Te róże są posadzone bardzo gęsto nawet co pól metra. Radzę poczytać jaką siłę wzrostu ma dana odmiana i trzymać sie tego Ten ogród będzie w Magnolii i jest jeszcze niedokończony, ale realizację zamieszczę na stronie Gardenarium.pl.
Ostrzymy pilnikiem i marmurkiem tylko i wyłącznie część ze ścięciem, a nóż przeciwległy jest tylko wygładzany. (dotyczy sekatorów i nożyc do trawnika).
Bentleya nie ostrzymy, on się podobno sam ostrzy jak tnie. Nie musi być jak nóż.
Ale nie załamuj się, najpierw idź do gminy i dowiedz się, bo może to wcale prawnie nie obowiązuje, tylko chodzi o stosunki międzyludzkie czy jak to się nazywa
Ja bym była mocno cięta na takie nakazywanie, zakazywanie itd i bym wsadziła ten żywopłot jednak. I to jedna tuja przy drugiej na ścisk I to od razu dwumetrowe jak nic.
Poliwęglan jest przezroczysty. Nie można mówić że jest drogi, jest jedynym lekkim materiałem na takie przeznaczenie i dziękować że coś takiego jest i nie zleci nam na głowę
To dla mnie ogromne wyróżnienie, bo skład Rady Programowej to wybitni fachowcy wśród których się znalazłam. Wykorzystałam swoją wiedzę i doświadczenie, aby doradzić jak najlepiej i ocenić pierwszy numer.