O zero śniegu to pewnie i u mnie klapnie.Szkoda.Dziś widziałam przez okno w pracy jak dzieciaki lepią bałwana.Sama radość zimowa.
Nowe hostowisko powstanie i w nowym ogrodzie
Już we wrześniu posadziłam tutaj ze 20. Kilka nowych, takich co nie mam na działce
Reszta w maju pójdzie do przesadzenia
To jeszcze wspominkowe z działki
Ta największa to Sieboldiana Elegans.. została przesadzona na inne miejsce, bo zaczęła mi zasłaniać inne
Tutaj widać , jak rosną pod domkiem
W nowym ogrodzie będzie juz inaczej
Myślałam,że zima dotarła w całej Polsce.A tu jednak nie. Trochę topnieje śnieg, szkoda.
Ale jeszcze go pełno.Rano ciężko było iść do pracy, popołudniu już chodniki byly całkiem dobre do chodzenia
Witaj Reniu!1
U mnie popołudniu też odwilż , śnieg potnieje,,szkoda
Frie and ice mam to piękna średnia hosta. Idealnado niej trochę wyższa może być Halyon - cudnie niebieska a obok Brim Cup
albo Love Pat( miałam, ale gdzieś mi przepadła) lub Blue Havanii.I Blue Cadet- to raczej zielonawo- niebieska.
pomysłowy stolik i lampa ....a deseczki są wysuszone? ...bo jak się rozeschną to będzie naturalistyczny ......choć taka sękatą i rozeschnięta podłogę ostatnio widziałam (tylko ok 500zł/m2)...ale była cudna
Widze podsumowania ludziska robia...
Cos kapnę u mnie - podsumowania spotkań z ludźmi poznanymi na planecie OGRODOWISKO
Maj Spotkanie u mnie
Czerwiec u Katki
Sierpień - z wizytą u Małej Mi
I wypad do Bolestraszyc
Z chwilami pełnymi smiechu
Dziewczyny potrzebuję porady chcę dosadzić różę za tą okrywową pomiędzy bukszpanem
i zastanawiam się czy powtórzyć kolor (taki mocno malinowy) czy dołożyć jakąś białą różę
chodzi o to miejsce obok phantoma a na dole rośnie okrywowa Gärtnerfreude
najlepiej jakaś kwitnąca długo
Znalazłam fotke z połowa tarasu - on ma 50 m2 i jest cały taki po łuku jak fragment tutaj pokazany. Taras jest w lesie bo moja działka jest na skaraju lasu i mam ok. 20 sosen u siebie takich 15-20m. Wiec chciałabym zrobic te donice a w lecie skończyć taras. Bardzo podoba mi sie taras z deski ale obawiam sie ze w warunkach leśnych to sie nie sprawdzi, bo mi igły spadaja na taras, deska pewnie zzielenieje i usuwac te igły ze szczelin tez trudno. Co Pani o tym sądzi ?