Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 22:08, 19 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
a pryskalas czyms? Ja swoje polalam topsinem z konewki.moze to pomoglo.kapustki maja jeszcze male ale calkiem sporo.
Smardzy trz mam sporo ale jakoś jeść ich nie mam ochoty..

Też topsinem pryskałam, ale zrobię jeszcze powtórkę, bo po pryskaniu deszczowo było.

Tyle osób już napisało, że mają smardze, że stwierdzam, że to bardzo popularne grzyby
nawigatorka 22:09, 19 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

Też topsinem pryskałam, ale zrobię jeszcze powtórkę, bo po pryskaniu deszczowo było.

Tyle osób już napisało, że mają smardze, że stwierdzam, że to bardzo popularne grzyby
ja dzis smardze rzucilam pod noz kosiarki
lindsay80 22:11, 19 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
ja dzis smardze rzucilam pod noz kosiarki

no to już po smardzach, moje pewnie będą sobie rosły do czasu, aż je rozdeptam podczas jakichś prac na rabatach.
Luki 22:38, 19 kwi 2016

Ja w tym roku też dzielę sporo roślin, chociaż robiłem to do tej pory niechętnie, ale przecież w następnym roku będą już takie same, a dzięki temu można wprowadzić plan oszczędnościowy
Agania 22:42, 19 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

no to już po smardzach, moje pewnie będą sobie rosły do czasu, aż je rozdeptam podczas jakichś prac na rabatach.

Pamiętam jak moje smardze chciałam pokazać gościom grzybiarzom, niestety ślimaki przez noc się nimi najadły....ślimakom smakują bardzo

Śliczna zieleń już na rabatach, jeszcze nie mam Marikena, dawno nie byłam na zakupach, to moje postanowienie noworoczne, że koniec kupowania, zaczynam wycinać jałowce i po co, żeby zrobić miejsce na coś nowego
Marta 23:36, 19 kwi 2016

Śliczne fotki nam zapodałaś Szałwię dziel bez skrupułów, szybko rośnie. U mnie miskanty jeszcze śpią, Red Baron dopiero budzi się, u Ciebie jest dużo większy.
Moje najmłodsze dziecię już miało kleszcza, a był poubierany, bo było wtedy jeszcze zimno na dworze, więc okrycie ciała nic nie pomogło. Jak kleszcz będzie chciał wejść to i tak wejdzie tam gdzie chce.
Marta 23:54, 19 kwi 2016

Luki napisał(a)
Ja w tym roku też dzielę sporo roślin, chociaż robiłem to do tej pory niechętnie, ale przecież w następnym roku będą już takie same, a dzięki temu można wprowadzić plan oszczędnościowy

Już pod koniec lata powinny być takie same Poza tym jak już kwitną to rozchodzą się trochę na boki przez co wyglądają na jeszcze większe
nawigatorka 07:16, 20 kwi 2016

Agania napisał(a)

ślimaki przez noc się nimi najadły....ślimakom smakują bardzo

To niefobrze bo u mnie najwiecej smardzy przy jezowkach
wodzyn 09:16, 20 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

Marta jeszcze ich nie przekreślaj, fakt blisko mieszkamy, ale tu nawet wystawa ma znaczenie.

Przerazilaś mnie tą wizytówką, zobaczymy ile się uda zrobić do końca sezonu, może wtedy pomyślę

Nikogo przerazić nie miałam zamiaru
anbu 11:06, 20 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
Rabata przy wykuszu - tu jeszcze mam sporo pracy, wiąz zostanie zastapiony trzmielinami na pniu, do wykopania stipy, które nie przeżyły, do podziału szałwie i w końcu do rozsypania kamień. Teraz pierwsze skrzypce będą tu grały czosnki.

Jak te czosnki rozkwitną to będzie się dopiero działo
Ślicznie