Marzenko, u nas niby chmury, ale slonko i tak daje czadu, po 2 h na ogrodzie ramiona spekłam Żar się leje, a robić trzeba, bo po tygodniu choroby wszystko woła o mnie
Miłego weekendu!!!!!
Irenko i Madziu witam
Dogorywam w ogrodzie nic mi się nie chce robić, nawet z domu wyjechać....
Dobrze że u nas pochmurno....
to i dobrze, że nic się nie chce robić, po prostu leż, podziwiaj ogród, wąchaj kwiaty, smakołyki Adam poda, drink orzeźwiający w ręku i...oto właśnie chodzi
Seliza taki duży kupiłam. Warto pobuszować jesienią po centrach ogrodniczych bo wtedy ceny spadają o 50%
Takii okaz za za 230 zł kupiłam, niby nie malo ale wyczytałam w internecie, ze osiągnął juz prawie swoje max rozmiary a to oznacza że ma miedzy 7-10 lat.... Więc chyba warto ???
Marzenko czy warto???? Jasne ! takie cudeńko miałaś szczęście taki okaz upolować
Podzukaj u siebie, też na pewno znajdziesz mam trzy takie okazy drugi przy kuchni a trzeci z tyłu domu
Marzenko, u nas niby chmury, ale slonko i tak daje czadu, po 2 h na ogrodzie ramiona spekłam Żar się leje, a robić trzeba, bo po tygodniu choroby wszystko woła o mnie
Irenko i Madziu witam
Dogorywam w ogrodzie nic mi się nie chce robić, nawet z domu wyjechać....
Dobrze że u nas pochmurno....
to i dobrze, że nic się nie chce robić, po prostu leż, podziwiaj ogród, wąchaj kwiaty, smakołyki Adam poda, drink orzeźwiający w ręku i...oto właśnie chodzi
Miłej niedzieli Czekam na stożki z grabów.. Ja przymierzam się do tych moich cisów, ale żar leje się z nieba. A jak wypiję piwo, żeby ugasić pragnienie, to z cięcia nici, bo by mi mogły cisy-wałeczki wyjść