Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:53, 30 cze 2012

Do góry
seliza napisał(a)

Seliza taki duży kupiłam. Warto pobuszować jesienią po centrach ogrodniczych bo wtedy ceny spadają o 50%
Takii okaz za za 230 zł kupiłam, niby nie malo ale wyczytałam w internecie, ze osiągnął juz prawie swoje max rozmiary a to oznacza że ma miedzy 7-10 lat.... Więc chyba warto ???

No niemało, ale WARTO! U mnie w ogrodniczym widziałam podobny okaz za 680 zł, więc róznica kolosalna. Jedyny problem jakby się nie przyjął - przykro by było

Ni to nie, u nas można od 200-300 zł duże kupić jesienią u Kulasa. Tylko cunninhams'y są drogie.
A ja uważam , że jak sie takie duże hodowane w donicy kupi to trudniej jes stracić niź małego, bo zahartowany w boju
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:51, 30 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Jestem na bieżąco
miłego weekendu, ale ciepło

Irenko i Madziu witam
Dogorywam w ogrodzie nic mi się nie chce robić, nawet z domu wyjechać....
Dobrze że u nas pochmurno....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:11, 30 cze 2012

Do góry
anipla napisał(a)
Wpadłam się przywitać- Witaj Marzenko Od roku podczytuje kilka wątków (Twój śledzę od początku Masz piękny dom i piękny ogród- oby tak dalej.Pozdrawiam Anita

Dziękuję za pochwaly. A kiedy swój wątek założysz?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:10, 30 cze 2012

Do góry
Seliza taki duży kupiłam. Warto pobuszować jesienią po centrach ogrodniczych bo wtedy ceny spadają o 50%
Takii okaz za za 230 zł kupiłam, niby nie malo ale wyczytałam w internecie, ze osiągnął juz prawie swoje max rozmiary a to oznacza że ma miedzy 7-10 lat.... Więc chyba warto ???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:08, 30 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Graby na pniu to będzie super widok - koniecznie wstaw zdjęcia przed cieciem i po

Lenko jak dam radę to dzisiaj je ciachnę, ale na razie to będą mini stożki, coś mi te graby słabo rosną, nie dotyczy to żywopłotu , który rośnie jak szalony
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 08:29, 30 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Irenko "Pod słońcem Toskanii" jak będziesz miała okazje, koniecznie obejrzyj ... ja go oglądałam mnóstwo razy ...

pozdrawiam i dziękuje za kwiatka

Ja też polecam, obejrzyj lub przeczytaj, aż chyb sobie jeszcze raz obejrzę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:03, 30 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

I mój ulubiony RH który sam się kulkuje

śliczny, piękna kulka.Wierzyć się nie chce że sam sie tak formuje

Nie potrafię oddać zdjęciami jego urody. Uwielbiam się na tę wielką półkulę patrzeć kwitł na bladoróżowy a nawet biało-różowy kolor niestety w tym roku górne pąki wymarzły i kwitł tylko po bokach. Ale tej zimy gabiony będą go chronić przed mroźnymi wiatrami i licze na szaleństwo kwitnienia
Ogród Leny. 07:49, 30 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Witajcie

Świetne buźki!!! A róża zachwyca i na dodatek fajny uklad zdjęć!

Czy te buzźki to gotowce, czy sama wykonujesz?
Ogród Leny. 07:43, 30 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Martek bardzo dziękuję
Kulki,"stożki" wymagają korekty

A tego miejsc alenko to jakoś uaciebie nie odnotowałam!!! Ale super pomysł na różnicę poziomów i jakie piekne topiary.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:39, 30 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Pozdrowienia dla KOIID!!! ucałowania i gratulacje dla córci !!!

A dziękuję
KOIID wczoraj spokojnie posiedział i pogadał i zakazałyśmy mojemy M robić zdjęcia
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:37, 30 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Gratulacje!!! Teraz możecie już z Sylą odetchnąć w pełni

Aniu odetchne po 10 lipca wówczas okaże się czy się dostala na wybrany kierunek
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:36, 30 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)

Nie wiem, czy widziałaś Marzenko, bo już prawie wszystko przycięłaś, ale Danusia odtrąbiła czas na cięcie topiarów
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1154-kalendarz-ogrodnika-co-robimy-teraz-w-ogrodzie?page=6#post_0
Zwróć uwagę na zdjęciu, na którym Witek tnie kulkę - za nim stoją w donicach cisy. Ale jakie cisy!!! Giganty jakieś!!!

A wiesz co mi utkwiło??? Stoźek z graba.... Jak moje graby tak wystożkować ????

Marzenko nieśmiało napiszę że sama też formuję stożka z graba i wygląda super-aczkolwiek mój musi jeszcze dołem się uformować

Lena jestem przed strzyżeniem moich, ale u mnie będą na wysokiej nóżce
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:33, 30 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

Marzenko śliczna ta różyczka

Diana muszę przyznać, że się w nich zakochałam zawsze kochalam róże ale wielkokwiatowe mnie denerowały, że takie nieregularne ..... Potem odkryłam tarasowe - czyli te niskie źólte, ktore wcześniej pokazałam.
A okrywowe kwitną jak szalone i jeszcze tak ładnie zarastają powierzchnię. Sama jestem ciekawa jak te biale będą się rozrastać ???

też jestem ciekawa bo mam u siebie the fairy okrywową pierwszy rok i oczywiście czytałam że pędy mają do 60 cm............ale byłam pewna że okrywowa to będzie leżeć..........a teraz stoja takie długie kikuty fakt piękny kolorek-dopiero otwierają się, no ale stoja a nie leżą mam nadzieje że pod ciężarem kwiatów położą się: troszkę Zasłaniają inne rośliny !
Zobacze po sezonie jak te moje będą się zachowywały...jak coś to wymienię je na jakieś niższe.Może faktycznie te tarasowe-lub te bialutkie
Ale sie rozpisałam.......

Diana z czasem bedzie bardziej płożąca, moja dopiero w tym roku bardziej zadarnia niż stoi. Ale podobno okrywowe wcale nie oznacza płożące....
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 07:29, 30 cze 2012

Do góry
Diana Twój ogród to perełka!!! Piekne nowe rabaty.
Ogrodnik mimo woli 01:26, 30 cze 2012

Do góry
Anabelka jak z katalogu reklamującego szkółkę!!! Możesz kochana rozpocząć sprzedaż wysyłkową Lilie boskie i koło na basen bardzo mi się podoba )
A nie możesz tego basenu wkopać w ziemię? Czy tak nie można/ nie naleźy?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 01:16, 30 cze 2012

Do góry
Och joooooo pięknie jest u Ciebie!!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:36, 29 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Iza...dla mnie możesz i ogrodu nie mieć...ważne byś miała klawaturę i dostęp do netu...i te swoje dylematy w stylu "jak żyć "

Trzeba Izę w bezprzewodową wyposażyć i wi-fi
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:34, 29 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
jestem skłonna wyjść z siebie aby nadążyć ... dawaj fotki nawet tych samych miejsc ... szersze kadry ... byle dużo ...

Iza niech coś urośnie o nudne te fotki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:34, 29 cze 2012

Do góry
Jeśli zaraz zniknę tzn,że część KOIID dojechała: Wieloszka i Noemi
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:33, 29 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
no to fajnie CI z tym nawadnianiem, ja mam nadzieję, że mój M się wyrobi do naszego urlopu czyli przełom sierpnia i września bo inaczej marnie widzę 2 tygodnie bez wody...

Włąśnie tak pędzę, bo sie boję że mi wszystko uschnie w czasie urlopu na tej mojej naslonecznionej patelni....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies