siedzę i się gapię na te lilie. Dokładnie kolor, czas kwitnienia i chyba wysokość jak potrzebuję. Cudne!!! Pamiętasz może odmianę?
A przechowalnik u ciebie jak pełnoprawna rabata
Oj Kasia ma rację. Ja również dziękuję za cudowny dzień, fotek będzie mało, bo byłam zbyt zajęta wachlowaniem się sukienką Ale Kasia nacykała za nas obie
Wpadniemy jak będzie jesień, bo astry uwielbiam..
Ogród macie cudownie niesamowity, te lilie
I jesteście mistrzami upychania to pewne
Masz piękne lilie wodne Jeżówki u Ciebie nie rosną? Nie może być...mus to naprawić
Cynie zawsze niezawodne, ale jednak myślę pomału nad tym, aby rabatę, na której je sadzę, zagospodarować na stałe...żeby nie dosadzać ciągle wiosną.
Ja też za zimą nie przepadam...tylko ogień w kominku mi tę porę roku osładza
Lato...tak ostatnio na ogród patrzałam...już się kończy Łukasz...bo na co jeszcze czekamy w ogrodzie...hortki bieleją, lilie przekwitają...teraz tylko na marcinki czekamy, róże i kwitnienie traw...kończy się powoli
Jeszcze masz dwa tygodnie czasu, możesz sobie do Konina polecieć, zdążysz
Pomarańczową już przesadziłam na salonową, kwiat ma podobny bardzo do Supreme Cantaloupe, ładna jest
Bardzo, bardzo podoba mi się twój ogród,
Niby schematyczny a pełen bylin, pełen kolorów i roślin , które i ja bardzo lubię
Masz przepiękne i dużo liliowców.Ja też je uwielbiam i mam sporo
Lilie, jeżówki, floksy, i widzę ostróżki wielkie ..pięknie to wszystko się u ciebie prezetuje.
Zamawiałam lilie w czwartek, albo w piątek. Następnego dnia już nie było promocji. Masz może też ciekawe źródło zakupu jeżówek? Ja sobie trochę wysiałam , mam małe sadzonki, ale przydałyby mi się w kolorze żółtym i pomarańczowym. Będę też polować na tulipany w Biedronce, tylko czy uda mi się upilnować dostawy. Ze względu na chorobę rzadko gdzieś się wybieram, a mieszkam na wsi, więc jak by ktoś czytający dał znać byłoby miło. Za miłe słowa dziękuję.
Bardzo dziękuję
Dzisiaj kilka roślin w tym roku sadzonych dostało jeszcze gnojóweczkę i jeszcze troszkę zostało, do połowy sierpnia zdążę resztę rozlać pod inne.