Zawsze zapraszam
Wiesz sam projekt chyba dużo się nie zmieni.Panu podobały się linie rabat.
Pomyśli i może trochę coś zmieni.Rośliny wie jakie chciałabym.Myślę, że bok może mnie zaskoczyć
Też już się nie mogę doczekać.
I pozwolisz im odebrać sobie tyyyyle przyjemności jaką możesz mieć z sadzenia? Ja dopiero czekam na projekt nawadniania ale ... ekipa nie wchodzi w grę... mąż się wykarze
Dzisiaj u nas taka zawierucha, że może i ja skuszę się na jakieś wiosenne ożywienie do domu
Witaj jeśli Danusia robiła Ci projekt to w ciemno możesz wiedzieć że będzie teraz czy póżniej cudownie Pcwoli tak jak Ci wystarczy kasy i siły zrobisz kawałkami ale za to skutecznie i od razu fajnie ,Będę zaglądać i podziwiać Pozdrawiam
Ha, Pan dostał wytyczne typowo ogrodowiskowe
Sam przyznał, że niewiele będzie miał do roboty.
Ja już wiem co chcę i z pewnych roślinek na pewno nie zrezygnuję
Ciekawi mnie jaka będzie propozycja boku.No musimy poczekać jeszcze troszkę
Wyceniają nam też obrzeże z kostki granitowej. Nie wiem jak wygląda sprawa koszenia przy bordach?? Czy nie ścinacie tych plastików???
Ach jak ja zazdroszczę ciemierników z Gardenii.Piękne są.I Waszych spotkań.
Za rok koniecznie muszę uczestniczyć w tym wszystkim.
Macham
Anekkkk ten projekt . Normalnie szczena mi opadła .. Bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie ale ie wiem ,czemu się tak napalam , skoro wiadomo ,że wyjdzie jak zwykle ślicznie
Ciemierniki Ren zacytowała z ub. roku W tegorocznych wczoraj wycięłam wszystkie stare liście, nowe kwiatki powoli wyłażą M. spryskał wszystko miedzianem i nazbieraliśmy 2 kosze ogrodowych śmieci. Poszły na kompost.
Co do tego "wyłażącego z ziemi" - jest to biologiczna oczyszczalnia ścieków, zafundowana nam przez Gminę Będzie tam zawsze tkwiła. I nawet nie można jej zasypać, bo do tych zbiorników czasem się zagląda i trzeba odkryć pokrywę. Na razie się tym nie martwię, skupiam się na kawałku do skarpy.
Jeśli chodzi o projekt profesjonalisty, szczerze mówiąc zastanawiałam się nad tym.. ale chyba, chyba będę sama dłubać.. To taka frajda, jak ktoś do nas przychodzi i pyta "a kto wam to wszystko projektował", a my mówimy, że wszystko sami zaplanowaliśmy Wiadomo, nie uniknie się błędów, może i profesjonalnie zaprojektowany ogród byłby piękniejszy.
Mam jednak nadzieję, że podglądając Wasze cudowne ogrody, słuchając mądrych rad i podpowiedzi, też uda się osiągnąć jaki taki efekt
Kurcze, ale ten czas pędzi - tyle mnie już u Ciebie nie było? Kuchania fajna! Przestronna i jasna Kablami się nie przejmuj - każdy wykańczający przez to przechodził. Ale łatwiej dopasować lampy jak się już wsio ma zainstalowane
Fajnie, że sezon rozpoczełaś! Areał za domem masz fajny i na pewno super go urządzisz. a te takie coś wystające z ziemi - to co to jest? możesz to ruszyć czy będzie tkwić w tym miejscu zawsze? Czy projekt u profesjonalisty jest brany pod uwagę czy siła twórcza Twoja będzie działać? Patrząc na przód domu to oczekiwania są duże!
Ależ z Ciebie towarzyska babka! Z projektem super - fajnie mieć spojrzenie profesjonalisty na projekt. Ale też warto mieć swoje pięć groszy w projekcie. Nie muszę tutaj zachwalać walorów edukacyjnych forum
Z tego co wyczytałam u Jagody to nasi eMowie z podobnej branży W sobotę oznajmia, że od pon. ma wolne bo ktoś tam wypadł i bierze się za jakąś dużą robotę w domu...np. elewację. I oczywiście życzy sobie projekt z kolorami, strukturami, żywicami itd. Dlatego wolę być przygotowana
Karolu, nie doczytałeś, że kwiaty tylko w kolorze białym chyba, że miałeś na myśli kolorowo: biało-zielono Joanno, zapraszam, choć dopiero w następnym roku będzie widać jakiś efekt. Jak będzie mdławo, to zawsze można będzie zmienić A w Twoim ogrodzie byłam Przeczytałam też, że To Twój drugi dom; ze względu na powierzchnię, też myślę jak w przyszlości to będę dała rady ogarnąć... Widziałam Twój projekt planu; wygląda b. ciekawie.