Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Mój ogród pod górkę... 22:48, 19 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja zapewne na skarpach nie raz fiknąłbym orła bo w dziwnych pozycjach ganiam po rabatach i nie raz ratuję się w ostatniej chwili podpierając się ręka

Jeszcze nie fikałam na szczęście Ale wiaderko i worki z chwastami i ścinkami owszem - wrrrr!
Mój ogród pod górkę... 22:44, 19 kwi 2016

Do góry
Ja zapewne na skarpach nie raz fiknąłbym orła bo w dziwnych pozycjach ganiam po rabatach i nie raz ratuję się w ostatniej chwili podpierając się ręka
Ogródek Iwony II 22:42, 19 kwi 2016

Do góry
Mam Nigry i Pissardi, jakoś nie widzę jednak między nimi różnicy, chyba musiałbym się dokładnie z drabiny przyjrzeć bo moje dość wysokie
Tu ma być ogród :) 22:38, 19 kwi 2016

Do góry
Ja w tym roku też dzielę sporo roślin, chociaż robiłem to do tej pory niechętnie, ale przecież w następnym roku będą już takie same, a dzięki temu można wprowadzić plan oszczędnościowy
Ogród Cioci cz. 3 22:33, 19 kwi 2016

Do góry
Gosiu powiem Ci, że moje Bonice w zeszłym roku (golasy) nie zachwycały, a miałem ładne sadzonki sadzone końcem marca, ale raz zakwitły bardzo mocno, po obcięciu już słabiej, ale wyżej. Myślę, że to Cię zadowoli i tak na ten rok
Na Łowieckiej 22:25, 19 kwi 2016

Do góry
Ludzie złoci i wszyscy święci, jakie ilości tulipanów, dużo zdjęć jak zakwitną w pełni, oj dużo poprosimy
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:23, 19 kwi 2016

Do góry
Wiosna modelowa u Ciebie jeżeli chodzi o roślinność bo pogoda nigdzie nas nie rozpieszcza. Zazdroszczę przestrzeni i szerokich kadrów, na których nie ma domów sąsiadów
Ogród pod trzema dębami 22:21, 19 kwi 2016

Do góry
Przepiękne takie łany tulipanów. Ja od przyszłego roku będę traktował tulipany jako jednoroczne, dlatego będę obstawiał przy najtańszej wersji ich zakupu bo mam podobne spostrzeżenia do Twoich
Miłkowo - sezon 2016-2022 20:10, 19 kwi 2016

Do góry
Witam Co to za trawka limonkowa?

Milka napisał(a)
odpowiedzi na posty z 15 kwietni
po 18
jakoś muszę na bieżąco być...

JAZZY
i co kupiłaś??? trudno je dostać teraz.
Mnie też żra tulipany i w ogóle w tym roku...niektóre dziwne, czasami same liście...trzeba będzie kopać w tym roku niestety...i suszyć i jesienią sadzić.
ALICJA169
byłam..i jestem pod ogromnym wrażeniem, piękne! teraz róże i powojniki
LUKI
Łukasz, 160 to spora, moja ma wiele paków i kwiatów, nadal nie dowieźli, zacznę się wkurzać, chciałam oko nacieszyć nią
KASIK
wciśniemy jej gwiaździstą, obie damy radę koło tarasu
Ale pięknie napisałaś o naszych spotkaniach już maj za pasem, czas leci jak szalony, tylko ciepła ciut brak, ale akurat ogrodom jakoś chyba lepiej.
Zaświadczenie przyjęte ale zimno było, kichałam potem
IWK4
Iwonko, nie pamiętam czy Ty masz, nadrobić mus niewiedzę
JANA
są i to szczwane, z pomarańczowego przeszły na brunatny w pręgi wszędzie już sypię., bo w nocy one żrą, a ja śpię;

ZBYSIU
szkoda że lepszego miejsca im nie wybrałam, ale z drugiej strony, jakoś im tam dobrzedłużej kwitną.
było koszenie, to i ja wąsy w kantach usuwałam

i teraz do was po kolei
Miłkowo - sezon 2016-2022 16:47, 19 kwi 2016

Do góry
odpowiedzi na posty z 15 kwietnia
po 18
jakoś muszę na bieżąco być...

JAZZY
i co kupiłaś??? trudno je dostać teraz.
Mnie też żra tulipany i w ogóle w tym roku...niektóre dziwne, czasami same liście...trzeba będzie kopać w tym roku niestety...i suszyć i jesienią sadzić.
ALICJA169
byłam..i jestem pod ogromnym wrażeniem, piękne! teraz róże i powojniki
LUKI
Łukasz, 160 to spora, moja ma wiele paków i kwiatów, nadal nie dowieźli, zacznę się wkurzać, chciałam oko nacieszyć nią
KASIK
wciśniemy jej gwiaździstą, obie damy radę koło tarasu
Ale pięknie napisałaś o naszych spotkaniach już maj za pasem, czas leci jak szalony, tylko ciepła ciut brak, ale akurat ogrodom jakoś chyba lepiej.
Zaświadczenie przyjęte ale zimno było, kichałam potem
IWK4
Iwonko, nie pamiętam czy Ty masz, nadrobić mus niewiedzę
JANA
są i to szczwane, z pomarańczowego przeszły na brunatny w pręgi wszędzie już sypię., bo w nocy one żrą, a ja śpię;

ZBYSIU
szkoda że lepszego miejsca im nie wybrałam, ale z drugiej strony, jakoś im tam dobrzedłużej kwitną.
było koszenie, to i ja wąsy w kantach usuwałam

i teraz do was po kolei
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:15, 19 kwi 2016

Do góry
Byłem dzisiaj po tuje na żywopłot, jeszcze rano dzwoniłem czy na pewno mają tyle metrowych i zapewniali mnie, że mają mnóstwo. Na miejscu zastałem jakieś marne 10 drapaków, zdenerwowałem się i kupiłem najtańsze maluchy, bo już mam dość tego oszustwa na każdym kroku. Plus, że są doniczkowe to szybciej będą rosły niż kopane.
Będzie trzeba zapodać im solidne nawożenie
Ładne Hakone też przytargałem do podziału, ale po graby już mi się nie chce jechać.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:11, 19 kwi 2016

Do góry
Kamilo moja dolina ma spore rozmiary ale co tam.
Szafirki znów muszę przesadzić, ale jakoś to przeżyję, bo ładnie teraz wyglądają, a te doniczkowe dostaną znów akcje doładowującą

Edytko straty są i trudno, nawet tej kasy nie szkoda tylko pracy się dołożyło, a nie ma w co ręki włożyć.
Miłkowo - sezon 2016-2022 14:37, 19 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
...Ogrody to mają jednak nieskończoną pojemność
Zwłaszcza Irenki.

Kobieto ty jesteś wulkanem energii...
Ogródek Agam 09:32, 19 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Zdjęcia piękne i jeszcze jaki porządek Nie powiem troszkę mnie zmartwiły Twoje rozplenice bo u mnie jeszcze wszystko śpi, ale czekam cierpliwie.

Porządek, tam gdzie zdjęcia robione , ale fakt w tym roku jakoś bez pośpiechu, a ogarnięta większość, tzn. wertykulacja, nawóz, kanciki, plewienie. Czeka mnie jeszcze warzywniak i drobne przesadzania.
Rozplenice ruszają najpóźniej, nie wszystkie mają zielone kiełki. Chyba nie masz się o co martwić.

No właśnie ja szukam takich tulipanów na parę lat.....a nie na jedną wiosnę bo też mam prawie same liście

Ja jestem wkurzona na maksa, takie piękne liście ...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:29, 19 kwi 2016

Do góry
Marta Delta Dawn już dawno mi padło, odmiana niestety bardzo kiepska.

Moniko bardzo możliwe, że padły z powodu przesadzenia do donic w październiku, ale od razu je zadołowałem, była to odmiana Fastiagiata. Jak wyjąłem jednego z doniczki to zero oznak zdrowych korzeni, takie uschnięte wióry. Może to była susza fizjologiczna, ale ile było tych mrozów. Sam nie wiem, jeszcze czekam.
Ogródek Agam 08:25, 19 kwi 2016

Do góry
Zdjęcia piękne i jeszcze jaki porządek Nie powiem troszkę mnie zmartwiły Twoje rozplenice bo u mnie jeszcze wszystko śpi, ale czekam cierpliwie.
Ogród Sylwii od początku cz.II 08:19, 19 kwi 2016

Do góry
Dobrze Cię widzieć teraz możemy cierpliwe czekać.
Miłkowo - sezon 2016-2022 06:37, 19 kwi 2016

Do góry
Luki powojniki Ida w gore to mozna wiecej

Typografia ogrodu 22:18, 18 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Na prawdę podziwiam z jakim zapałem wszystko robicie.
No a krawężniki równiutko jak z bicza strzelił
bo od sznureczka a poziomowanie nie hylo latwe bo przez nierownosc tereny krawezniki stoja na betonowych bloczkach wiec poziomowanie bylo podwojne...
A od Ciebie to szczegolny komplement
Zapal chwilowo objawia sie strzykaniem w nadgarstkach i ramionach i krzyzu i...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:17, 18 kwi 2016

Do góry
Podziwiam wyroby betonowe Blat cienki na 2cm bez problemu można zrobić tak samo beżowy beton, potrzebny tylko dobry projekt mieszanki i dodatki uszlachetniające
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies