Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Kuba 17:07, 08 mar 2016

Mi red barona i hacone mąż ściął i już się szykowałam żeby mu głowę za to urwać a tu czytam że dobrze zrobił
frezja 18:34, 08 mar 2016

Kuba napisał(a)
Mi red barona i hacone mąż ściął i już się szykowałam żeby mu głowę za to urwać a tu czytam że dobrze zrobił

Oni zwykle dobrze robią i radzą
Madzenka 19:15, 08 mar 2016

Również z powodu aury jakaś opóźniona w tym roku jestem...
ana_art 19:16, 08 mar 2016

ja wycięłam duże trawy bo jutro mam wywóz śmieci
marzena_p 21:21, 08 mar 2016

W takiej święto pracowałeś.
ana_art 08:11, 09 mar 2016

obiecałam fotki Ice dance

na pierwszych dwóch zdjęciach widać dość mocno przycięte końcówki w ice dance w marcu ubiegłego roku (sadzona rok wcześniej)

tutaj jest zdjęcie z września

a tutaj z marca tego roku

Toszka 09:35, 09 mar 2016

Ponieważ zaparłam się i świadomie trzeci rok obserwuję carexy powiem tylko jedno - czym więcej słońca zimą tym carexy gorzej wyglądają. Na stanowisku cienistym, osłoniętym od wiatru zimową porą moje ID, Silver Sceptre i Everillo wyglądają jak nowe. Tam gdzie operowało słońce i powiewało są przysuszone końcówki. Powiem więcej - Everillo w drewnianej, nieocieplanej donicy ale za to ustawionej w cieniu i bezwietrznym zakątku wygląda rewelacyjnie. Silver Sceptre wciśnięte pod żywopłot od północnej strony wygląda równie dobrze - zero suchego.
Tesska 11:48, 09 mar 2016

Ano trafiłam dzisiaj do Twego ogrodka za tematem ID musze go od poczatku zwiedzić ale chciałam sie zapytac co zrobisz z Id teraz w tym roku ? zetniesz tylko końcowki ?
MirellaB 14:38, 09 mar 2016

Moje ID obcięłam wczoraj, liczę, że w tym roku urosną potwory

UlaB 17:48, 09 mar 2016

Toszka napisał(a)
Ponieważ zaparłam się i świadomie trzeci rok obserwuję carexy powiem tylko jedno - czym więcej słońca zimą tym carexy gorzej wyglądają. Na stanowisku cienistym, osłoniętym od wiatru zimową porą moje ID, Silver Sceptre i Everillo wyglądają jak nowe. Tam gdzie operowało słońce i powiewało są przysuszone końcówki. Powiem więcej - Everillo w drewnianej, nieocieplanej donicy ale za to ustawionej w cieniu i bezwietrznym zakątku wygląda rewelacyjnie. Silver Sceptre wciśnięte pod żywopłot od północnej strony wygląda równie dobrze - zero suchego.

Mam takie same obserwacje odnosnie ID i SS. Everillo nie mam, ale z kolei ptasie łapki i evergold zachowują sie u mnie tak samo.