Ja też Beatko pod kocykiem. Po południu, rano w pracy byłam. Wczoraj, dziś, jutro też. Niektórzy mieli wolne
Pawełek dziś pobił rekord siedzenia przy komputerze... Zero obowiązków, no prawie ... był po zakupy, z pieskiem na spacerku, u babci załatwić sprawunki, synek przy komputerze, mamusia pod kocykiem
Zacznę skrzętnie zapisywać nazwy tulipanków powtarzających kwitnienie
A jakie masz u siebie?
Mi też te łososiowe się podobają
Oby warzywa się udały
Ewuniu, jeszcze troszeczkę z ogrodem.
Ale jak oglądałam dziś fotki z 2014 roku, jak trafiłam na O...jak się motałam ... sadziłam, przesadzałam, przekopywałam, bałam się, ze tego nie ogarnę ...
Teraz wiem, czego chcę, spokojnie planuję, no, chyba, że M namieszać pragnie, ale pokazuję rysunki, tłumaczę, ...
ogród się kurczy, jeszcze tyle chciejstw zostało, a wczoraj oświadczyłam, że koniec z zakupami, bo miejsca nie ma
No, trawki jeszcze wcisnę, i magnolię gwiaździstą ... ale wszystkiego tłumaczyć mu nie muszę
Zbyszek odetchnął, jak powiedziałam koniec
Ale fakt, ze w zeszłym roku sporo kupiliśmy, niektóre roślinki, drzewka mają u mnie pierwszą wiosnę, zachwycam się nimi, jak dziecko
Sporo pracy jeszcze, ale tej zaplanowanej i troszkę kosztownej, więc będzie małymi kroczkami do celu ... Gospodarczo blacha na dach , otynkowanie garażu, kostka n podjazd, krawężniki przy rabatach, podniesienie chodnika do domu, dosypanie ziemi na trawniku - trzeba złapać nowy poziom, dosiać trawę, ... na jednym kawałku namiętnie mi mniszek wyrasta ...
na to wszystko czasu potrzeba i kasy ... A i jeszcze płot drewniany wymienić ...Bo się sypie ... w tym roku nie ogarniemy wszystkiego ...
Iwonko jednak w kupie raźniej pieknie tte trzy Nigry wyglądają.O planach poczytalam fajnie bedzie znów śledzić twoje zmiany Jakiej wielkosci masz działkę ?wydaje mi się że spora
Witaj Marti
Zawsze możesz spróbować tak posadzić, jak planujesz. Jak ci nie będzie odpowiadać, przesadzisz. Ale chyba posadzisz tam ich więcej, plamę? Byłoby ładnie
Aaaa, byłam u ciebie zobaczyć, będzie pasować z przodu https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/108/1088214/original.JPG
Nie mam dużej działki. To wrażenie - to dlatego, że są to zakątki wkoło domu. Na około ... Można sobie pobiegać
860 m kwadratowych - minus dom - minus budynki gospodarcze ...
Minus podjazd planowany... Niewiele zostaje