Marzenko na tych fotkach inny niż na pozsotałych Ale ten bardziej typowy jutro obiecuję
Dzisiejsze fotki to to moje marzenie o takim ogrodzie,gdy wygram w totka i kupię sobie dom w Meksyku za 335 tys USD na Yucatanie
Marzenka podtsawowe pytanie, a grasz? mój syneczek (8lat) napalił się ostatnio na dużego lotka bo nasłuchał się o milionowych wygranych w reklamach, wytlumaczyłam mu na czym to polega zdecydował zagrać, wzioł kieszonkowe, wypełnił i przed chwilą sprawdzaliśmy wyniki...jedno trafienie... jestem ciekawa czy jeszcze zaryzykuje kieszonkwe
Wieloszka takich mało atrakcyjnych golasów wszędzie było mnóstwo!! I tak w kadr mi wszedł tylko jeden a przeważnie było przy tm ciurkadełku wielu....
A co do przystojnych to tylko Hiszpanie i Portugalczycy.... Jak na Euro A już uwielbiałam merykanów ok 60 lat w koszulach hawajskich....
Marzenka podtsawowe pytanie, a grasz? mój syneczek (8lat) napalił się ostatnio na dużego lotka bo nasłuchał się o milionowych wygranych w reklamach, wytlumaczyłam mu na czym to polega zdecydował zagrać, wzioł kieszonkowe, wypełnił i przed chwilą sprawdzaliśmy wyniki...jedno trafienie... jestem ciekawa czy jeszcze zaryzykuje kieszonkwe
M gra systematycznie...... tylko czy wygrana będzie do podziału czy wczesniej spisze ze mną intercyzę?????
Wieloszka takich mało atrakcyjnych golasów wszędzie było mnóstwo!! I tak w kadr mi wszedł tylko jeden a przeważnie było przy tm ciurkadełku wielu....
A co do przystojnych to tylko Hiszpanie i Portugalczycy.... Jak na Euro A już uwielbiałam Amerykanów ok 60 lat w Koszutlach hawajskich....