Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Witam wszystkich ogrodomaniaków

Witam wszystkich ogrodomaniaków

dajana 21:05, 21 mar 2013

I ja witam cię serdecznie również początkująca Okolice Dęblina powiadasz ?Znam te strony a i Dęblin znam dobrze jeżdziłam do Szkoły Orląt do syna Fajnie powspominać te czasy .Pozdrawiam serdecznie

Na powitanie kwiatuszek dla ciebie

Gardenarium 22:22, 21 mar 2013

A ja przez Dęblin jeździłam do Końskowoli

Instagram Ogrodowiska
sylwiaK 06:17, 22 mar 2013

Dziękuje za miłe powitanie. Rzeczywiście ogrodowisko to kopalnia wiedzy i pomysłów .Już sporo przeczytałam.Ekologiczne metody uprawy roślin - to coś dla mnie ,na pewno skorzystam z porad.Jest też sporo osób które tak jak ja zaczynają przygodę z ogrodem.

dajana i Gardenarium widzę że moje strony nie są wam obce
sylwiaK 06:19, 22 mar 2013

natalie napisał(a)
Cześć Sylwia! Ja również dopiero zaczynam swoją ogrodową przygodę i mam uśmiech na twarzy jak tylko pomyślę ile pracy mnie czeka! sporo inspiracji czerpię z Ogrodowiska, to prawdziwa kopalnia pomysłów i wiedzy! Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Bratnia dusza
Monika 08:31, 22 mar 2013

Cześć Sylwio

Ja też niedawno rozpoczęłam przygodę z ogrodowiskiem. Jest tu mnóstwo wspaniałych ogrodów,
a przede wszystkim ludzi, którzy służą pomocą. Z całą pewnością stworzysz piękny ogród
A teraz czekam na zdjęcia...
sylwiaK 09:41, 22 mar 2013

Obiecałam to wstawiam kilka zdjęć,ale uprzedzam że u mnie zima na całego-kiepsko widać
vita 09:27, 23 mar 2013

Witaj Sylwio, kiepsko to dzisiaj jest u wszystkich i nic spod śniegu nie widać.
Pomimo to dostrzegłam spiralną rabakę, kącik rekreacyjny i co to jest? Na drugiej fotce, po prawej?
sylwiaK 10:32, 23 mar 2013

Vita odwiedziłam Twój ogród-piękny...te piwonie ach..

Ta spiralna rabatka to część skalnego ogródka -taki mały element dekoracyjny.Na górze trawa (miejsce na jakieś małe szczepione drzewko)reszta wysypana kamieniami pomiędzy którymi rośnie kostrzewa sina.Ogródek skalny a właściwie jego zaczątek wymaga jeszcze pracy.
Gardenarium 20:23, 23 mar 2013

Sylwio, załóż swój watek, bo to ciągle powitania są:

Tu się zakłada

https://www.ogrodowisko.pl/watek/new?forum_id=3

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:24, 23 mar 2013

A jak chcesz to ten mogę przenieść i już będzie gotowe.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies