Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Małej Mi - sezon 2015 11:58, 29 lis 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Dziękuje, pięknie to u Ciebie a u mnie po mojemu Czyli pięknie na mój sposób.

Było i się skończyło...

Jest nadal pięknie tylko jesiennie
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:53, 29 lis 2015

Do góry
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:51, 29 lis 2015

Do góry
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:49, 29 lis 2015

Do góry
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:46, 29 lis 2015

Do góry
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:44, 29 lis 2015

Do góry
Wspomnienia z lata

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:37, 29 lis 2015

Do góry
jankosia napisał(a)
Tak Cię biedną męczy to choróbsko tak długo Przykro mi bardzo. Sama chorowałam ostatnio miesiąc, bo na antybiotyku zachciało mi się pracować. Tylko, że u mnie to lekkomyślność, a ty musisz iść do pracy- tym bardziej przykro, bo bez porządnego odpoczynku to ciężko organizm przekonać. Dobrze, że Ci tu chociaż Bogdzia zdjęcia ku pokrzepieniu serducha wrzuca Ja szukałam przed chwilą z naszej wycieczki do Warszawy i nic Tylko Krysia gdzieś nie gdzieś bo się sama przed obiektyw pakowała ;P A ty tylko taka malutka daleko daleko na horyzoncie. I nie mam co wrzucić
No dobra, coś z rododendronowego znalazłam. Normalnie bym nie umieściła, bo ostrość poszła nie tam gdzie trzeba, ale że sytuacja nadzwyczajna to pozwolę sobie umieścić

Monika jakie to fajne uczucie że tak wielu osobom nie jest obojętne moje samopoczucie
Dziękuję ci za wpis i fotkę wygrzebaną specjalnie dla mnie

Kończę drugi antybiotyk i trochę mi lepiej. Nic nie robię w ogrodzie, trudno w tym roku nie uporządkuję ogrodu przed zimą ale staram się nie tworzyć kolejnych potencjalnych sytuacji żeby się przeziębić znowu
Buziaki dla ciebie i do rychłego spotkania
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:29, 29 lis 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Mam nadzieje ze energetyczne kolory i uśmiechnięte buzie szybko postawią Cię na nogi, jak widzisz staram sie jak mogę zebys na sobotę była zdrowa.

Bożenko i teraz już mi się buzia uśmiecha jak patrzę na te fotki... bo tam i wiosna, i cudny twój ogród w tle, i świetne dziewczyny obok...
Dzięki Bożenko, doceniam starania
Ogród Małej Mi - sezon 2015 11:07, 29 lis 2015

Do góry
Macham zaglądającym.. melduję, że żyję. Pogoda się poprawia, śnieg się topi..

I dzisiejsze szybkie focie .. róże nie nadają się do kopczykowania i dobrze.. bo i tak nie mam kiedy.. Może pompa od ciurkadełka odmarznie i da się ja wyciągnąć.. Lotosy też do wyjęcia z wody... trawy do związania.. oj.. dużo tego jeszcze

Ranczo Szmaragdowa Dolina 11:05, 29 lis 2015

Do góry
Sylwia, wysyłam ciepłe myśli i uśmiechy na pocieszenie i wzmocnienie sił . Kasia mądrze napisała. Niektóre rzeczy nie wydają się takie straszne jak się zmieni perspektywę, a nawet te najstraszniejsze musimy przyjąć, bo nic innego nie da się zrobić. W pierwszym odruchu człowiek się buntuje i złości. I pewnie musi przejść ten etap, żeby ruszyć dalej

Żaba też się do Ciebie uśmiecha
Ogród MUZY 10:56, 29 lis 2015

Do góry
eugenia_stefanska napisał(a)
Agniezko pierwszy irysek niczego sobie .

Mam kilka irysków ale to raczej same stare odmiany, kiedys zamówiłam sporo w internecie na zdjęciach były piekne kolorowe a jakie było moje zdziwienie gdy na wiosne wszystkie zakwitły na granatowo;-(
Przyjazny ogród 10:51, 29 lis 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)
Przepiękne zdjecia

Dzięki Karol . Tobie zostawiam jesień z Arboretum.

Szałwie czy lawendy? 10:45, 29 lis 2015

Do góry
Hej. W tym roku andrzejki u mnie. Dwa dni sprzatania za mna. Juz spieszę pokazywać co zdobylam.
Ozdoby na ten rok kupowalam we wrzesniu, na likwidacji sklepu. Dzieki temu wyszlo po ok 2 zl za sztukę. Te skandik z masy papierowej lakierowane. Mam 6 szt. Te burgundowe to ciezki gips szkliwione.

Wianek od kilku lat robie taki sam.
W oflisowym ogrodzie 10:38, 29 lis 2015

Do góry
Fotki dla Kasi
Świerki Uszkodzone przez szkodnika

Ten wygląda lepiej bo miał więcej przyrostów pod nim leżą wszystkie stare igły

moje są małe ale sąsiadka miała to na 3 metrowym świerku

Ogród Małej Mi - sezon 2015 10:24, 29 lis 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Hakonki jesienią dają czadu A krogulcowa znów dziś była.

Klon już ozdobiony karmnikami... fajne drzewo bo ptaki się maja gdzie schować.. a ja mam widok z biura na ptaszki

wczoraj byl u mnie pierwszy raz w tym sezonie bazant...a potem polecial do sasiada na drzewo, mniej wiecej tej wielkosci co ten klon i siedzial tak blizej czubka i sie darł....smiesznie to wyglądało
Co się stało kwiatom ... 10:23, 29 lis 2015

Do góry
Ewcia, Tygrysek nie ma podszerstka czyli takiej mięciutkiej gęstej warstwy futra więc marznie ,
już jest podrapany
Zbyszek,tak to stare wojsko ma już 12 lat i wszystkie chwyty dozwolone.
Ewa, mówisz i masz, na tych fotkach to jest jej pierwsze kwitnienie.

Ewa, wczoraj odwiedziłam góry zima tam jest cudna, w Krakowie pięknie świeci słońce.

taki gość przyleciał do schroniska , przysiadł na rynnie i obserwował.

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 10:19, 29 lis 2015

Do góry
kasiek napisał(a)

Wczoraj nie miałam netu, wiec nawet nie byłam u Ciebie i nie wiedziałam co się stało...
Strasznie mi przykro i doskonale wiem co czujesz, ja sama się przekonałam, że zawsze kiedy myślę że złapałam Pana Boga za nogi i lepiej już nie może byc - dostaje takiego strzała od życia że na moment tracę oddech....
Pamiętam jak nie mogłam doczekać się 30-stki - jako nareszcie najpiękniejszego okresu w moim życiu - ustabilizowanym zarówno finansowo jak i rodzinnie... I wtedy na 4 miesiące przed jej ukończeniem dowiedziałam się że moge jej już nie dożyć.... To zdarzenie tak bardzo odcisnęło na mnie piętno, że dziś wiem że w życie nas testuje, rzucając kłody pod nogi - i chocby nie wiem co - musimy te przeszkody zwyciężyć z podniesionym czołem!
A teraz ogrodowo - zobacz - to foty z lipca 2014r. - ogród w pełni zrobiony, dojrzały, wieloletni... Kręgosłup zepsuty, ramiona bolące ale najważniejsze były efekty i świadomość tego że się skończyło....
I wtedy przyszła powódz - nagle, nieoczekiwanie, wystrzeliły studzienki i zalały tylko 2 domy - mój i sąsiada - tylko 2 i to akurat w tym nasz.. Nie chciej wiedzieć co się dzieje z człowiekiem kiedy widzi to...

Małżonek ratował co się dało, bo wszystko zalewane było wodą

Cud że z oczka ryby nie wypłynęły...

Ryczałam patrząc jak mój wysiłek tonie pod wodą, małe tego że ogród, woda zalewała i podmywała naszo świeżo położoną kostkę - która tyle nas kosztowała i ...samochody - w tym jeden niemal całkowicie nowiutenki.... a Ty nie możesz wyjść bo pioruny trzaskają dookoła - ta fotka eMa z kosiarka jest po burzy dopiero! To śą chwile gdzie człowiek czuje jaki jest malutki.
I jak bardzo musi być silny i pełen wiary ze pokona to wszystko bo nie po to się orało by teraz stracić!

Kasia współczuję i tym bardziej podziwiam za wsio, ta woda w twoim ogrodzie uświadamia mi , że może być gorzej bo gdyby mi znowu rów wylał to cały dół dużego ogrodu i przydomowy , aż do warsztatu mam w rzece, która wszystko zabiera, a żywiołu nie zatrzymam, z zającami mogę próbować walczyćDzięki za sprowadzenie na ziemię......muszę walczyćI staram się
Przyjazny ogród 10:19, 29 lis 2015

Do góry

Przyjazny ogród 10:19, 29 lis 2015

Do góry
Na koniec relacji trawy i astry.

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 10:15, 29 lis 2015

Do góry
Wianek wczorajszego wieczoru

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies