

Marzenko wpadłam z pozdrowieniami a tu wielka gra w totka ja nie gram i w swoim życiu zagrałam tylko kilka razy za namową rodzinki, nigdy nie trafiłam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies