Witamy serdecznie Bobiku. Jak miło, że zostawiłaś u mnie swój pierwszy post. Za komplementy dziękuję. Załóż może własny wątek, wtedy i my będziemy mogli podziwiać Twoją pracę
Danusiu, czy w ten weekend można już ciąć Hakuro, trawy, hortensje? Czy jeszcze za wcześnie?
Zapowiadają po 12 C na najbliższe dni, więc chyba już będzie wiosna.
Tnij jak się cieplej zrobi - ja jeszcze będę czekał
ummmm zapachniało prawie wiosną . ja też się chyba wybiorę na targ staroci do Krakowa na Kazimierz , tam ci tego dostatek .mam chrapkę na jakiś malutki stoliczek do ławeczki przy kaskadzie
A kiedy jest - tylko w weekendy - bo może razem byśmy jechali?
Sebek w weekendy tylko, ale wpadnij a potem będzie kolejno do nas na kawkę jechał
A może buk purple fountain - on jest wąziutki i ma ładny kształt?
ładny, miałam go w planach z drugiej strony domu tam gdzie ma być huśtawka i piaskownica wydaje mi się, że tu będzie za wysoki masz jeszcze jakiś pomysł Seba?
A tak na marginesie to takie 'przegrzewanie' podłogi jest spotykane gdy nie ma odpowiedniego sterowania i w domu jest piec który zaopatruje w ciepło kaloryfery wysokotemperaturowe i w części jest podłogówka i ta sama temp wody jest dawana na kaloryfery i na podłogę...
I chyba właśnie tak mają zrobione Dzięki za olśnienie
Tak się bardzo często dzieje jak instalacje robią hydraulicy bez 'pojęcia' elektronicznego, a później idzie fama że przez ogrzewanie podłogowe puchną nogi... Jutro przyniose pirometr z pracy to sprawdzę jaka jest temp. podłogi i gwarantuje że będziecie zdziwieni że niska bo coś około 25st
Ania masz rację, właśnie u mnie tak patałachy zrobili i teraz mam ukrop w łazience. Czeka mnie wydatek na jakies tam zawory i cos tam, ( to już działka M.) i wszystko wróci do normy. Za to cała reszta podłogówki jest ok, całe szczęście.