Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 15:43, 02 mar 2015

Do góry
beata_m napisał(a)
Gosia matko jak Ty te swoje akumulatory odpalisz to ja się aż będę bała do Twojego wątku zaglądać z zazdrości oczywiście pozdrawiam ciepło ciekawa Twojego projektu bardzo, bardzo!!!!!

Zawsze zapraszam
Wiesz sam projekt chyba dużo się nie zmieni.Panu podobały się linie rabat.
Pomyśli i może trochę coś zmieni.Rośliny wie jakie chciałabym.Myślę, że bok może mnie zaskoczyć
Też już się nie mogę doczekać.
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 15:41, 02 mar 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

I pozwolisz im odebrać sobie tyyyyle przyjemności jaką możesz mieć z sadzenia? Ja dopiero czekam na projekt nawadniania ale ... ekipa nie wchodzi w grę... mąż się wykarze
Dzisiaj u nas taka zawierucha, że może i ja skuszę się na jakieś wiosenne ożywienie do domu

No właśnie, zawsze sami sadziliśmy, obracaliśmy i dopieszczaliśmy
Bbardzo lubię wybierać roślinki
Mus to nawadnianie, a tego sami nie zrobimy.
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 15:10, 02 mar 2015

Do góry
Mysza napisał(a)

Reniu witam u mnie.
Panowie się starają bo pewnie chcieliby wszystko sadzić.Zobaczymy jaka będzie wycena.

Dzwoniłam do ogrodniczego i mają już bratki

Jutro podjadę zobaczyć.Może coś kupię

I pozwolisz im odebrać sobie tyyyyle przyjemności jaką możesz mieć z sadzenia? Ja dopiero czekam na projekt nawadniania ale ... ekipa nie wchodzi w grę... mąż się wykarze
Dzisiaj u nas taka zawierucha, że może i ja skuszę się na jakieś wiosenne ożywienie do domu
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 14:54, 02 mar 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
U Ciebie to się kochana juuuuż dzieje
Jak Ty to robisz, że przy okazji nawadniania dostajesz projekt ogrodu gratis?

Reniu witam u mnie.
Panowie się starają bo pewnie chcieliby wszystko sadzić.Zobaczymy jaka będzie wycena.

Dzwoniłam do ogrodniczego i mają już bratki

Jutro podjadę zobaczyć.Może coś kupię
Czasem słońce czasem deszcz 14:52, 02 mar 2015

Do góry
Witaj jeśli Danusia robiła Ci projekt to w ciemno możesz wiedzieć że będzie teraz czy póżniej cudownie Pcwoli tak jak Ci wystarczy kasy i siły zrobisz kawałkami ale za to skutecznie i od razu fajnie ,Będę zaglądać i podziwiać Pozdrawiam
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 14:32, 02 mar 2015

Do góry
U Ciebie to się kochana juuuuż dzieje
Jak Ty to robisz, że przy okazji nawadniania dostajesz projekt ogrodu gratis?
Ogród na Batuty 11:57, 02 mar 2015

Do góry

A to mój odręczny "projekt" pergoli na taras.
Tylko błagam nie śmiejcie się . Nie potrafię ładnie rysować.

Pergola będzie bejcowana na antyczny biały lub szary. Tak samo jak domek narzędziowy.
Ogród wśród pól i wiatrów 08:42, 02 mar 2015

Do góry
jolka napisał(a)

Jeśli chodzi o projekt profesjonalisty, szczerze mówiąc zastanawiałam się nad tym.. ale chyba, chyba będę sama dłubać.. To taka frajda, jak ktoś do nas przychodzi i pyta "a kto wam to wszystko projektował", a my mówimy, że wszystko sami zaplanowaliśmy Wiadomo, nie uniknie się błędów, może i profesjonalnie zaprojektowany ogród byłby piękniejszy.

Mam jednak nadzieję, że podglądając Wasze cudowne ogrody, słuchając mądrych rad i podpowiedzi, też uda się osiągnąć jaki taki efekt

Zanim zaoraliśmy trawnik, też mnie pytano kto mi projektował ogród To co to będzie po rewolucji ogrodowiskowej?
Butterflajowy ogród- czyli ciężkie początki ogrodniczki :) 21:02, 01 mar 2015

Do góry
o fajny projekt teraz tylko czekać na wiosnę i do dzieła :0
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 18:20, 01 mar 2015

Do góry
nicol21 napisał(a)
Ależ z Ciebie towarzyska babka! Z projektem super - fajnie mieć spojrzenie profesjonalisty na projekt. Ale też warto mieć swoje pięć groszy w projekcie. Nie muszę tutaj zachwalać walorów edukacyjnych forum

Ha, Pan dostał wytyczne typowo ogrodowiskowe
Sam przyznał, że niewiele będzie miał do roboty.
Ja już wiem co chcę i z pewnych roślinek na pewno nie zrezygnuję
Ciekawi mnie jaka będzie propozycja boku.No musimy poczekać jeszcze troszkę

Wyceniają nam też obrzeże z kostki granitowej. Nie wiem jak wygląda sprawa koszenia przy bordach?? Czy nie ścinacie tych plastików???

Ach jak ja zazdroszczę ciemierników z Gardenii.Piękne są.I Waszych spotkań.
Za rok koniecznie muszę uczestniczyć w tym wszystkim.
Macham
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:56, 01 mar 2015

Do góry
Anekkkk ten projekt . Normalnie szczena mi opadła .. Bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie ale ie wiem ,czemu się tak napalam , skoro wiadomo ,że wyjdzie jak zwykle ślicznie

O zdrówko dbaj , bo czytam ,że niedomagasz

Ściskam
Ogród wśród pól i wiatrów 11:52, 01 mar 2015

Do góry
nicol21 napisał(a)
Zdjęcia ciemierników są z tego roku? Bardzo dorodne okazy i sliczne kwiaty !! Lokalnie ciemierniki nazywają również różą zimy - chyba jest ku temu przyczyna

Ciemierniki Ren zacytowała z ub. roku W tegorocznych wczoraj wycięłam wszystkie stare liście, nowe kwiatki powoli wyłażą M. spryskał wszystko miedzianem i nazbieraliśmy 2 kosze ogrodowych śmieci. Poszły na kompost.

Co do tego "wyłażącego z ziemi" - jest to biologiczna oczyszczalnia ścieków, zafundowana nam przez Gminę Będzie tam zawsze tkwiła. I nawet nie można jej zasypać, bo do tych zbiorników czasem się zagląda i trzeba odkryć pokrywę. Na razie się tym nie martwię, skupiam się na kawałku do skarpy.

Jeśli chodzi o projekt profesjonalisty, szczerze mówiąc zastanawiałam się nad tym.. ale chyba, chyba będę sama dłubać.. To taka frajda, jak ktoś do nas przychodzi i pyta "a kto wam to wszystko projektował", a my mówimy, że wszystko sami zaplanowaliśmy Wiadomo, nie uniknie się błędów, może i profesjonalnie zaprojektowany ogród byłby piękniejszy.

Mam jednak nadzieję, że podglądając Wasze cudowne ogrody, słuchając mądrych rad i podpowiedzi, też uda się osiągnąć jaki taki efekt

Ogród wśród pól i wiatrów 22:56, 28 lut 2015

Do góry
Kurcze, ale ten czas pędzi - tyle mnie już u Ciebie nie było? Kuchania fajna! Przestronna i jasna Kablami się nie przejmuj - każdy wykańczający przez to przechodził. Ale łatwiej dopasować lampy jak się już wsio ma zainstalowane

Fajnie, że sezon rozpoczełaś! Areał za domem masz fajny i na pewno super go urządzisz. a te takie coś wystające z ziemi - to co to jest? możesz to ruszyć czy będzie tkwić w tym miejscu zawsze? Czy projekt u profesjonalisty jest brany pod uwagę czy siła twórcza Twoja będzie działać? Patrząc na przód domu to oczekiwania są duże!
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 22:30, 28 lut 2015

Do góry
Ależ z Ciebie towarzyska babka! Z projektem super - fajnie mieć spojrzenie profesjonalisty na projekt. Ale też warto mieć swoje pięć groszy w projekcie. Nie muszę tutaj zachwalać walorów edukacyjnych forum
Czasem słońce czasem deszcz 22:10, 28 lut 2015

Do góry
Zdrowiej Ewo i rób zdjęcia bo my je bardzo lubimy. Projekt Danusi bardzo ciekawy Będzie ślicznie.
Czasem słońce czasem deszcz 22:01, 28 lut 2015

Do góry

Projekt wygląda z drubsza tak:

I jeszcze zdjęcie miejsca o które pytała Danusia:

Jest pięęęęęęęęknie a będzie cuuuuuuuuudnie - jak roślinki podrosną będzie "Gucio" jak mówi moj wujek
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:42, 28 lut 2015

Do góry
Z tego co wyczytałam u Jagody to nasi eMowie z podobnej branży W sobotę oznajmia, że od pon. ma wolne bo ktoś tam wypadł i bierze się za jakąś dużą robotę w domu...np. elewację. I oczywiście życzy sobie projekt z kolorami, strukturami, żywicami itd. Dlatego wolę być przygotowana
Ogród w cieniu drzew 20:50, 28 lut 2015

Do góry
Karolu, nie doczytałeś, że kwiaty tylko w kolorze białym chyba, że miałeś na myśli kolorowo: biało-zielono
Joanno, zapraszam, choć dopiero w następnym roku będzie widać jakiś efekt. Jak będzie mdławo, to zawsze można będzie zmienić A w Twoim ogrodzie byłam Przeczytałam też, że To Twój drugi dom; ze względu na powierzchnię, też myślę jak w przyszlości to będę dała rady ogarnąć... Widziałam Twój projekt planu; wygląda b. ciekawie.
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:32, 28 lut 2015

Do góry
Wow, jaki profesjonalny projekt strzeliłaś. Jest coś,czego nie potrafisz zrobić ?
Czasem słońce czasem deszcz 10:29, 28 lut 2015

Do góry
Kuba napisał(a)

Pięknie ! i projekt wspaniały
Jakie drzewa rosną przy ławce ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies