Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 08:43, 09 mar 2016

Do góry
Jestem...wróciłam już z wojaży na białym...ale było śniegu i zabawa w Dolomitach...ach
Ogrodowe komplety mebli 08:42, 09 mar 2016

Do góry
A tutaj na dodatkowym tarasie zgrupowane wszystko, te zielone są dla brygady budowlanej, nie stoją w ogrodzie na stałe.

Droga do spełnienia 08:39, 09 mar 2016

Do góry
wczoraj nic nie zrobiłam w ogrodzie jak przyjechałam po pracy zaczęło padać i lało całą noc
do końca tygodnia ma być nieciekawie z pogodą ciekawe czy uda mi się tą rabatę wykończyć tak jak trzeba

czy wasza ice dance też tak wyglada? bo mnie martwi

a tu jeszcze baziowa klimanrock

Ogrodowe komplety mebli 08:37, 09 mar 2016

Do góry
evik0 napisał(a)
Czy chowacie na zimę swoje kanapy z technorattanu? Piękne są i na pewno wygodne ale gdzie to trzymać?

To nie są wieczne meble jak teak czy inne drewno egzotyczne. Ich jakość i materiał jeśli jest wysoki, to przetrwają dłużej., Taniocha wystarczy na kilka lat, bo spłowieje i pokruszy się. Ekskluzywne zaś są drogie, więc trzeba je szanować i pielęgnować zgodnie z zaleceniami producenta.

Dlatego odpowiedź brzmi - tak trzeba je chować na zimę.

Gdzie?

- w domku ogrodnika
- w garażu
- w wiacie samochodowej
- chowasz do ogrodowego kąta za drzewami, wtedy trzeba uszyć specjalną plandekę (zamawia się) i nakłada na taki komplet
- do domu
- na tarasie

Jeśli pytasz, gdzie to trzymać, a nie masz gdzie - nie kupuj mebli z technorattanu a zainwestuj w meble tekowe, jak ja. Stoją niezmiennie już 20 lat (leżaki) a ławki koło 15 bez olejowania, jedynie myte myjką ciśnieniową.

Poniżej ekskluzywny komplet z poduchami do siedzenia i obrotowym stołem

Przykrywanie na zimę.

Co z tym ogródeczkiem począć 08:32, 09 mar 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
Dziewczynki moje kofffannaaaee
Z wyrazami miłości

Hahaha

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:11, 09 mar 2016

Do góry
obiecałam fotki Ice dance

na pierwszych dwóch zdjęciach widać dość mocno przycięte końcówki w ice dance w marcu ubiegłego roku (sadzona rok wcześniej)

tutaj jest zdjęcie z września

a tutaj z marca tego roku

Moje małe królestwo 07:47, 09 mar 2016

Do góry
taka sytuacja 0 poranku

i ciągle pada.
Malutki pod lasem 07:46, 09 mar 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Posiałam dziś rządek sałaty i kalarepy, wsadziłam też trochę dymki i odkryłam, że zostawiona na zimę brukselka ma małe kapustki

A takiego dostałam od tatusia

Już działasz w warzywniku muszę iść w twoje ślady kuszą mnie także ziemniaki są podobno bardzo wczesne odmiany które można zastosować jako przedplon
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 07:36, 09 mar 2016

Do góry
hanka_andrus napisał(a)

I to by było na tyle!

Tego mi trzeba
U nas nie ma słońca wcale
Gratuluję 1000 jak zwykle miło mi było czytać Waszą poezję
Typografia ogrodu 07:30, 09 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Swietujecie? U mnie dzis calkiem przyjemna pogoda.kurier sie dziwi,ze zamiast swietowac to siedze w ogrodzie...a to jedno z najmilszycz metod na swietowanie.w dodatku calkiem fajnie kladlo mi sie dzis te krawezniki.to jedno z niewielu dosc plaskich miejsc u nas. Wczorajszy zakup polozony.
M wyjazdowy ale tak na zdjeciach Mu sie podoba ze namawia bym pojechala sobie dokupic a i pergole tez mam juz ja podobno a nie firma brukarska obrzezac...

Front robot wyglada tak.dodam ze piec lat temu byl tu jeszcze staw...

W dzień kobiet podarowałaś sobie dwie rabaty czad
Bardzo przyjemnie czytać o tym jaką jesteście zgodną parą, wspierającą się na wzajem
Hirutkowy raj:)) 07:16, 09 mar 2016

Do góry
Krysiu, to ja też się dołączam do życzeń...i wiosennego kwiatucha zostawiam

Szampana razem z Bogdzią wypijemy innym razem...już my sobie jakąś okazję wynajdziemy....
Życie w wiejskim ogrodzie 06:44, 09 mar 2016

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Też bym tak chciała, ale nie mam gdzie przechować tylu donic

A nasionka mam od Ciebie (dziwnie to brzmi) , przesłałeś Mirce, a ona się ze mną podzieliła
Już siałeś rozplenicę?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies