Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 04:12, 28 lip 2012

Do góry
Sebciu dobrze ze do Ciebie wpadłam to sobie przypomnialam o cięciu pęcherznicy diabolo... Aż strach się bać jak 10 szt posadzonych na żywopłot urosło...
Zielony Punkt - ogród Finki 04:03, 28 lip 2012

Do góry
Martuś gratulacje 100-tki i źyczę również sprzedaży wysyłkowej!!!
Ujęcie z Mają urocze chyba powinnaś sobie fototapetę do szkółki zrobić
I cieszę się, że kancikowanie przed kamerą było
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 03:56, 28 lip 2012

Do góry
Aga ten urlop od ogrodowiska to już przesada!!!
Plizzz chociaż fotki rabaty bukszpanowo-lawendowo-trawkowej!
Nasz perfekcjonistko nie musisz wszystkich chwastów w jeden dzień usunąć ze swoich hektarów!!!
Jak nie zrobisz zdjęć to wpadnę do Ciebie i sama wszystko obcykam
Buziaki
Zielony galimatias 03:46, 28 lip 2012

Do góry
Odzew pomożemy
Rysuj rysuj i pokazuj
kostrzewa fajnie wygląda gdy jest zrobione z niej spore skupisko pod np jakimś drzewkiem
Hosty na obrzeża ok ale od przymrozków do maja nie będzie ich widać więc lepiej podsadzić czymś niższym a w glębi hosty, chyba że to jest miejsce, ktorego jesienią i zimąnie oglądasz a tylko sezonie wtedy hosty jak najbardziej bez obrzeża

Tuje sadź co 60 cm a tych już posadzonych nie przesadzaj. Najwcześniej przynij po roku od posadzenia. I nie zgodzę sie z Bogusiem cięłabym je zamin osiągną pożądaną wysokość, na początku nieśmiało a z biegiem lat coraz śmielej Jak z kobietą Szybciej ci się zagęszczą, zwłaszcza że już mają 1,5 m to należy je zagęszczać. Nie obejrzysz się jak urosną, tylko podlewać, nawozić, pryskać, ściółkować korą....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 03:36, 28 lip 2012

Do góry
Puk puk !
Kany mutanty jakieś!!! W życiu nie widziałm 1,8 metrowych!!
Wypoczywaj dobrze w Krakowie i zrób trochę fotek kwaiciarkom na rynku
Pszczelarnia 03:23, 28 lip 2012

Do góry
Ewo zaglądam i staram się być u Ciebie na bieżąco ostatnio jest to nie lada wyczyn
Przyłączam się do ahów jest cudnie!!!
Żywopłot z choin kanadyjskich bedzie piękny!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 03:16, 28 lip 2012

Do góry
Aniu przepraszam za spóźnienie, wybacz szczęśliwi czasu nie mierzą
Wszystkiego najwspanialszego w źyciu z okazji imienin Ci życzę !
Ogrodnik mimo woli 03:08, 28 lip 2012

Do góry
Słońce Rzeszowa przegapiłam Twoje imieniny

Aniu kochana życzę ci zapału do roboty od rana !!! Buzile trzymam kciuki za walkę z plastkiowymi obrzeżami, wszystko będzie dobrze!!! buziole
Ogród... reni 03:02, 28 lip 2012

Do góry
Witaj Reni dolnoślązaczko
Z powodu wolnodzialającego netu na wakcjach nie mogę nadrobić zaległości w Twoim wątku ale obiecuję poprawę po urlopie!
Kibucuję zmianom w ogrodzie !
Boćkowe perypetie ogrodkowe 02:46, 28 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Madżenko, jeszcze nie śpisz?

Tess to ty nie śpisz U mnie dopiero 19:45
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 02:42, 28 lip 2012

Do góry
Irenko zaglądam ale na bieżąco z Twoim wątkiem nie daję rady być.....
Z OLTExpress kicha!!! To chyba jakiś przekręt finansowy grupy Ambergold!!! Albo bizness plan wziął w łeb albo chcieli wyprać pieniądze... KNF ostrzegał przed nimi, szkoda że tak późno. Kilka razy z nimi się pRzelecialam i uważam, że za cenę 199 zł a nie 99 zł też by mieli pełne samoloty. Więc albo beznadziejnych mieli anlityków finansowych albo pralnia..... Podobnie było z Air Polonią...
Pisałam juz kiedyś że zdażyło mi sie wracać w sobotę z wycieczki po Europie w a w niedzielę te czeskie linie upadly.... Szkoda, że oltexpress nie poczekał do września... A jeszcze miesiąc temu na ogrodowisku się reklamowali.....
Kicha kicha kicha z liniami lotniczymi i biurami podróży!!!

Co do wakacji od lat latam z Tui i Neckermanem. W egoztycznych kierunkach wyłącznie z niemieckim oddziałem ,ale mam to szczęście że znam niemiecki. Zawsze dostajemy lepsze pokoje w hotelach....
I jak Tui podaje 4**** to są to 4 anie 3 a na miejscu hotel zawsze podaje, że ma 5.... Jak coś nie gra i wkracza do akcji niemiecka rezydentka to natychmiast jest reakcja recepcji....
a na miejscu z tubylcami poza recepcją trudno się inaczej niz w języku migowym posługiwać. Wyjątkiem jest moja ulubiona Grecja. W tym kraju to nawet staruszki na straganach po angielsku potrafią oliwki zachwalać
Kilka lat temu gdy w dużym mieście w Hiszpanii, gdy kelnerka nie wiedziała co to jest latte, white coffe, coffe with milk ani coffe and milk + język migowy uznałam że trzeba się nauczyć hiszpańskiego Bo coś od lat spędzam wakacje w krajach hiszpansko języcznych

Trzymam kciuki za podróż do Rezszowa, M twierdzi że 8 godzin samochodem...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 01:31, 28 lip 2012

Do góry
No prosiaczek się pojawił. Grzybki mniam mniam
A domek pszczółek taki wielki?????
Nie pokazuj więcej tej horti incrediball bo się stresuję co z moimi .... A widziałaś limlajtkę Danusi ?
Miniaturowy ogródek 01:19, 28 lip 2012

Do góry
Gabi czy pokazywłaś już ostateczne zdjęcia donic po obsadzeniu????
A czy stare żurawki sa nadal w Twoim ogrodzie?? Czy przesadzenie ich nie uszkodziło....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 01:07, 28 lip 2012

Do góry
Oj widzę źe dziewczyny w dobrej formie jesteście
Ania dziękuję źe w gorączce przygotowań do spotaknia i nawale pracy znajdujesz czas aby zagladać
Julka przebieraj nóżkami, przebieraj
Bociek odnalazłaś się??? od tych ruin Majów to mi potu na następną część roku zabraknie..... Taki skwar to mnie ostatni raz spotkał w Luksorze w sierpniu.... A myślałm, źe gorzej już być nie może.... I modliłam się o tę porę doeszczową a tu za cholerę (przepraszam za wyrażenie) ani grama deszczu w czasie wycieczek nie spadło Xcaret i Hel-Ha rzeczywiście świetne
Evchen - no z tym dentystą to nie przesadzajmy, takie widoczki to w Europie na porządku dziennym, ale pierwszy raz zobaczyłam takie wysokiej klasy pole golfowe a trwa miodzio, zieloniutkie pagórki taki trwniczek każda z nach chciałaby mieć

Zresztą tu mają fioła na punkcie podlewania, mimo że w nocy potrawfi padać ulewny deszcz, dzisiaj w południe teź lunęło jak z wiadra, to codziennie rano chodzi nawadnianie trawników....
Ogród Magdalenka 00:52, 28 lip 2012

Do góry
Irenko ja kupowałam moje pissardi po 45 zł szczepione chyba na 1,3m
Madziu pozdrawiam serdecznie. Róże white fairy zamów w rosarium, "będzie Pani zadowolona "
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:13, 28 lip 2012

Do góry
Madżenka wspominała, że bez teki jest.. może jej szuka????
Madżenka, nie szukaj!!!... Tekę dostaniesz od nas! A jeśli stretchu nie masz na powrót - nic to Folia aluminiowa też jest dobra, tak mówią
Ogród Magdalenka 09:37, 27 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Magdziu, przybiegłam pooglądać jeszcze raz Teraz już wiem, co mnie natchnęło na lawendę - widziałam śliczne grządki lawendowe - właśnie u Ciebie i u Dianki.... Dopieszczone cudnie wszytko ...

Dzięki ...Witaj dzisiaj jak się uda , będę ścinać już lawendę ... ale jestem z niej bardzo zadowolona ... nie nawoziłam jej w międzyczasie .... tylko wiosną i może dlatego już się skończyła ? ... Madżenka nawoziła ... jestem ciekawa jak u niej?
Zielony galimatias 16:31, 26 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Drodzy Odwiedzający Żeby nie gubić się w wątkach odnośnie spotkania, bo tu i ówdzie przebąkiwano o nim pozowliłam sobie na zamieszczenie informacji o spotkaniu
https://www.ogrodowisko.pl/forum/31-spotkania

PS.
Madżenka, będzie premia???

Zachodzi niejasne podejrzenie, że Madżenka puściła z deszczem wszelkie fundusze.. Premii nie będzie?.... To może chociaż uścisk dłoni VcePrezesa?...

Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:55, 26 lip 2012

Do góry
Madżenka, czyli że trzeba już teraz wizytę u dentysty bukować?... bo jeśli Tobie szczęka spadła, to ja się poważnie o swoją obawiam....
Pszczelarnia 03:45, 26 lip 2012

Do góry
Ewuś gratuuuuuuluję odcinka Mai u Ciebie!!!!
Ogród jest cudowny i wszyscy się nim zachywcaliśmy ! Najbardzie mnie urzekły te drobiazgi: tabliczki na drziwach w domu i drewutni, ołtarzyki, lampiony, odważniki i dzisiejsze bukiety i wygląd ogrodu o 4 nad ranem!!! I wiesz co się Twojemu ogrodowi należy??? Kolejny odcinek za 2-3 lata, gdy trawy bedą olbrzymie, żywopłot grabowy twojego wzrostu i bukszpany w warzywniku 30 cm Gratuluję i nie mogę sie doczekać tego odcinka Mai
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies